![]() |
|
Lukee - kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Lukee - kolekcja (/watek-lukee-kolekcja) |
RE: Lukee - kolekcja - lukee - 05-12-2018 (05-12-2018, 17:50)j.jacek napisał(a): Druga część jest na Filmoskopie - http://filmozercy.com/filmoskop/edition/38092 ,ale faktycznie dziwnie bo jej w wyszukiwarce nie znajduje . (05-12-2018, 17:59)Mateusz napisał(a): Wydanie nie ma żadnej oferty, więc nie będzie pokazywało go w wynikach wyszukiwania w sekcji z przecenami. Można go wyszukać przez sekcje Wydania, tam są wszystkie edycje, bez względu na to, czy mają oferty sklepowe, czy nie. Dziękuję. Nie wiedziałem o tym. RE: Lukee - kolekcja - lukee - 07-12-2018 Wrzucam fotki grudniowych zakupów. Pewnie jeszcze do świąt coś dokupię chociaż mam już spore zaległości w oglądaniu zakupionych na bieżąco pozycji ale przy okazji okresu świąteczno-noworocznego będzie czas na nadrabianie ![]() Spodobał mi się Lego Batman więc kupiłem też kolejną animację Lego z DC za 19,99 zł w Smyku. American Assassin jak już każdy pewnie widział w promo z MM też 19,99 zł. Pierwszy Śnieg w steel'u z empik.com za 39.99. Pozostałe zakupy to ostatnie przeceny na stronie MM. Na moje szczęście prawie wszystko co przecenili nie miałem i trafiało w moje gusta Wszystkie filmy po 22,99 zł.5 filmów to wydania z 3D. Cieszy mnie kolejny Resident Evil oraz pozycje z serii Underworld czy Spider-Man'y których jeszcze nie widziałem.
RE: Lukee - kolekcja - j.jacek - 07-12-2018 "Underworld: Przebudzenie" to jest chyba tylko 3D ,czy się mylę? Lego sprawdzaj pod względem audio Pl,trafiła mi się wersja płyty bez PL( Scooby-Doo Nawiedzone Hollywood ),Galapagos mimo sporego czasu od zakupu,stanął na wysokości zadania i dosłał poprawną wersję. RE: Lukee - kolekcja - KaMario - 07-12-2018 Underworld: Przebudzenie podobnie jak Resident Evil: Afterlife to nielicznie tak wydane jednopłytówki 3D, które można oglądać w wersji 2D także. Na początku menu filmu jest wybór czy chcemy oglądać w wersji 2D czy w 3D. RE: Lukee - kolekcja - j.jacek - 07-12-2018 Na okładce "Residenta" jest informacja że jest to wersja 2D i 3D,niestety takiej informacji nie ma (może nie zauważyłem a miałem ją parę razy w ręku) na "Underworldzie "to samo jest z filmem "Ksiądz-Priest ". lukee -proszę sprawdź tą wersję. RE: Lukee - kolekcja - Wolfman - 07-12-2018 Oba filmy oglądałem i są warte obejrzenia w 3D. Miałem oba wydania. RE: Lukee - kolekcja - KaMario - 07-12-2018 Mam Underworlda, Residenta i Priesta. Sprawdzone na 100% są to wersje jednopłytowe z możliwością odtwarzania w 2D lub w 3D. RE: Lukee - kolekcja - lukee - 08-12-2018 (07-12-2018, 18:13)j.jacek napisał(a): "Underworld: Przebudzenie" to jest chyba tylko 3D ,czy się mylę? (07-12-2018, 19:30)j.jacek napisał(a): Na okładce "Residenta" jest informacja że jest to wersja 2D i 3D,niestety takiej informacji nie ma (może nie zauważyłem a miałem ją parę razy w ręku) na "Underworldzie " Faktycznie na opakowaniu nigdzie nie widzę informacji o wersji 2d ale po włożeniu płyty jest wszystko okey i po wybraniu play jest zapytanie o wersję 2D lub 3D. (07-12-2018, 18:13)j.jacek napisał(a): Lego sprawdzaj pod względem audio Pl,trafiła mi się wersja płyty bez PL Dzięki za info. Sprawdzę też zaraz. Udało mi się jeszcze domówić w MM Niesamowitego Spidermana 2 bo też wczoraj pojawił się na stronie za 22,99zł. RE: Lukee - kolekcja - lukee - 16-12-2018 Kolejna porcja zakupów z przecen na stronie MM: Uzupełniłem brakujące Spider-man'y Trzecia część ma opakowanie w całości po angielsku natomiast 1&2 wszystko po polsku. Czy tak było to u nas wydane czy może 3 cześć to był jakiś dodruk okładek czy tak dostali od dostawcy? Pytam z ciekawości jak by ktoś miał to wydanie i zerknął ![]() Doszły mi też dwa brakujące filmy o Fantastic Four. Tutaj analogiczna sytuacja. Druga część cały opis z tyłu po angielsku. Ostatnie dwa to klasyka o Jack'u Ryan'ie. Wszystkie filmy jak poprzednio po 22,99 zł. RE: Lukee - kolekcja - Wolfman - 16-12-2018 (16-12-2018, 11:37)lukee napisał(a): Trzecia część ma opakowanie w całości po angielsku natomiast 1&2 wszystko po polsku.Kiedyś to było wydane 1-3 w kartoniku zbiorczym i też miały okładki po angielsku. Trójka miała 2 płyty. Nic dziwnego , że te filmy są w promocjach ich odpowiedni 4k można kupić za grosze, poza gniotem FF. |