![]() |
|
Subskrypcja SMS - dyskusja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum) +--- Wątek: Subskrypcja SMS - dyskusja (/watek-subskrypcja-sms-dyskusja) |
RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Regis - 11-12-2014 (11-12-2014, 00:55)Mierzwiak napisał(a): W czasach gdy większość ludzi i tak ma dostęp do sieci na telefonie i w praktycznie dowolnym momencie może wejść na stronę, coś takiego jak subskrypcja SMS to dla mnie szczyt lenistwa. Sporo waszych argumentów do mnie trafia, na pierwszą myśl byłem zwolennikiem tego pomysłu. Tylko pytanie czy nie wpłynie to na mniejszą aktywność na stronie, a kiedyś na mniejszą skuteczność w wyszukiwaniu fajnych ofert. No chyba żeby zrobić np opcję sms dla osób które chociaż 3 razy powiadomiły o promocji.... Ja muszę przemyśleć swój głos RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - huball - 11-12-2014 Ja początkowo byłem na tak ale po głębszym zastanowieniu i "odkryciu" rss zmieniam zadanie. Ustawiłem sobie rss na pulpicie i widzę co się dzieje na bieżąco. W zupełności mi to wystarcza. RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Montana - 11-12-2014 Tapatalk daje radę dziś testowałem w pracy. Działa to u mnie jak SMSy - dźwiek jest szybki podglad jest wiec jak mi nie zabraknie zasięgu to będzie spoko Tylko głównej strony nie da się subskrybować nie? Bo czasem robi się spam w temacie a ja szybko biorę tel bo myślę że się pojawiła jakaś promocja
RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Regis - 12-12-2014 Po przemyśleniu: Wprowadzenie sms o których sam mówiłem że byłyby spoko, mogło by mieć nieprzewidziane skutki. Czyli obumarcie forum i korzyść dla handlarzy oraz ludzi którzy dowiedzieliby się o tym rozwiązaniu a nie korzystają z forum... Więc jestem na NIE. Chyba że sms byłyby dostępne dla osób które udostępniają promocje np. 3 udeokumentowane promocje. Czyli sms jako nagroda za aktywność. RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - ashka - 12-12-2014 Przegapienie kilku promocji jeszcze nikogo nie zabiło. ![]() Dla mnie SMSy są zbędne: powiadomienia na komórkę można już mieć choćby przez Tapatalka, ale sposobów jest naprawdę wiele, choćby wspomniany wyżej RSS. RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Mateusz - 12-12-2014 Tapatalk sprawdza się tylko jeśli chodzi o forum, na głównej tylko kanał RSS może pomóc. RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - TomaszG - 12-12-2014 Ciekawy jestem kto głosował w ankiecie na tak, bo głosów tych jest całkiem sporo i czy nie dominują tam osoby, które nie napisały nawet jednego posta na forum
RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Mateusz - 12-12-2014 Ogólnie to same znajome nicki, na "Nie" głosował jeden użytkownik który jeszcze nic nie napisał na forum. RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - tomasfw - 12-12-2014 Ja głosowałem na TAK, wg mnie przydatna opcja. Jeśli to przejdzie na pewno będę korzystał. RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Gieferg - 12-12-2014 Rozkład ludzi, którzy niewiele się odzywają jest dośc podobny zarówno pośród głosujących na tak, jak i na nie. |