![]() |
|
WarCraft (2016) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy--13) +--- Wątek: WarCraft (2016) (/watek-warcraft-2016) |
RE: WarCraft (2016) - Wolfman - 26-05-2016 (26-05-2016, 21:44)kew97 napisał(a):(26-05-2016, 15:51)wolfman napisał(a): No tak , bo jak dobry reżyser to będzie hicior, reszta zespołu bez znaczenia. Fuck logic Myślisz , że nie czytam netu? Litości. Niedługo premiera, a tu wciąż trzymają wszystko w tajemnicy. Liczą w ten sposób na sukces tego gniota jak w przypadku syfiastego SW7. Dawno powinno być masa trailerów filmu, na który czeka sporo fanów. Tu wielka cisza i kupa śmiechu z filmu. Albo wyjdzie największa klapa w tym roku i amatorka psująca mi wizerunek Warcrafta, albo te trailery to ściema i będzie coś dobrego. W to ostatnie nie wierzę. Mam nadzieję , że wyjaśniłem to na tyle łopatologicznie , że wszystko jasne. RE: WarCraft (2016) - Haqu - 26-05-2016 Wielka cisza? Jak byłem na Civil War w IMAX-ie to zostały pokazane 2 zwiastuny oraz krótki materiał z produkcji, materiałów nie było tak mało, zresztąhype na taki film jak Warcraft buduje się sam przez rzeszę fanów. RE: WarCraft (2016) - Wolfman - 26-05-2016 To samo co SW, tu pewnie będzie jeszcze tylko gorzej. RE: WarCraft (2016) - Gieferg - 27-05-2016 Cytat:Myślisz , że nie czytam netu? Litości. Niedługo premiera, a tu wciąż trzymają wszystko w tajemnicy. Premiera w niektórych krajach już chyba była, trailerów, spotów i innego dziadostwa jest sporo, a że wszystko syfiate i zlewające się w jedno, to już inna sprawa. RE: WarCraft (2016) - mk1976 - 01-06-2016 Promocja, sie skusi? http://pl.ign.com/warcraft/4805/news/aktualizacja-polacy-otrzymaja-za-darmo-world-of-warcraft-prz RE: WarCraft (2016) - Gieferg - 01-06-2016 Za darmo? pfff Za granie w WoWa musieliby mi płacić i to dobrze. RE: WarCraft (2016) - Haqu - 02-06-2016 dlaczego? Ja kiedyś bardzo miło wspominałem wowa, ale jako że już nie gram i nie zamierzam wracać to promocja nie dla mnie. RE: WarCraft (2016) - Gieferg - 02-06-2016 Dlaczego? Nie trawię gier, w których się chodzi i nabija levele przy śladowej fabule (bo i jaka może być fabuła w grze, w której po świecie pałęta się stado graczy?), kiedy nawet element zręcznościowy nie gra większej roli bo wszystko zależy od nabitego levelu i zebranych itemów. Jesli w trakcie walki mogę wyjść do kuchni zrobić sobie kanapki i po powrocie zastać moją postać dalej tłukącą jakiegoś przeciwnika, to nie jest gra dla mnie. Pograłem przez jeden weekend w 2007 i dałem sobie spokój. RE: WarCraft (2016) - Adam - 02-06-2016 Po pierwsze - nabijanie leveli w tej grze to tylko początek i prawdziwa zabawa zaczyna się po osiągnięciu maksymalnego w danej chwili poziomu. Po drugie - fabuła jest bardzo rozbudowana i nie byłeś w stanie poznać jej w dwa popołudnia. Na pewno nie jest to ta sama gra co za czasów dodatku "Wrath of the Lich King", ale uważam, że nadal jest świetnym MMO. RE: WarCraft (2016) - Gieferg - 02-06-2016 Świetna fabuła to jest w Wiedźminie 1-3, który jest dokładnie tym, czego oczekuję po komputerowym RPGu. Cytat: i prawdziwa zabawa zaczyna się po osiągnięciu maksymalnego w danej chwili poziomu.Toś zareklamował, że hej. Sorry, ale jeśli po dwóch dniach mam dość jakiejś gry, to na pewno nie będę w nią tłukł do osiągnięcia maksymalnego poziomu z nadzieją, że może wtedy będzie lepiej. I na czym niby polegać ma ta "prawdziwa zabawa" ? Będę mógł stukać silniejsze potwory? I jeszcze jedno: To, że nie można zginąć na dobre, ani zabić i obrabować innego gracza jak dla mnie przekreśla cały sens takiej gry. Na domiar złego kolorowe high-fantasy to zdecydowanie nie jest mój ulubiony setting. Gdyby zrobili taką grę w świecie Wiedźmina pewnie bym się skusił nawet pomimo wyżej wymienionych problemów. Cytat:że nadal jest świetnym MMOBycie świetnym MMO w niczym mu nie pomoże, bo ogólnie nie lubię takich gier, głównie ze względu na to, jakie się w nich przyjmuje założenia. Nie toleruję gier, gdzie najważniejszy jest level postaci. Gdyby pojawiła się tego typu gra, w której level jest drugorzędny, a najwięcej znaczą umiejętności gracza, w której śmierć postaci oznacza śmierć postaci, w której mogę innego gracza w świecie gry zaatakować i wykończyć, tak, w coś takiego bym chętnie zagrał. Ale nie słyszałem o czymś takim. |