Filmozercy.com | Forum
Subskrypcja SMS - dyskusja - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum)
+--- Wątek: Subskrypcja SMS - dyskusja (/watek-subskrypcja-sms-dyskusja)

Strony: 1 2 3 4

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Regis - 11-12-2014

(11-12-2014, 00:55)Mierzwiak napisał(a):  W czasach gdy większość ludzi i tak ma dostęp do sieci na telefonie i w praktycznie dowolnym momencie może wejść na stronę, coś takiego jak subskrypcja SMS to dla mnie szczyt lenistwa.

Osobiście nie jestem zainteresowany, fajnie że serwis się rozwija, ale nie w tym kierunku.

Sporo waszych argumentów do mnie trafia, na pierwszą myśl byłem zwolennikiem tego pomysłu. Tylko pytanie czy nie wpłynie to na mniejszą aktywność na stronie, a kiedyś na mniejszą skuteczność w wyszukiwaniu fajnych ofert.

No chyba żeby zrobić np opcję sms dla osób które chociaż 3 razy powiadomiły o promocji....

Ja muszę przemyśleć swój głos

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - huball - 11-12-2014

Ja początkowo byłem na tak ale po głębszym zastanowieniu i "odkryciu" rss zmieniam zadanie. Ustawiłem sobie rss na pulpicie i widzę co się dzieje na bieżąco. W zupełności mi to wystarcza.

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Montana - 11-12-2014

Tapatalk daje radę dziś testowałem w pracy. Działa to u mnie jak SMSy - dźwiek jest szybki podglad jest wiec jak mi nie zabraknie zasięgu to będzie spoko Smile Tylko głównej strony nie da się subskrybować nie? Bo czasem robi się spam w temacie a ja szybko biorę tel bo myślę że się pojawiła jakaś promocja Smile

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Regis - 12-12-2014

Po przemyśleniu:

Wprowadzenie sms o których sam mówiłem że byłyby spoko, mogło by mieć nieprzewidziane skutki.
Czyli obumarcie forum i korzyść dla handlarzy oraz ludzi którzy dowiedzieliby się o tym rozwiązaniu a nie korzystają z forum...

Więc jestem na NIE.

Chyba że sms byłyby dostępne dla osób które udostępniają promocje np. 3 udeokumentowane promocje. Czyli sms jako nagroda za aktywność.

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - ashka - 12-12-2014

Przegapienie kilku promocji jeszcze nikogo nie zabiło. Smile
Dla mnie SMSy są zbędne: powiadomienia na komórkę można już mieć choćby przez Tapatalka, ale sposobów jest naprawdę wiele, choćby wspomniany wyżej RSS.

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Mateusz - 12-12-2014

Tapatalk sprawdza się tylko jeśli chodzi o forum, na głównej tylko kanał RSS może pomóc.

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - TomaszG - 12-12-2014

Ciekawy jestem kto głosował w ankiecie na tak, bo głosów tych jest całkiem sporo i czy nie dominują tam osoby, które nie napisały nawet jednego posta na forum Smile

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Mateusz - 12-12-2014

Ogólnie to same znajome nicki, na "Nie" głosował jeden użytkownik który jeszcze nic nie napisał na forum.

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - tomasfw - 12-12-2014

Ja głosowałem na TAK, wg mnie przydatna opcja. Jeśli to przejdzie na pewno będę korzystał.

RE: Subskrypcja SMS - dyskusja - Gieferg - 12-12-2014

Rozkład ludzi, którzy niewiele się odzywają jest dośc podobny zarówno pośród głosujących na tak, jak i na nie.