![]() |
|
Cenzura na forum - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum) +--- Wątek: Cenzura na forum (/watek-cenzura-na-forum) |
RE: Cenzura na forum - Wolfman - 19-04-2016 (19-04-2016, 16:33)Mierzwiak napisał(a):(18-04-2016, 14:01)wolfman napisał(a): Czyli co byś wolał? Forum dla kolekcjonerów głownie? Dyskusje o wydaniach zwykłych i ek?Nie tym powinno być to forum? Łowcy steelbooków to nie kolekcjonerzy? Forum ma nazwę filmożercy. Więc jak najbardziej jest to grupa docelowa. Dla zbieraczy dvd , również. Jaki problem założyć temat jeśli go nie ma na forum? Mnie coś interesuje to zakładam dany temat i nikt tu nie robi problemów. O obraźliwych wypowiedziach nie będę wspominał. (wiesz coś o tym prawda? ) RE: Cenzura na forum - mk1976 - 19-04-2016 Guzik lepiej. Niech kazdy zbiera to co chce. RE: Cenzura na forum - Nie_zbieram_ale_lubie - 19-04-2016 (19-04-2016, 18:17)wolfman napisał(a): Łowcy steelbooków to nie kolekcjonerzy? Forum ma nazwę filmożercy. Więc jak najbardziej jest to grupa docelowa. Dla zbieraczy dvd , również. Jaki problem założyć temat jeśli go nie ma na forum? Mnie coś interesuje to zakładam dany temat i nikt tu nie robi problemów. O obraźliwych wypowiedziach nie będę wspominał. (wiesz coś o tym prawda? ) Nazwa "Flmożercy', zdecydowanie nie sugeruje kolekcjonerstwa. Co najwyżej bezustanną konsumpcję. Parafrazujac forumowego poliglotę - this is completely different kind of animal. Collection starts around the tail. - Przestrzeń kolekcjonerska zaczyna się tak gdzieś w okolicy ogona. (Tę część puna, w razie czego przetłumaczę) A co powiesz odnośnie zakładania tematów, które lecą do kosza, bo nie wnoszą nic nowego do tematu (sic!) Ja też cenię sobie humor filmów Barei, tylko że niekoniecznie w życiu codziennym. RE: Cenzura na forum - Filmożerca Alan - 19-04-2016 Dobrze powiedziane. Niech każdy zbiera co lubi. I bez tekstów typu "DVD DO ŚMIETNIKA", "A CZO NA BLU CIE NIE STAĆ?" czy inne tego typu. RE: Cenzura na forum - Wolfman - 19-04-2016 (19-04-2016, 17:43)Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a): @Mierzwiak Ale on nie ma kina domowego również i nie chce być ukamienowany. Nie wiem jaki masz problem z koneserami tylnych okładek RE: Cenzura na forum - Nie_zbieram_ale_lubie - 19-04-2016 Ja nie mam źadnego problemu z tym, że ktoś sobie kolekcjonuje, tylko z tym, jak się zachowuje wobec mnie i innych. oraz tymi cholernymi ogonkami. RE: Cenzura na forum - Filmożerca Alan - 19-04-2016 (19-04-2016, 18:39)Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a): Ja nie mam źadnego problemu z tym, że ktoś sobie kolekcjonuje, tylko z tym jak się zachowuje wobec innych. Dobrze prawisz! RE: Cenzura na forum - Mefisto - 19-04-2016 (19-04-2016, 18:20)Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a): Nazwa "Flmożercy', zdecydowanie nie sugeruje kolekcjonerstwa. To może jednak zmienimy na "łowcy steelbooków"?
RE: Cenzura na forum - Filmożerca Alan - 19-04-2016 "Łowcy Filmów" lepsze. Nie każdy kolekcjonuje steele. A na forum filmy już każdy
RE: Cenzura na forum - Nie_zbieram_ale_lubie - 19-04-2016 I sądzisz, źe to rozwiąże którykolwiek z problemów, poza tym, źe nikt nie skojarzy forum z azylem od Filmwebu i omyłkowo na nie nie zawita ? |