![]() |
|
MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray (/watek-moviepsycho-kolekcja-blu-ray) |
RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - shaman72 - 11-09-2017 Za "Chinatown" duży plus.Również muszę nabyć do kolekcji. RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - Wolfman - 12-09-2017 (11-09-2017, 21:16)MoviePsycho napisał(a): Staram się ostrożnie robić teraz zakupy blu-ray'owe, bo nowy format już się zadomowił I teraz od nowa trzeba wymieniać powoli kolekcję.Obejrzałeś chociaż starą? . Ja wymienię, ale głównie te do których wrócę po kilka razy, ewentualnie jak coś będzie znowu w promocji od 1-40 zł. Inaczej szkoda czasu, nie każda staroć będzie mieć dobry remaster. Efekciarskie nowości to jednak już 4k.
RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - shaman72 - 12-09-2017 (12-09-2017, 07:17)wolfman napisał(a):(11-09-2017, 21:16)MoviePsycho napisał(a): Staram się ostrożnie robić teraz zakupy blu-ray'owe, bo nowy format już się zadomowił I teraz od nowa trzeba wymieniać powoli kolekcję.Obejrzałeś chociaż starą? Myślę podobnie.Kultowe dla mnie filmy na 4k, reszta kupowana na blu. Siedemdziesiąt procent filmów oglądam jeden raz i to najczęściej po zmianie nośnika. RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - MoviePsycho - 22-09-2017 Kilka drobiazgów wciąz na blu-ray. Na koniec znowu odezwała się nostalgia i do kolekcji dołączyło kolejne wydanie "Goonies". ...zapomniałem o nowym nabytku z targu staroci. Idealnie będzie się eksponował z kolekcją jurajskiego parku. Figurki z kolekcjonerek mogą się schować. RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - Grześ58 - 23-09-2017 Ile z grubsza płyt UMD posiadasz w kolekcji? Mógłbym prosić o osobną fotkę? RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - MoviePsycho - 23-09-2017 (23-09-2017, 09:15)Grzes58 napisał(a): Ile z grubsza płyt UMD posiadasz w kolekcji? Mógłbym prosić o osobną fotkę? Tyle ![]() Wszystko kupiłem podczas jednego wypadu na pchlim targu. Całe pudło za 15 zeta. RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - Grześ58 - 23-09-2017 Poważnie, całe pudło za 15 zł? Zazdroszczę Rocky'ego Trzepali wtedy tych filmów na potęgę, wydawali chyba wszystko co się da. W zasadzie nie rozumiem popularności tego formatu jeśli chodzi o filmy. Ci którzy grali w gry mieli już w domu zapewne tańsze PS2, które odpalało DVD, a ci którzy nie grali to PSP było im niepotrzebne.
RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - MoviePsycho - 23-09-2017 Sprzedawca powiedział 2 zł za sztukę albo 15 za całe pudło. Zależało mi tylko na goonies, ale za tę cenę szkoda było nie wziąć. Była jeszcze składanka gier arcadowych na psp ( m.in. wszystkie mortale), ale jak otworzyłem to nie było dysku w środku, szkoda... oczywiscie dyski umd traktuję jako ciekawostkę, oglądać raczej nie będę. RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - MoviePsycho - 23-09-2017 PSP (23-09-2017, 11:49)Grzes58 napisał(a): Poważnie, całe pudło za 15 zł? To jeszcze era przed smartfonami i w zasadzie to była najlepsza opcja do mobilnego oglądania filmów, ale w Polsce chyba się nie przyjęła w ogóle. RE: MoviePsycho kolekcja Blu-Ray - Wolfman - 23-09-2017 (23-09-2017, 13:44)MoviePsycho napisał(a): ale w Polsce chyba się nie przyjęła w ogóle.Nigdzie się to nie przyjęło. |