Filmozercy.com | Forum
Bruce Lee - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy)
+--- Wątek: Bruce Lee (/watek-bruce-lee)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Bruce Lee - misfit - 12-06-2023

Jeśli zapytasz Galapagos to Ci odpowiedzą, że nie mają żadnego wpływu na to. I pewnie jest to prawda.
W ogóle w pierwszej połowie tego roku na UHD BD z pl wersją wyszły tylko nowości (nie licząc Sony - Dzień świstaka i Maska Zorro z dodanym DV) i mam tu na myśli wszystkich wydawców, a nie tylko Warnera. Więc trzeba się raczej przyzwyczaić, że ze starszych filmów, poza Sony, coś od święta tylko się pojawi.

Dołączone BD to będzie zapewne ta sama płyta z wydańska na 40. rocznicę.

RE: Bruce Lee - lovelybones - 12-06-2023

Też coś mi się nie chce wierzyć, że w Czechach jest taki znowu sporo większy potencjał sprzedażowy... Pisałem do nich dlaczego nie będzie u nas nowego Shazama 4K, odpowiedź od nich "brak potencjału sprzedażowego". Pewnie każdemu to piszą, jakaś formułka kopiuj wklej. A u Włochów na premierę Shazam 4K za jakieś 84 zł. Oni nawet jakby zdecydowali się na wydanie jednopłytowe to pewnie i tak byłoby dużo drożej. Ostatnio prawie nie wydają filmów w 4K. Dlaczego Dungeon & Dragons tylko w opakowaniu z materiałów ze złomowiska za 160 zł, a brak normalnego wydania za 130 zł? Żałosny dystrybutor.

RE: Bruce Lee - misfit - 04-07-2023

Zestaw Bruce'a Lee wychodzi za niecałe dwa tygodnie - ktoś się zdecydował, czy czekacie na jakieś obniżki? Smile
Prawdziwe foty tego wydańska ze sklepiku Arrow z alternatywną grafiką:

[Obrazek: yNjs5ZHm.jpg] [Obrazek: dgMRH8hm.jpg] [Obrazek: T4sbJZCm.jpg] [Obrazek: OBVenEFm.jpg]

[Obrazek: LQWLwBCm.jpg] [Obrazek: B33zwkTm.jpg] [Obrazek: SbpzIqum.jpg] [Obrazek: 5lF3FAdm.jpg]

RE: Bruce Lee - Mefisto - 04-07-2023

Czekam na obniżkę, ale pewnie nie doczekam. Wydanie piękne, tylko kiedy to wszystko ogarnąć?
To WB wygląda jak babol Smile

RE: Bruce Lee - slavekg - 05-07-2023

Obawiam się, że wydanie nie doczeka się obniżki, wcześniej się wyczerpie - zwłaszcza to "żółte" wydanie ze sklepu Arrow, które bardziej mi się podoba.
Z drugiej strony cena nie jest aż taka atrakcyjna, żeby te kilka tysięcy osób od razu się na nie rzuciło.
Także mam dylemat, jak do tego podejść...

RE: Bruce Lee - misfit - 08-07-2023

Wątki wam się powaliły - ten jest o WYDANIACH, a nie filmach. Uszanujcie to, skoro moderacja nie działa i nie ma później komu zrobić porządku w temacie.

Foty Bruce'a Lee "normalnej" edycji:
[Obrazek: 1ZCdBTgm.jpg] [Obrazek: LbPZmA2m.jpg] [Obrazek: VcMy8Kym.jpg]

(05-07-2023, 06:53)slavekg napisał(a):  Obawiam się, że wydanie nie doczeka się obniżki, wcześniej się wyczerpie - zwłaszcza to "żółte" wydanie ze sklepu Arrow, które bardziej mi się podoba.
Z drugiej strony cena nie jest aż taka atrakcyjna, żeby te kilka tysięcy osób od razu się na nie rzuciło.
Także mam dylemat, jak do tego podejść...

Postanowiłem, że poczekam - ale o tym "żółtym" ze sklepiku Arrow można zapomnieć co do ew. obniżek...

RE: Bruce Lee - Mefisto - 08-07-2023

Wszystko zależy od popularności boxu. Zestaw Shaw też niby wydawał się cenowo nieruszalny, a jednak. I do dziś "stoi", pojawiając się w promocjach.

RE: Bruce Lee - Daras - 08-07-2023

Przypomnę, że „Wejście Smoka” to jedyny film na płytkach, którego audio dostało z pierwotnego mono dźwięk Surround.

RE: Bruce Lee - Mierzwiak - 08-07-2023

(08-07-2023, 14:44)Daras napisał(a):  Przypomnę, że „Wejście Smoka” to jedyny film na płytkach, którego audio dostało z pierwotnego mono dźwięk Surround.
Nieprawda, pierwsze przykład jakie przychodzą mi do głowy to Psychoza i Pojedynek na szosie, a takich tytułów będzie pewnie co najmniej kilkaset.

RE: Bruce Lee - misfit - 08-07-2023

(08-07-2023, 14:40)Mefisto napisał(a):  Wszystko zależy od popularności boxu. Zestaw Shaw też niby wydawał się cenowo nieruszalny, a jednak. I do dziś "stoi", pojawiając się w promocjach.

Exclusive'y sklepikowe zwykle jednak długo się nie utrzymują na powierzchni ziemi. Zobaczymy jak będzie tym razem...

(08-07-2023, 15:12)Gieferg napisał(a):  Dygresje na parę postów zawsze były, są i będą. Ta się właśnie skończyła.

Skąd wiesz, że się skończyła i Daras, lub ktoś inny, nie pociągnie wątku? I później oczywiście nie omieszkasz dać swoją odpowiedź. I tak w kółko. Wystarczy dwóch uparciuchów aby z paru postów zrobiło się kilka stron nie na temat. Dziwi mnie, że muszę tłumaczyć takie rzeczy byłemu moderatorowi...
Więc ogólnie spadajcie mi stąd z tego typu offtopami, bo inaczej strzelę focha Tongue