![]() |
|
Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD (/watek-moja-kolekcja-4k-blu-ray-dvd) |
RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Diocletian - 22-02-2022 Fajny zestaw, graty! Benedetta - długo czekałeś, dobrze pakują? Pytam się, bo brałem tam gdzie Ty i fajnie jakby przyłożyli się do pakowania takiego eleganckiego wydania . Leon zajebiście mi się podoba na UHD, ale ja mam wydanie z USA. Mam Raw, zajebisty film więc Titane biorę w ciemno. Czekam tylko na wersję z angielskimi napisami. Daj znać jak Drive wygląda, bo podobno tak se... Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 22-02-2022 (22-02-2022, 15:45)Diocletian napisał(a): Fajny zestaw, graty! Benedetta zapakowana dość dobrze, a przynajmniej ja nie narzekam (kartonik i mediabook obłożony jeszcze bąbelkami) Titane - bardzo fajnie prowadzenie kamery, zdjęcia i ogólnie od strony warsztatowej super, fabuła - w zasadzie ciekawa, zaskakująca, na pewno warte obejrzenia dla kogoś kto lubi nieszablonowe kino. Raw mam już od jakiegoś czasu, ale w wersji cyfrowej na iTunes, ale bez polskiej wersji językowej. Ale lubię bardzo nawet. Teraz muszę wygospodarować dużo wolnego czasu na ogarnięcie reszty ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 18-03-2022 Up Marzec ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 23-03-2022 Update ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 19-04-2022 Update Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Aktualizacja ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Krzych2k - 20-04-2022 C'Mon C'Mon skąd? Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 20-04-2022 (20-04-2022, 14:15)Krzych2k napisał(a): C'Mon C'Mon skąd? Z włoskiego amazona Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Kirek - 21-04-2022 Spróbuj odpowiadać na posty bez ich cytowania. Jeżeli odpowiadasz na post który znajduje się bezpośrednio nad Twoją odpowiedzią to jest zbędny. Jeszcze o ile to jest krótki cytat tak jak tutaj to luzik ale zdarza Ci się cytować duże posty z wstawionymi fotkami tylko po to aby napisać kilka słów a wtedy to wygląda słabo. Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 21-04-2022 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 10-05-2022 Nowe dodatki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |