Filmozercy.com | Forum
Półeczki Jubego - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Półeczki Jubego (/watek-poleczki-jubego)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Juby - 11-12-2016

Młodszy brat nie ogarnął tematu i podarował mi prezent na gwiazdkę już wczoraj, gdy zjechałem do domu na weekend. No cóż. Smile

[Obrazek: cae345519826863.jpg]

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Gieferg - 11-12-2016

Ten Joker na tekturce... ugh...

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Juby - 12-12-2016

Tekturki - tak jak wszystkie z tej kolekcji - idą w odstawkę/do kosza.

Odpaliłem oba - cofam to co kiedyś napisałem. DVD wyglądało dobrze, ale różnica na BD jest duża. Oba Batmany na Blu wyglądają świetnie! Jeszcze w tym miesiącu powtórka. Smile

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Gieferg - 12-12-2016

Tekturki możesz mi wysłać jak masz wywalić Smile
Zwłaszcza Returns wygląda dobrze na BD (również zdecydowanie lepiej niż Forever)

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Juby - 28-12-2016

Co przyniosły święta:
[Obrazek: 20f1eb523129436.jpg]

Sorry za jakość zdjęcia, ale pod ręką mam tylko swojego śmiećfona.

Drugi brat kupił mi Transformers, a młodszy, który przedwcześnie wyskoczył z Batmanami, symbolicznie podczepił pod to dwójkę za 10 zł w promocji MM. Wink Serię uważam za kompletną, bo kolejnych części nie chcę, nawet za darmo. Tongue

Jason Bourne od mamy. Film rozczarował w kinie i nie wiem kiedy zbiorę się na powtórkę (w całości - może nigdy). Jakość obrazu super, lektor lepszy niż w Ultimatum, ale dodatki - żenada. Ledwie liznęły temat realizacji, trwały może z 45 minut! Sad W każdym razie, cieszę się i z tego prezentu, bo mam całą serię na półce, a za najsłabszą część nie musiałem wydać nawet grosza.

A teraz najlepsze. Wczoraj, w wyprzedaży poświątecznej w Empiku dorwałem Avengers - normalny Blu-ray oraz BD + 3D. Oba -90% i weszło mi jeszcze -5% za kartę Mój Empik. Wersję podstawową kupiłem starszemu bratu, który zbiera całe MCU (odtwarzacz BD, a co za tym idzie i filmy na BD, zaczął kupować dopiero od AoU). Z 96,99 zł zapłaciłem 4,85 zł! Sobie wziąłem wersję z 3D (może komuś opchnę). Z 129,99 zł zapłaciłem... 6,50 zł! Big Grin

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Juby - 11-05-2017

Maj.
[Obrazek: dc4bfc548126608.jpg]

Wydaje mi się, że nic więcej nie dojdzie, no chyba, że ktoś mnie zaskoczy z prezentem na urodziny.
Łotr za 82,49 zł w Empiku, ale tak naprawdę wydałem zero, bo miesiąc temu dostałem w nagrodę empikową kartę o wartości 100zł i z niej poszło. JP z empik.com w promocji za 39,99 zł, reszta z karty podarunkowej + niespełna trzy dychy z portfela. 3D nie planuję, bo nawet nie mam gdzie oglądać, więc w końcu będę musiał się zebrać i opchnąć razem z Avengersami.

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Juby - 16-06-2017

Czerwiec. Dostałem z opóźnieniem na urodziny. Smile

[Obrazek: 166998577055093.jpg]

Dwa filmy Scorsese, których nie planowałem kupować (ale oba mi się podobały, jeden nawet bardzo, więc spoko) i długo oczekiwana Gorączka.

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - misfit - 17-06-2017

Skąd dorwałeś Gorączkę ?

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Użytkownik usunięty64562 - 17-06-2017

Post usunięty

RE: Juby (skromna klekcja blu-ray) - Juby - 18-06-2017

Brat mi kupił (z allegro).

BTW, mam pytanie. Wiecie gdzie można by dorwać Gorączkę, która ma niemieckie napisy? Kolega szuka dla rodziny za granicą i nigdzie nie może dostać.