![]() |
|
bartnikp - moja kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: bartnikp - moja kolekcja (/watek-bartnikp-moja-kolekcja) |
bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 23-01-2016 Dziewczyna - Empik.com 36, W kręgu miłości i Życie Adeli po 15 w podziemiach w centrum Warszawy, Mama w Carefour 29. Mamę kupowałem dosyć dawno (w okolicach premiery na DVD). aktualny stan kolekcji - 22.01.2016 921 (202 na blu i 719 na DVD) Wydania kolekcjonerskie przeszły na szczyt dużej szafki. Z lewej strony doszedł wąski regał. Miejsca coraz mniej... ;] W zeszłym roku mocno powiększyła się też kolekcja komiksów
RE: bartnikp - moja kolekcja - Sokal - 23-01-2016 Piękne pomieszczenie, sprzęt i kolekcja. Brawo :-) osobiście bardzo lubię jak ktoś dba nie tylko o kolekcję filmową, ale również o odpowiedni sprzęt. Dobry film zawsze będzie dobrym filmem - nawet na laptopie. Ale ile się traci, wie tylko ten kto ma porównanie :-) Wiadomo, kwestia finansowa też ma znaczenie. Ale w miarę możliwości trzeba dbać i o ten aspekt :-) Pozdrawiam! Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 23-01-2016 Dzięki wielkie. Mam dokładnie takie samo zdanie, choć oczywiście zanim doczekałem się odpowiedniego sprzętu przecierpiałem długie lata na laptopie a pózniej na głośnikach z TV. Nadal z resztą jestem w fazie jego kompletowania. Wszystko małymi kroczkami, które z resztą cieszą najbardziej
RE: bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 27-02-2016 ostatni up Rabid Dogs/Kidnapped Zavvi (£10.49). Mój pierwszy i na pewno nie ostatni film z Arrow Video. Zwiera Rabid Dogs (blu), Rabid Dogs (dvd), Kidnapped (dvd) Sin City (Theatrical and Recut Extended Versions) ebay.pl (£10.51) 21 Jump Street Media Markt (29zł) Rover (9zł), Synekdocha (9zł), Conan Niszczyciel (12zł) Media Markt Lęk wysokości (3zł), Układ zamknięty (3zł), Kocham kłopoty (3zł - blu w folii...) Antykwariat
RE: bartnikp - moja kolekcja - kryst007 - 27-02-2016 Fajny up, a zwłaszcza plus za "Conana". Sam obydwu części jeszcze nie mam, a to już jest żelazna klasyka.
RE: bartnikp - moja kolekcja - Gieferg - 27-02-2016 Nie jest aby non-anamorphic ten Conan? Zdaje się, że był bez napisów, tylko z marnym lektorem (Machnicki) - czy może jednak wznowili to "po bożemu"? RE: bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 28-02-2016 (27-02-2016, 15:30)Gieferg napisał(a): Nie jest aby non-anamorphic ten Conan? Zdaje się, że był bez napisów, tylko z marnym lektorem (Machnicki) - czy może jednak wznowili to "po bożemu"?Zgarnąłem z kosza z przecenami i nawet nie spojrzałem... Faktycznie nie ma napisów PL, więc zakładam, że jest to to samo wydanie tylko ze zmienioną okładką. RE: bartnikp - moja kolekcja - Wolfman - 28-02-2016 Pamiętam jak kiedyś się napaliłem na film "Coś" okazało się, że ma tylko syfiatego lektora w mono, bez napisów. RE: bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 17-03-2016 Blu-Up RoboCop: Remastered | Director's Cut (amazon.fr - 89zł) //napisy i lektor Las Vegas Parano (allegro - 55zł) //napisy Nóż w wodzie (allegro - 48zł) Ben-Hur (MM - 29zł) SPECTRE (Empik - 91zł)
bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 19-03-2016 Rumble Fish (zavvi - £6.99) F.F.Coppola i jeden z moich ulubionych filmów w fantastycznym steelbooku Palo Alto (ebay - 33zł) Świetny film wnuczki F.F.Coppoli z bratanicą Julii Roberts, synem Vala Kilmera i na podstawie książki Jamesa Franco ![]() dwa dłuuuugo poszukiwane przeze mnie snappery Tajemniczy Ogród i Excalibur (allegro 28zł i 22zł) kolejne zakupy z allegro Sekret Jej Oczu, Atak na posterunek 13, Bestie z południowych krain i Podwodne życie ze Stevem Zissou
|