![]() |
|
Galapagos - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Dystrybutorzy (https://forum.filmozercy.com/dzial-dystrybutorzy) +--- Wątek: Galapagos (/watek-galapagos) |
Galapagos - RylandGrace - 05-12-2024 Jak nie ma innego wydania w Polsce? Romulusa? Bo już się zgubiłem. Przecież jest w amareyu w 4K. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Galapagos - Altair - 05-12-2024 Może chodziło o Królestwo Planety Małp 4K. RE: Galapagos - Reacher - 05-12-2024 (05-12-2024, 21:23)ifeelveryblah napisał(a): Zależy kto ile zamawia. Jeżeli ktoś kupuje więcej to robi się problem. W listopadzie zrobiłem bodajże 6 zamówień i w 4 były problemy jak porysowane płyty, połamane pudełka czy porysowany steelbook Trochę steelbooków mam w kolekcji. Przy składaniu zamówienia zawsze piszę żeby zwrócili uwagę żeby nie miał żadnych wgnieceń albo rys bo taki egzemplarz zwrócę i zażądam zwrotu pieniędzy. Jeszcze nigdy nie przysłali mi uszkodzonej sztuki. RE: Galapagos - fikander - 06-12-2024 Galapagos bardzo szybko odpowiedział na moją reklamację. Przeprosili i przysłali blankiet nadawczy InPost do odesłania uszkodzonego steelbooka. Oczywiście wymienią. Gwoli wyjaśnienia: nie jestem wielkim entuzjastą steelbooków. Bywają efektowne, ale są niepraktyczne. Romulusa zamówiłem w steelbooku, bo wówczas była to jedyna opcja dla UHD. Dopiero później dodali wydanie w platikowym pudełku. RE: Galapagos - kulcikriu - 06-12-2024 No to super, że tak sprawnie to poszło z Galapagos RE: Galapagos - prodarek - 06-12-2024 Nie chcę nic mówić ale amazon odpisałby proszę sobie uszkodzonego zostawić ..
RE: Galapagos - slavekg - 06-12-2024 (06-12-2024, 09:24)prodarek napisał(a): Nie chcę nic mówić ale amazon opisałbym proszę sobie uszkodzonego zostawić .. No niekoniecznie. Jeśli na Amazonie UK by za niego zapłacił do 13 funtów, to taka opcja by była (ze zwrotem kasy oczywiście). W regularniej cenie, to by była opcja zwrotu, ale wymiany mogłoby już nie być. RE: Galapagos - prodarek - 06-12-2024 A nie wnikam w szczegóły, ja osobiście nigdy w życiu jeszcze nie zwróciłem żadnego a trochę już tego było. RE: Galapagos - ifeelveryblah - 06-12-2024 Znowu trochę lipa z ich planem wydawniczym. Będzie plastik i steelbook JOKER: FOLIE A DEUX 4K. Wywaliłbym steelbook Jokera 2 a w to miejsce plastik Uśmiechnij się 2, wydanie jednopłytowe (dodatki pewnie będą na płycie 4K) za ok 100 zł i mieliby pewnie lepszą sprzedaż niż tego steelbooka Jokera. Dla mnie Uśmiechnij się 2 rewelacyjny film. Po krytyce za brak plastiku Romulusa 4K po kilku dniach takie wydanie się pojawiło to może i tym razem coś się uda? Kto za to atakować ich mejlami!
RE: Galapagos - ifeelveryblah - 06-12-2024 (06-12-2024, 08:46)fikander napisał(a): Gwoli wyjaśnienia: nie jestem wielkim entuzjastą steelbooków. Bywają efektowne, ale są niepraktyczne.Przecież spokojnie miałeś czas na rezygnację ze steelbooka i zakup plastiku. Miałbyś lepsze wydanie i 30 zł w kieszeni. |