Filmozercy.com | Forum
Sklep Dvdmax.pl - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Sklep Dvdmax.pl (/watek-sklep-dvdmax-pl)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Sklep Dvdmax.pl - frantic85 - 01-03-2019

Kiedyś kupiłem od nich parę filmów DVD, wszystko było w zmienionej folii, gdzie na każdej aukcji było napisane że w razie potrzeby folia jest zmieniana, no ale po co?? Dałem sobie z nimi spokój... A ostatnio na ich stronie pakiet Odwronych widziałem za 600 złotych, tylko brać!

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

RE: Sklep Dvdmax.pl - Wolfman - 01-03-2019

(28-02-2019, 19:30)Mr.Hankey napisał(a):  to pierwszy raz. Imperial teraz tak pakuje, czy sklep zaopatrzył się w odpowiedni sprzęt?
To z pewnością imituje tylko oryginalną folię. Większość i tak się nie połapie

RE: Sklep Dvdmax.pl - Ethan - 03-03-2019

dokładnie. zaopatrzyli się w odpowiedni sprzęt. plusem jest to, że nie niszczą, chyba, okładek i pudełek nagrzewaniem.

RE: Sklep Dvdmax.pl - Mr.Hankey - 03-03-2019

4 pozycje z czerwonym paskiem, wszystkie absolutnie idealne, zero śladów użytkowania widocznych na pudełkach, jak dla mnie to wcale może nie być kwestia sklepu, a Imperiala.

RE: Allegro - okazje, interesujące aukcje - DaveM - 12-03-2019

(12-03-2019, 22:28)Blade napisał(a):  Sporo filmów w wyprzedaży u sprzedawcy na allegro, ceny od 5,20 zł w górę:

klik

Coś musi być nie tak, może się temu panu na konto allegro ktoś włamał? Oczywiście status super sprzedawcy ma, ale nikt jeszcze nie ocenił filmów z tą ceną, ja rozumiem 5, 10 promocji, ale takie tytuły! Ale może się mylę i po prostu super promocja Wink

RE: Allegro - okazje, interesujące aukcje - fisiek - 12-03-2019

Też coś mi nie pasuje gościu na konto na allegro loguje się co 2 min i wylogowywuje.Kusi żeby za taką cenę kupić.Ktoś zaryzykuje i coś kupić od niego?

Allegro - okazje, interesujące aukcje - vandel - 13-03-2019

Kupiłem to dvdmax sklep

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

RE: Allegro - okazje, interesujące aukcje - Mierzwiak - 13-03-2019

(12-03-2019, 23:11)DaveM napisał(a):  Coś musi być nie tak, może się temu panu na konto allegro ktoś włamał?
I zostawił masę (prawie dwa tysiące) wydań od 1999 zł w dół, w tym sporo UHD, ale przecenił kilkadziesiąt niezbyt, poza może paroma wyjątkam, ciekawych pozycji. Logiczne Smile

RE: Allegro - okazje, interesujące aukcje - Pablo0909 - 13-03-2019

(13-03-2019, 00:10)vandel napisał(a):  Kupiłem to dvdmax sklep

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

To prawda, kupiłem u nich "Chłopów".

RE: Allegro - okazje, interesujące aukcje - DaveM - 13-03-2019

(13-03-2019, 00:19)Mierzwiak napisał(a):  
(12-03-2019, 23:11)DaveM napisał(a):  Coś musi być nie tak, może się temu panu na konto allegro ktoś włamał?
I zostawił masę (prawie dwa tysiące) wydań od 1999 zł w dół, w tym sporo UHD, ale przecenił kilkadziesiąt niezbyt, poza może paroma wyjątkam, ciekawych pozycji. Logiczne Smile

Ataki na strony nie zawsze mają sens i logikę, chodzi o utrudnianie "pracy" itd
Jak się jednak okazuje to jest promocja, a nie żart, dostałem potwierdzenie realizacji od DVDMAX.