Filmozercy.com | Forum
Batman v Superman: Dawn of Justice - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach)
+--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy--13)
+--- Wątek: Batman v Superman: Dawn of Justice (/watek-batman-v-superman-dawn-of-justice)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Szczepan600 - 23-02-2016

BvS to film,który już budzi kontrowersje. Ja sam pójdę do kina na 100%, ale podejrzewam gniot pokroju Man of Steel (a nawet gorzej). Mam jednak nadzieje, ze miło się rozczaruję.

A co do samych postaci to faktycznie. Wystarczy liznąć podstawy wiedzy komiksowej by wiedzieć, że o wypychaniu "na siłę" nie ma mowy.

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Filmożerca Alan - 23-02-2016

(23-02-2016, 17:29)Szczepan600 napisał(a):  BvS to film,który już budzi kontrowersje. Ja sam pójdę do kina na 100%, ale podejrzewam gniot pokroju Man of Steel (a nawet gorzej). Mam jednak nadzieje, ze miło się rozczaruję.

A co do samych postaci to faktycznie. Wystarczy liznąć podstawy wiedzy komiksowej by wiedzieć, że o wypychaniu "na siłę" nie ma mowy.
U mnie to samo.

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Kapitan_kusiak - 23-02-2016

A mnie na razie tylko niepokoi Jesse Eisenberg w roli Lexa Luthora.

Batman v Superman: Dawn of Justice - bartnikp - 23-02-2016

Ja o Eisenberga nie boję się ani trochę. To świetny aktor, który z Lexem poradzi sobie na bank całkiem nieźle. Nie boje się też o Cavilla ani nawet o Afflecka. Największym zagrożeniem jest tu przede wszystkim Snyder, który potrafi spieprzyć każdą dobrą historię na rzecz bezmózgiej, kompletnie nieklimatycznej i nudnej rozwałki.
Oczywiście nigdy się nie nauczę i zawsze będę szedł do kina pełen nadziei... Zakładam jednak, że spodoba mi się co najwyżej pierwsza godzina filmu, a potem będę wściekły na Snydera jak po wspomnianym powyżej Man of Steel...

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Lukop - 24-02-2016

Pojawiła się informacja, że wydanie Blu-Ray dostanie Ultimate Edition z kategorią wiekową R.

Batman v Superman: Dawn of Justice - bartnikp - 24-02-2016

True. Czyli jednak Superman będzie krwawił Wink

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Mateusz - 11-03-2016

Helios rozpoczął sprzedaż biletów na przedpremierowe seanse od 28 kwietnia.

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - whiteHussar - 12-03-2016

(23-02-2016, 17:29)Szczepan600 napisał(a):  BvS to film,który już budzi kontrowersje. Ja sam pójdę do kina na 100%, ale podejrzewam gniot pokroju Man of Steel (a nawet gorzej). Mam jednak nadzieje, ze miło się rozczaruję.

Eee tam. Mnie MoS się podobał. Nie jest to rewelacyjny film ale ogląda się bardzo dobrze.

A w Batman v Superman najbardziej boje się o muzykę bo Hans wygląda już na zmęczonego tworzeniem muzyki do filmow tego typu a Junkie XL to zagadka...

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Gieferg - 12-03-2016

Man of Steel = movie of the year 2013.

Sorry, Bilbo.

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Szczepan600 - 12-03-2016

Gief... nie, po prostu nie :-).