Filmozercy.com | Forum
Mierzwiak's Kolekszyn - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Mierzwiak's Kolekszyn (/watek-mierzwiak-s-kolekszyn)

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - sebas - 29-10-2021

(26-10-2021, 09:08)misfit napisał(a):  Z Pixarów z ostatnich kilku lat, gdzie umieściłbyś Luca ? Góra, środek czy może dolne rejony ? Pytam bo jeszcze nie widziałem i zastanawiam się czy brać w ciemno. Obrazek zapewne świetny jak zwykle...
Z ostatnich, nowych Disnejów to jeszcze "Raya and the Last Dragon" wygląda bardzo dobrze (chociaż ja mam tylko BD). Fabularnie nie jest może rewelacyjnie, ale przynajmniej przyzwoicie.

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - Mierzwiak - 17-12-2021

To był ciekawy Black Friday - nie kupiłem ani jednego filmu Smile

Misery i Milczenie owiec z deepdiscount zamówione pod koniec września z kodem rabatowym -10%.
Plus dwa tytuły zamówione 5 dni temu:
Midsommar z amazonu IT, miałem już na BD, ale film jest tak fantastycznie nakręcony, że jednak musiałem zrobić update do UHD.
Animatrix również z Włoch; w końcu znowu dostępny!

[Obrazek: mwOayG6.jpg]

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - slavekg - 17-12-2021

(17-12-2021, 19:03)Mierzwiak napisał(a):  Misery i Milczenie owiec z deepdiscount zamówione pod koniec września z kodem rabatowym -10%
Był VAT do zapłaty?

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - Mierzwiak - 17-12-2021

Nie, tylko dwa razy, bo wysłali osobno, po 8,50 zł haraczu dla PP.

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - misfit - 17-12-2021

Midsommar - dobry wybór z update do UHD. To jest wydanie 2 płytowe, czy 3 płytowe z dodatkowo wersją reżyserską na dołączonej płycie BD ?

Misery też mam w planach zakupowych. Jak tam HDR ?

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - Mefisto - 18-12-2021

Więcej ciem na okładce się nie dało chyba zmieścić Big Grin

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - Mierzwiak - 18-12-2021

@misfit

Midsommar jest dwupłytowe (w środku pocztówka); nawet nie wiedziałem że jest drugie które ma też dir cut. Mam dwupłytówkę z UK więc mogę sobie zrobić składaka.

Misery włączyłem tylko na chwilę, pierwsze wrażenie - wygląda jak remastery od Sony Smile choć nie daje aż tak po oczach.

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - Mierzwiak - 16-01-2022

Francuski amazon i Świat Książki:

[Obrazek: 4q3bEul.jpg]

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - Mr.Hankey - 25-05-2022

Panie, żyjesz? Choć skrzętnie się ukrywasz, to jednak z dobrego źródła wiem, że czasem zaglądasz na forum. Smile Wrzuć choć z czasu jakiś update kolekcji, bo zakładam, że chyba nie poraziła cię jakość HBO Max i nie przerzuciłeś się na streaming...

RE: Mierzwiak's Kolekszyn - Mierzwiak - 26-05-2022

Moje wszystkie zakupy od tamtego czasu mieszczą się na tym zdjęciu:

[Obrazek: SzsqBuR.jpg]

Smile

Sporo rzeczy zalega mi na liście do kupienia, ale nic pilnego (tym bardziej że kursy walut w ostatnim czasie szalały) więc cierpliwie czekam aż będą w jakiejś promocji.