![]() |
|
Imperial - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Dystrybutorzy (https://forum.filmozercy.com/dzial-dystrybutorzy) +--- Wątek: Imperial (/watek-imperial) |
RE: Predator - seria - Ethan - 12-07-2018 W media marktach i saturnach z tego co mi wiadomo raczej już od Imperiala nic nie będzie. Sieć zablokowała producenta za niewywiązywanie się z umów m.in. w postaci nie przyjmowania zwrotów kontraktowych. RE: Predator - seria - Mr.Hankey - 13-07-2018 Pewnie się dogadają, przecież dla takiego Imperiala brak towaru w MM/Saturn to musi być ogromna strata... RE: Predator - seria - Ethan - 13-07-2018 Wątpię. Póki co MM idzie do sądu. Zresztą absurdalność cen Imperiala (zwłaszcza DVD, wydania zwykłe, nie ksiązkowe musiałyby kosztować 55zł żeby MM było na zero) i dawanie niektórych tytułów na wyłączność empikowi przelały czarę goryczy. RE: Predator - seria - Larkin - 13-07-2018 (12-07-2018, 13:09)KaMario napisał(a): empik.com cały czas ma jako zapowiedź... A od dziaiaj jest jako "Produkt niedostępny"... No trudno, zamówi się za granicą
RE: Predator - seria - Cisek - 13-07-2018 Coś ten Imperial bryka, właśnie dostałem maila z Empiku, że premiera "Tamtych dni, tamtych nocy" została odwołana (przynajmniej zdaniem sklepu). RE: Predator - seria - KaMario - 13-07-2018 (13-07-2018, 11:16)Cisek napisał(a): Coś ten Imperial bryka, właśnie dostałem maila z Empiku, że premiera "Tamtych dni, tamtych nocy" została odwołana (przynajmniej zdaniem sklepu).A anulowali zamówienie? RE: Predator - seria - Cisek - 13-07-2018 (13-07-2018, 11:18)KaMario napisał(a):Tak, anulowali zamówienie, a jako powód zaznaczyli odwołanie premiery.(13-07-2018, 11:16)Cisek napisał(a): Coś ten Imperial bryka, właśnie dostałem maila z Empiku, że premiera "Tamtych dni, tamtych nocy" została odwołana (przynajmniej zdaniem sklepu).A anulowali zamówienie? RE: Predator - seria - KaMario - 13-07-2018 (13-07-2018, 11:21)Cisek napisał(a): Tak, anulowali zamówienie, a jako powód zaznaczyli odwołanie premiery.No to faktycznie coś się źle dzieje z Imperialem. A tak poza tym chciałem jeszcze zauważyć, że ze strony Imperial Cinepix (po zmianie strony) zniknął w ogóle dział z filmami na nośnikach blu-ray i dvd. Czyżby dystrybucją w Polsce miałby się zająć ktoś inny... RE: Imperial - Ethan - 13-07-2018 nikomu by się nie opłacało, bo hindusi nie zejdą z ceny zakupu na polski rynek, a nawet lubią ją podnosić, więc nikogo pewnie nie będzie stać na wykupienie praw, tak żeby na tym zarobić, zwłaszcza, że Polacy chcą kupować tanio. myślę, że to początek końca rynku wydawniczego. RE: Imperial - MasterThief - 13-07-2018 Skontaktowałem się z przedstawicielem firmy Imperial (pytałem o brak informacji o wydawanych filmach na płytach oraz o sytuacji z odwołaniem premier), poniżej odpowiedź: "Witam obecnie jesteśmy w trakcie zmiany rozwiązań informatycznych ponieważ obecne są przestarzałe. Aktualnie mamy uruchomiona strona z wydaniami kinowymi więc proszę korzystać z tej strony. Jeżeli chodzi o premiery do odwołania zawsze się zdarzały i tutaj nic szczególnego się nie dzieje nie ma żadnych zmian po prostu tak to już bywa że niektóre produkty się nie ukazują." Generalnie strasznie lakoniczna ta odpowiedź i tak naprawdę dalej nie wiadomo, dlaczego lipcowe premiery zostały odwołane (a przynajmniej te, które w tym tygodniu miały zadebiutować). |