![]() |
|
kolekcja - frantic85 - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: kolekcja - frantic85 (/watek-kolekcja-frantic85) |
RE: kolekcja - frantic85 - Gieferg - 21-01-2017 Cytat:mam wielki sentyment do mety, od nich zaczałem przygode z ciężko muzyką, dokładnie od S&M w 1999roku Też od nich zacząłem, też w 1999 i też od S&M (po czym zapoznałem się z całą wcześniejszą twórczością). Szkoda, że potem już nic dobrego nie wydali . Koncertowych BD gdzie grali kawałki z Death Magnetic nie chciało mi się już kupować, ale wcześniejsze koncertówki z lat 90-tych (Live Shit 3CD+2DVD, Cunning Stunts 2DVD i S&M zarówno 2CD jak i 2DVD) mam na półce. Z albumów studyjnych tylko Load i Re-Load.Masz te koncerty BD z Francji, Meksyku i Fan Can z Danii czy skądś tam? RE: kolekcja - frantic85 - frantic85 - 21-01-2017 Mialem ten z Francji,i sprzedalem juz dawno temu,teraz zaluje. Ostatnio widzialem na allegro live shit nowe wydanie nowka w folii z usa koles sprzedawal za 145,nast dnia jak chcialem kupic juz nie bylo ale nic dziwnego, teraz sa po 350... mysle czy kill'em all i ride the lightning kupowac remastery, dzwiekowo podobno mega na korzysc wyszlo, ale jak w sklepie widzialem w jakich "opakowaniach" je dali to sie wstrzymalem, to nawet bie mozna nazwac digi packiem tylko zwykla tekturka :/ narazie mam S&M i Cunning Stunts, planuje dokupic dvd z teledyskami i Quebec Magnetic na blu, bo w media lezy po 39,99.
RE: kolekcja - frantic85 - Gieferg - 21-01-2017 Live Shit kupiłem nówkę na eBayu rok temu za 110 zeta + 16 zł za wysyłkę (oczywiście należy pamiętać, że jest Region locked). Quebec Magnetic mi się nie bardzo podobał sam koncert, więc olałem, Meksyk jest całkiem fajny ale nie do dostania w rozsądnej cenie, podobnie jak to z Francji (przerżnąłeś sprawę z tym ). DVD z teledyskami też mam. Nie znoszę tych wydań w tekturce bez żadnej tacki, omijam jak się da i kupuję tylko w ostateczności. kolekcja - frantic85 - frantic85 - 17-07-2017 Creed i San Adreas z promo merlina po 36zeta, drugi zestaw z MM "drugi za dyszke".
kolekcja - frantic85 - frantic85 - 26-07-2017 Z promocji empiku dwa za 50,01 ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka kolekcja - frantic85 - frantic85 - 11-08-2017 Pierwszy zakup z tej serii, wszystkie pozostale filmy juz mam o obcym, wiec nie bylo sensu kopiowania wydan. ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka kolekcja - frantic85 - frantic85 - 18-09-2017 Akurat te filmy mialem zamiar kupic w streelbookach, ale w tej promo wyszlo 45 za film, gdzie jeden steelbook to koszt od 110zl wiec skusilem sie na zwykle wersje w plastiku ![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka RE: kolekcja - frantic85 - Wolfman - 18-09-2017 Ja po 125 zł wciągałem na premierę 4k steele. Przy okazji Life na blu posiada napisy zapewne. RE: kolekcja - frantic85 - shaman72 - 18-09-2017 Mogłeś poszperać na OLX`ie."Life" kupiłem za 32,00 a "Pasażerów" za 38 zeta w plastiku. RE: kolekcja - frantic85 - frantic85 - 19-09-2017 nie interesuja mnie uzywki na olx'ie i jeszcze koszt wysyłki, więc wychodzi podobnie jak ze sklepu,gdzie mam nówki w foli
|