![]() |
|
DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny) +--- Wątek: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd (/watek-dvd-blu-ray-unikaty-rzadkosci-itd) |
RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - Ula87 - 05-12-2015 Człowieka słonia są bodaj 4-5 sztuk na allegro. Fakt, ceny są wysokie, ale film jest dostępny. Podobnie jak choćby Chłopiec w paskastej pożamie - cena wysoka, ale kupić można, więc czy to jest unikat? RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - Panaes - 05-12-2015 (03-12-2015, 22:33)kew97 napisał(a): Dzięki za info. Na allegro nie ma ani jednej sztuki Sprawdzam od czasu do czasu. Sam kupiłem "Berlin Calling" na OLX właśnie, za dobry pieniądz oczywiście. Tylko, że tam panuję jakiś taki chaos... Zwłaszcza jeśli idzie o przeszukiwanie tzw. pakietów. RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - matwiko - 06-12-2015 (04-12-2015, 02:46)Szczepan600 napisał(a): O cholera dzięki wam dowiaduję się ile tych rzadkości posiadam :-D. A posiadasz wszytko z tej mojej listy? Jak tak to szacun!To wspaniałe życie - Capry Dersu Uzała - Kurosawy Twarzą w twarz - Bergmana Zabriskie Point - Antonioniego Trzeci człowiek - Carola Reeda Pogarda - Godarta Niebo nad Berlinem - Wendersa Nocny portier - Liliany Cavani Strach na wróble - Schatzberga Europa europa - Holland Siekierezada - Leszczyńskiego Prawo i pięść - Hoffmana Dzięki za info o Trzech facetach z Teksasu. Tego filmu Andersona mi brakowało. To musi być jakieś wznowienie bo i w Saturnie i Media jest nagle dostępny a od lat był wyprzedany Tego boxu Wajdy faktycznie dawno nie widziałem. Ale wszystkie jego filmy były wznawiane i nie problem skompletować jego filmografie, więc za unikatowa można uznać co najwyżej tekturkę tego boxu ;P RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - Kuba - 06-12-2015 (06-12-2015, 17:24)matwiko napisał(a): Tego boxu Wajdy faktycznie dawno nie widziałem. Ale wszystkie jego filmy były wznawiane i nie problem skompletować jego filmografie, więc za unikatowa można uznać co najwyżej tekturkę tego boxu ;P Skoro niektórzy zbierają slipcovery, to my możemy zbierać tekturki z boxów.
RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - Szczepan600 - 06-12-2015 Matwiko... Na DVD Brakuje mi chyba 4... Ale jeśli wliczymy VHS to juz tylko dwóch. RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - matwiko - 06-12-2015 (06-12-2015, 18:02)Kuba napisał(a): Skoro niektórzy zbierają slipcovery, to my możemy zbierać tekturki z boxów. No ba! Kiedyś kupiłem sam kartonik zbiorczy do pakietu filmów Bessona. MIałem większość jego DVD a dokupywałem pozostałe i zapytałem czy taki w sklepie internetowym posiadają. No i dorzucili gratis
RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - kew97 - 09-12-2015 Kolejny unikat to "Samochody, które zjadły Paryż" Petera Weira. Wydany przez Monolith teraz nie ma go nigdzie. RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - sin - 15-12-2015 a co z filmami Paramountu z początków ery DVD w Polsce np. Najlepszą obroną jest atak, Atomowy Autobus czy Uprowadzenie? RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - Wolfman - 30-12-2015 Coś mi się wydaję , że Pandorum jest unikatem na blu ray. Przypadkiem wpadło mi w ręce RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - Panaes - 30-12-2015 (09-12-2015, 08:47)kew97 napisał(a): Kolejny unikat to "Samochody, które zjadły Paryż" Petera Weira. Wydany przez Monolith teraz nie ma go nigdzie. Bez problemu na Allegro. |