![]() |
|
Koronawirus - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Koronawirus (/watek-koronawirus) |
RE: Koronawirus - Gieferg - 23-08-2021 Cytat:Bo Ty tak twierdzisz? Bo ja tak twierdzę. RE: Koronawirus - Mierzwiak - 23-08-2021 (23-08-2021, 09:04)piti198 napisał(a): Są i tacy, którzy nie chodzili do lekarza i wierzą że dzięki prawdziwej wierze i modlitwie wyleczyli się z różnych chorób. Od nich też chcesz jakieś zaświadczenie?Wiara i modlitwa to medycyna naturalna? Skąd ta nagła zmiana tematu? RE: Koronawirus - piti198 - 23-08-2021 (23-08-2021, 09:10)Gieferg napisał(a):Cytat:Bo Ty tak twierdzisz? W takim razie ja na tej samej podstawie twierdzę co innego. (23-08-2021, 09:11)Mierzwiak napisał(a):Jak na razie specjalistami od zmiany tematu w tym wątku jesteś Ty i Tobie podobni, którzy łykają propagandę rządową i koncernów farmaceutycznych dotyczącej ich rzekomej troski o nasze zdrowie.(23-08-2021, 09:04)piti198 napisał(a): Są i tacy, którzy nie chodzili do lekarza i wierzą że dzięki prawdziwej wierze i modlitwie wyleczyli się z różnych chorób. Od nich też chcesz jakieś zaświadczenie?Wiara i modlitwa to medycyna naturalna? RE: Koronawirus - Mierzwiak - 23-08-2021 (23-08-2021, 09:47)piti198 napisał(a): Jak na razie specjalistami od zmiany tematu w tym wątku jesteś Ty i Tobie podobniTak? Aha, OK Wskażesz jakiś mój post w którym dokonałem podobnej wolty jak ta powyżej, gdzie chociaż sam zacząłeś temat medycyny naturalnej, to w odpowiedzi na moją wypowiedź o niej zrobiłeś unik i przeskoczyłeś na kwestię wiary i religii? A teraz robisz kolejny uciekając od odpowiedzi na dziecinnie proste pytanie "Wiara i modlitwa to medycyna naturalna?"
RE: Koronawirus - piti198 - 23-08-2021 Mierzwiak napisał(a):A teraz robisz kolejny uciekając od odpowiedzi na dziecinnie proste pytanie "Wiara i modlitwa to medycyna naturalna?"Zastanawiam się, czy Ty nie udajesz większego idioty niż jesteś. Za to Twoja specjalność to jest czepianie się oczywistych rzeczy zamiast napisać coś konstruktywnego. RE: Koronawirus - Gieferg - 23-08-2021 Miszcz cientej riposty. RE: Koronawirus - piti198 - 23-08-2021 Mistrz ortografii i naczelny zadymiarz na forum się odezwał. RE: Koronawirus - Gieferg - 23-08-2021 Cytat:Mistrz ortografii Rozyebao Do czego teraz pijesz? Własnej niekumatości? ![]() Faktem pozostaje, że na przestrzeni ostatnich stron w tej całej dyskusji leżysz i kwiczysz, a nawet tego nie zauważasz. Podręcznikowy antyszczepionkowy poziom. Praktycznie każdy pogląd na omawiane tu sprawy można przedstawić tak, żeby być postrzeganym jako rozsądny i myślący osobnik. Jednak tobie jakoś to nigdy nie wychodzi. RE: Koronawirus - piti198 - 23-08-2021 Na szczęście to tylko Twoja opinia, z którą nie muszę się zgadzać. A do Twojego plucia na mnie już się przyzwyczaiłem zapatrzony w siebie bufonie i megalomanie. W/g Ciebie i Tobie podobnym, jedyna słuszna droga to wzięcie szprycy. Co tam powikłania i możliwość zejścia z tego świata, jakoś to potem będzie. I niczego więcej nie dostrzegacie, macie klapki na oczach, jesteście głusi na inne argumenty. RE: Koronawirus - Gieferg - 23-08-2021 Opisałeś bardzo dokładnie swój sposób myślenia. Cytat:W/g Ciebie i Tobie podobnym, jedyna słuszna droga to wzięcie szprycy. Completely false. Nie masz zielonego pojęcia, co jest wg mnie słuszne, choć nie raz o tym pisałem. No ale ciebie to przecież nie obchodzi, wiesz swoje i walić resztę. Pewnie dlatego, że twoje (antyszczepionkowe) klapki na oczach nie pozwalają ci na postrzeganie świata inaczej niż w kategoriach czarne i białe - jesli ktoś twierdzi, że gadasz bzdury (bo, let's face it, przeważnie gadasz), wyciągasz z tego automatycznie wniosek, że jego poglądy to z pewnością przeciwna do twojej skrajność, tymczasem popadanie w jakąkolwiek skrajność zarówno w tym temacie jak i wielu innych to, cóż, czysty idiotyzm. Cytat:Co tam powikłania i możliwość zejścia z tego świata, jakoś to potem będzie.Co tam wirus, powikłania po nim, możliwość zejścia z tego świata wielokrotnie większa, niż w przypadku szczepionek. Jakoś to będzie. Brzmi znajomo? Dokładnie ta sama narracje leci w obie strony, każdy z odrobiną oleju w głowie to widzi, rozważa za i przeciw i decyduje. Oszołomy i idioci widzą tylko to, co chcą widzieć, każdy argument za ich punktem widzenia jest z automatu dobry i wartościowy, każdy przeciwko jest automatycznie nieistotny. Moje przekonanie do co do szczepionek jest gdzieś w okolicach 60, max 70% i się waha. |