![]() |
|
malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD (/watek-malyb89-kolekcja-bd-4k-uhd) |
RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Juby - 18-09-2022 Dopytuję, bo niedawno kupiłem części 1-2 z olx. Uprzejmy pan wystawiał zafoliowaną trylogię (wydanie francuskie), ale zgodził się dla mnie wyjąć z pakietu gniota Rodrigueza, a potem miał go wystawić osobno po taniości. Jeśli to od niego kupił @malyb89, to cóż...
RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - HAL 9000 - 18-09-2022 Niesamowite! Jaki ten świat mały.
RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - malyb89 - 20-09-2022 @Juby od Mariusza za 60 złociszy. Jak dla mnie za 4K (abstrahując od jakości filmu) to cena spoko.
RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Juby - 21-09-2022 Czyli jednak nie, bo ja od Pana Macieja. A co do ceny - dałem 96 zł za części 1 i 2, a trylogia była wystawiana za 130, więc 60 zł (o ile to nie polskie wydanie, na którym druga płyta też ma pl) nie nazwałbym spoko ceną. RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - malyb89 - 12-10-2022 Taki duży, a taki nieogar w tym temacie A skąd miałem wiedzieć, że to z takiego zestawu? Ty wiesz, ja nie. Dlatego kupuję po takiej cenie jaką sobie zażyczy wystawiający, to chyba jasne, że oddzielona część od zestawu kosztuje trochę drożej, no nie?
RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - malyb89 - 15-10-2022 Wraz z Predziem 2 zakończyłem swoją pierwszą kolekcję nie liczę trylogii Batmana Nolana, bo to pakiet.Nie tracąc czasu odpaliłem Avatara... O Jezusie Nazarejski z Betlejem, ale to było wyśmienite. Uczta dla oka i ucha.... Mimo upływu lat wygląda lepiej niż niejeden nowy film. (tak, Kevin i Louis, patrzę na Was). Czekam na Istotę wody, zdecydowanie. RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - malyb89 - 20-02-2023 Dawno mnie nie było, tak się życia układa, że obrodził ow filmy, ale nie ma czasu oglądać zbytnio ![]() Najbardziej dumny jestem z dwóch trylogii ze Śródziemia. Udało mi się skompletować całą serię Obcego/Predzia i nowego MonsterVerse. Do Transformersów brakuje mi tylko czwartej części "Wiek zagłady". Z rozpędu kupiłem dwie trójeczki i ciężko to sprzedać nawet za 15 złociszy. Smuteczek. Kolekcja wygląda następująco: Na razie w tym tekstylno-kartonowym pojemniczku. Na teraz wystarczy, ale chyba trzeba będzie rozejrzeć się za jakimś stojaczkiem. RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Mr.Hankey - 20-02-2023 Wygląda jakbyś w pudło spakował i miał do piwnicy wynieść, koniecznie musisz nabyć jakąś półeczkę. RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Ananas84pl - 20-02-2023 Z jednej strony zawsze jesteś gotowy do drogi jakby trzeba było wiać to pudło pod pachę i gazu ? ale wiadomo, kolekcje najlepiej prezentują się na półeczce. RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - malyb89 - 20-02-2023 A jeśli powiem Wam, że nie muszę ich przenosić do piwnicy? Bo onw już tam są, razem ze sprzętem?
|