![]() |
|
Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD (/watek-pearlzfan-kolekcja-uhd-bd-dvd) |
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pred895 - 07-07-2023 I oczopląs wywołany gigantyczną fotką z szarą kanapą zniknął
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 07-07-2023 ![]()
Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - vandel - 07-07-2023 Ja tam wolę te duże obrazki ![]() Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pred895 - 07-07-2023
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 20-07-2023 W końcu jakaś nowość w kolekcji ![]()
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 03-08-2023 Mały update z polskiego Amazona i dwie nowości w zbiorach. Po niedziałającym Grindhouse Double feature zdecydowałem się na pojedyńcze wydanie Planet Terror i śmiga jak należy. Różowy Blob w końcu uzupełnił kolekcję, ale jak się okaże, że nadchodzące wydanie UHD będzie biło BD na głowę, to długo na półce nie zabawi. I chyba znalazłem optymalne ustawienie do robienia zdjęć kolekcji. Myślę, że jest lepiej niż na szarej kanapie ![]()
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - Mefisto - 03-08-2023 (03-08-2023, 15:57)pearlzfan napisał(a): jak się okaże, że nadchodzące wydanie UHD będzie biło BD na głowę Myślę, że można to spokojnie założyć, nawet jeśli będzie z tego samego mastera. (03-08-2023, 15:57)pearlzfan napisał(a): Myślę, że jest lepiej niż na szarej kanapie Jest lepiej, choć przy większej ilości pewnie się nie sprawdzi. RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 30-08-2023 Mały up. Po długich rozważaniach zdecydowałem się jednak nie brać MI3-5. Odświeżyłem je na BD, o dziwo, po ponownym seansie podniosłem im oceny, ale jako, że to taki moje guilty pleasure, bez zachwytów, to zaczekam aż cena za UHD będzie w okolicy 10 Euro. Nie są one warte dla mnie więcej. M:I z FRA dodane to Filmoskopu
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 05-09-2023 Haha! Robiłem porządek na dysku i dokopałem się do fotek dokumentujących początki mojego "cinema roomu". Przygotujcie się na duże ilości obciachu i kuceriady ![]() Będzie śmiesznie! Enjoy ![]() Niestety mojego hardcore roomu z PSXem z lat 90/00 nigdzie nie udokumentowałem :/ 2007 Pra-początek ![]() Do tego 15 calowego (?) Sanyo podpięte były PS2 i PS3. Do tej pory zastanawiam się, jak ja mogłem na tym rozgrywać sezony w PESa z kamerą ustawioną na wide view?! ![]() ![]() 2008 Pierwszy upgrejd i pojawia się u mnie LCD. Sony Bravia 32 cale. Niestety nie pamiętam dokładnie modelu. Eh, łezka w oku, jak pomyślę, że w tamtym okresie robiliśmy oglądanie w 6-7 osób i wszyscy byli pod wrażeniem wielkości obrazu xD Dzisiaj monitor do pracy mam w tym rozmiarze a mój C9 65 wydaje się dobry na seanse dla max 2 osób ![]() Cena tej Bravii oscylowała gdzieś w okolicy 3k, chyba. System uzupełniał "fenomenalny" zestaw NoName 5.1 z Auchana za całe... 800zł ![]() Buahahah! Jak ja się jarałem jak puściłem na tym MGS3 i krążący śmigłowiec było słychać po kolei w każdym głośniku. Moja rekacja wtedy: ![]() Zwłaszcza na tym "profesjonalnym" rozmieszczeniu "kolumn" xD Przed malowaniem ![]() Kabelkologia nie była wtedy moją mocną stroną ![]() ![]() Tył. Ale kisnę z tej kucerskiej stylizacji xD Że też moja była się zgodziła na te grafiki Royo xD ![]() Po. Qrfa! Ten kolor ścian ![]() (ale ten penta(?)-ptyk Mirror's Edge fajnie wyszedł) ![]() Dla kontrastu, 15 lat później
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - HAL 9000 - 05-09-2023 Takie fotki to fajna pamiątka
|