![]() |
|
Sklepy Internetowe (Lista) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy) +--- Wątek: Sklepy Internetowe (Lista) (/watek-sklepy-internetowe-lista) |
RE: Sklepy Internetowe (Lista) - misfit - 25-01-2021 Ten rumuński sklep jest raczej dla osób o mocnych nerwach ![]() Coś tam u nich kiedyś kupowałem i w pierwszej przesyłce przyszło nie to co zamawiałem, a w drugiej jedna z płyt przyszła w tak tragicznym stanie, że brak słów (mnóstwo rys). Oczywiście płyta nie była fabrycznie zafoliowana. O dziwo obie reklamacje rozpatrzyli pozytywnie, więc wychodzi na to, że po prostu mają u siebie straszny burdel. RE: Sklepy Internetowe (Lista) - Krzych2k - 25-01-2021 Docelowo zamawiałbym do Rumunii, mój ziomek jest tam jeszcze przez 3 tygodnie, więc chciałem skorzystać. RE: Sklepy Internetowe (Lista) - Mister Tadeo - 25-01-2021 (25-01-2021, 19:52)Krzych2k napisał(a): Niestety również Heat soldout. Dostanę gdzieś z polskimi napisami BR? Obawiam się, że dostać z pl napisami można już tylko Heat z drugiej ręki. Nakład Warnera na naszą część Europy już dawno wyprzedany, a prawa do filmu parę lat temu przejął Fox (czyli teraz Disney). RE: Sklepy Internetowe (Lista) - Krzych2k - 25-01-2021 Tego się obawiałem, najgorsze jest to, że nie szukam sobie (mi wystarczyłaby wersja angielska), a dla Taty, no nic, trzeba będzie poczekać na kolejne wydanie, nie widzi mi się płacić 200+ za zwykłe wydanie. RE: Sklepy Internetowe (Lista) - fire_caves - 02-04-2021 Szukając Goldfingera w rocznicowym steelbooku (brakuje mi go do uzupełnienia Bondów na BD w steelbookach) natknąłem się na taki oto czeski sklep: Film Game Wysyłka do Polski: - do punktów odbioru za EUR 5,50 (Warszawa, Lublin, Olsztyn, Bydgoszcz, Katowice, Przeźmierowo, Rybnik, Bielsko Biała, Skoczów, Cieszyn), - Pocztą Polską za EUR 6,50. Znalazłem tam trochę tytułów w nienajgorszych cenach (np. poniżej EUR 4), zaś samego Goldfingera nawet w cenie rewelacyjnej, bo EUR 7,80, podczas gdy gdzie indziej zawsze wychodzi ponad 100 zł z uwzględnieniem przesyłki. Gdy (i jeśli) przyjdzie przesyłka napiszę jak się moje zakupy skończyły. RE: Sklepy Internetowe (Lista) - sebas - 02-04-2021 Ja już tam zamawiałem (zresztą, nie tylko ja) i wrażenia pozytywne. Na zamówienie składały się dwa filmy - jeden w steelbooku i jeden w klasycznym amarayu. Całość została zapakowana w kopertę z folii bąbelkowej. Ponadto, pudełka były owinięte kawałkiem dodatkowej folii bąbelkowej i grubym kawałkiem tektury falistej. Nie było więc kartonowego pudełka, ale pomimo tego całość przyszła bez uszkodzeń. Pakowanie jest wiec dużo lepsze niż na zavvi czy amazonach (choć do filmareny trochę brakuje). Ceny faktycznie przystępne. RE: Sklepy Internetowe (Lista) - fire_caves - 02-04-2021 (02-04-2021, 10:58)sebas napisał(a): Ja już tam zamawiałem (zresztą, nie tylko ja) i wrażenia pozytywne.Lejesz miód na moje uszy, zwłaszcza, że steel idzie Pocztą Polską co już samo z siebie jest powodem do zmartwienia :] Nie znalazłem za to wzmianek o tym sklepie na forum, poza jakiś postem u kogoś w kolekcji, więc postanowiłem napisać tutaj. RE: Sklepy Internetowe (Lista) - Reacher - 02-04-2021 Zamawiałem u nich wiele razy. Zawsze wszystko w porządku. Ostatnio przesyłki przychodzą In Postem (mimo, że wybiera się pocztę, bo tylko taka opcja jest przy dostawie do Polski). RE: Sklepy Internetowe (Lista) - fire_caves - 08-04-2021 Potwierdzam dobrą opinię o czeskim sklepie Film Game. Dzisiaj odebrałem przesyłkę, która dotarła do mnie kurierem DPD. 5 filmów w zwykłym amarayu plus steelbook dostarczone w pudełku kartonowym, z wypełnieniem i folią bąbelkową. Na pewno do nich wrócę. RE: Sklepy Internetowe (Lista) - Peptoon - 11-04-2021 Witam. Mam problem z założeniem konta na tej stronie sklepu. Przy wpisywaniu adresu cały czas informuje, że podaję błędny kod pocztowy. Miał ktoś z tym problem? |