![]() |
|
Pred - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Pred (/watek-pred) |
RE: Pred - Gieferg - 05-06-2020 Tańczącego z Wilkami oglądam zazwyczaj w wersji 4h, ale Wyatt był dla mnie za długi nawet w wersji kinowej. Cytat: ale wersja z Costnerem ma swój urok i cierpi głównie przez to że wyszła w tym samym czasie Wyszła bo Costner (który początkowo miał grać w "Tombstone") się uwziął, że film ma być zrobiony tak jak on chce, więc zorganizował produkcję konkurencyjnego filmu, próbując w międzyczasie uwalić produkcję "Tombstone". I dostał za swoje w BO + złota malinę za swoją rolę na dokładkę. Podobna sytuacja w 1992 roku była z filmami o Kolumbie - dwie konkurencyjne produkcje, jedna trochę na modłę kina akcji, druga poważniejsza - ale tam akurat lubię oba filmy. RE: Pred - Mefisto - 05-06-2020 (05-06-2020, 21:35)Gieferg napisał(a): Podobna sytuacja w 1992 roku była z filmami o Kolumbie ...i z Robin Hoodem
RE: Pred - pred895 - 05-06-2020 Kolejny przykład to rok 1995 >> Braveheart i Rob Roy oba są wyjątkowe i wnoszą coś do gatunku, ale jakbym miał wybierać to wybrałbym ten pierwszy. Mimo wszystko oba te filmy musiałem mieć w kolekcji, bo są dla mnie wyjątkowe i sentymentalne podobnie jak Tombstone i Wyatt
RE: Pred - pred895 - 08-06-2020 Kolejny zastrzyk do kolekcji od kolegi Pablo0909. Chłopak swoją wyprzedażą ratuje to lato w szponach cholernego wirusa ![]() King King Jacksona Z tego co słyszałem i po obserwacji porówniania UHD z BD to 4k nie prezentuje się najlepiej, ale mi to nie przeszkadza bo w ogóle nie miałem tego filmu w kolekcji. Obejrzałem go dopiero jakieś dwa lata temu i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. UHD i BD zawiera wersje extended. Creed II Nie tak dobry jak jedynka, ale seans był jak najbardziej pozytywny no i znowu saga Rocky skompletowana w całości. Big Lebowski Transfer na BD był koszmarny a tutaj spodziewam się wielkiej poprawy tego kultowca na 4k. The Mule - Przemytnik Clint zawsze na propsie, a Przemytnik podszedł mi znacznie lepiej niż nudne koszmarki 15:17 to Paris i Sully PS. Ekran w Piwnicy już wisi ![]() RE: Pred - Mefisto - 08-06-2020 To teraz pozostaje Ci kasować za bilety i masz biznes po godzinach Zwłaszcza w obecnej sytuacji.
RE: Pred - pred895 - 08-06-2020 Wszyscy w rodzinie mi to mówią. Żona wczoraj zeszła na chwilę do piwnicy i jej spojrzenie potrafiłoby zabić człowieka z odległości kilometra
RE: Pred - Juby - 08-06-2020 Nie obawiasz się pleśni? Albo, że ci zaleje taką piwnicę? Dobrze zrozumiałem, że to jest w bloku, nie masz całego domu z piwnicą na własność? RE: Pred - pred895 - 08-06-2020 Wentylacja już jest odkopałem okienka i ładnie zawiewa Co do zalania to raczej się nie obawiam, jak żyję to wszystkie największe ulewy nie zdołały jej zatopić i niech tak zostanie.
RE: Pred - Mefisto - 08-06-2020 Ulewy sobie, a sąsiedzi i przeciek z rur sobie
RE: Pred - pred895 - 08-06-2020 Na razie to tam i tak nie ma żadnego sprzętu, wszystko co tam jest to darowizna i zalegające rzeczy z mieszkania. Jesienią jak może wymienię projektor to będzie można coś tam oglądać
|