Filmozercy.com | Forum
Jak trafiliście na Filmożerców? - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum)
+--- Wątek: Jak trafiliście na Filmożerców? (/watek-jak-trafiliscie-na-filmozercow)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Gieferg - 31-08-2016

No przecież podał w swoim poście, chyba oczywiste, że nie chodzi o Filmweb.

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Nietoperz - 08-09-2016

(10-11-2014, 18:37)Mateusz napisał(a):  Tytuł chyba mówi wszystko, temat ma za zadanie pokazanie jak trafiliście na Filmożerców. Chodzi zarówno o główny portal jak i forum.

Oczywiście wiemy, że dużo użytkowników dowiedziało się o Filmożercach ze starego forum, dlatego interesują nas inne źródła, np. wyszukiwarka google, facebook, link od znajomego, inne forum itd. Będziemy wdzięczni za wszelkie wypowiedzi, ułatwi nam to dalsze promowanie forum.
Dobre pytanie, skąd się dowiedziałem o Filmożercach. Jest możliwe, że było to jakoś tak: BatCave -> forum BatCave -> Gieferg -> kolekcjonerdvd -> [to, z czego wyewoluowali Filmożercy] -> Filmożercy Smile

Sam bym chętnie sobie to przypomniał, ale ciężko to jakoś prześledzić. Przypominam sobie jednak, że odpisałeś mi kiedyś, Giefergu, na prywatną wiadomość na BC, a ja w tamtych czasach polowałem na promocje DVD. Tak trafiłem na kolekcjoneradvd (który - miałem i mam wrażenie - był Twoim forum). A co do początków Filmożerców, chętnie się dowiem od Was wszystkich, od czego to się zaczęło, może to pomoże mi przypomnieć sobie moją ścieżkę ku poznaniu strony. Smile

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Gieferg - 09-09-2016

Cytat:(który - miałem i mam wrażenie - był Twoim forum}

Niezupełnie, choć czasami mogło to tak wyglądać Smile Filmożercy zaczęli sie od tego, że admin KolekcjoneraDVD gdzieś wsiąkł i nie było sensu dłużej siedzieć na skazanym na zagładę forum (które ostatecznie jakiś czas temu padło).

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - czuubakka - 10-10-2016

Witam,
Kuzyn powiedział mi o tej stronie. Sprawdziłem, spodobała mi się, więc się zalogowałem.

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - wezyr - 10-10-2016

Ja trafiłem tu szukająć informacji nt zagranicznych sklepów z filmami. Wyświetliła sie strona i już wiedziałem, że będę tu częsciej. Przez długi czas przeglądałem forum jako gość, az w końcu się zalogowałem

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - nori - 04-04-2017

Trafiłem poprzez prezentacje komiksów - bardzo przydatną rzecz, gdy zastanawia się nad nabyciem danego tytułu, i w sumie zacząłem czytać i inne artykuły / recenzje. A teraz pozwoliłem sobie zarejestrować się na forum.

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Mateusz - 04-04-2017

Witamy na forum. Cieszę się, że prezentacje komiksów się przydają. Na forum jest też dział o komiksach, co prawda na razie mało eksploatowany, ale im więcej wśród nas osób interesujących się tym medium, tym szybciej dział stanie na nogi. Wink

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Mloddey - 01-05-2017

Trafiłem tu przypadkiem szukając czegoś kilka tygodni temu w Google.

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - gumbas - 21-05-2017

Trafiłem na filmożerców przez wątek w google dotyczący filmu Noe Wybrany przez Boga,było o pomyłce w mediamarkt gdzie jako nowość lezał za 19,99 zł przy cenie normalnej 89 zł wszędzie
Udało sie go wyrwać,przysłali /szkoda ze już nie ma takich pomyłek u nich/

RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - josephine - 02-09-2017

Witam. Trafiłam na Waszą stronę i forum przez kolekcję obcego. Stało się tak, że od tego czasu, sprawdzam aktualności kilka razy dziennie. Big Grin