![]() |
|
Jak trafiliście na Filmożerców? - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum) +--- Wątek: Jak trafiliście na Filmożerców? (/watek-jak-trafiliscie-na-filmozercow) |
RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Gieferg - 31-08-2016 No przecież podał w swoim poście, chyba oczywiste, że nie chodzi o Filmweb. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Nietoperz - 08-09-2016 (10-11-2014, 18:37)Mateusz napisał(a): Tytuł chyba mówi wszystko, temat ma za zadanie pokazanie jak trafiliście na Filmożerców. Chodzi zarówno o główny portal jak i forum.Dobre pytanie, skąd się dowiedziałem o Filmożercach. Jest możliwe, że było to jakoś tak: BatCave -> forum BatCave -> Gieferg -> kolekcjonerdvd -> [to, z czego wyewoluowali Filmożercy] -> Filmożercy ![]() Sam bym chętnie sobie to przypomniał, ale ciężko to jakoś prześledzić. Przypominam sobie jednak, że odpisałeś mi kiedyś, Giefergu, na prywatną wiadomość na BC, a ja w tamtych czasach polowałem na promocje DVD. Tak trafiłem na kolekcjoneradvd (który - miałem i mam wrażenie - był Twoim forum). A co do początków Filmożerców, chętnie się dowiem od Was wszystkich, od czego to się zaczęło, może to pomoże mi przypomnieć sobie moją ścieżkę ku poznaniu strony.
RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Gieferg - 09-09-2016 Cytat:(który - miałem i mam wrażenie - był Twoim forum} Niezupełnie, choć czasami mogło to tak wyglądać Filmożercy zaczęli sie od tego, że admin KolekcjoneraDVD gdzieś wsiąkł i nie było sensu dłużej siedzieć na skazanym na zagładę forum (które ostatecznie jakiś czas temu padło).
RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - czuubakka - 10-10-2016 Witam, Kuzyn powiedział mi o tej stronie. Sprawdziłem, spodobała mi się, więc się zalogowałem. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - wezyr - 10-10-2016 Ja trafiłem tu szukająć informacji nt zagranicznych sklepów z filmami. Wyświetliła sie strona i już wiedziałem, że będę tu częsciej. Przez długi czas przeglądałem forum jako gość, az w końcu się zalogowałem RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - nori - 04-04-2017 Trafiłem poprzez prezentacje komiksów - bardzo przydatną rzecz, gdy zastanawia się nad nabyciem danego tytułu, i w sumie zacząłem czytać i inne artykuły / recenzje. A teraz pozwoliłem sobie zarejestrować się na forum. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Mateusz - 04-04-2017 Witamy na forum. Cieszę się, że prezentacje komiksów się przydają. Na forum jest też dział o komiksach, co prawda na razie mało eksploatowany, ale im więcej wśród nas osób interesujących się tym medium, tym szybciej dział stanie na nogi.
RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Mloddey - 01-05-2017 Trafiłem tu przypadkiem szukając czegoś kilka tygodni temu w Google. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - gumbas - 21-05-2017 Trafiłem na filmożerców przez wątek w google dotyczący filmu Noe Wybrany przez Boga,było o pomyłce w mediamarkt gdzie jako nowość lezał za 19,99 zł przy cenie normalnej 89 zł wszędzie Udało sie go wyrwać,przysłali /szkoda ze już nie ma takich pomyłek u nich/ RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - josephine - 02-09-2017 Witam. Trafiłam na Waszą stronę i forum przez kolekcję obcego. Stało się tak, że od tego czasu, sprawdzam aktualności kilka razy dziennie.
|