Filmozercy.com | Forum
Lukee - kolekcja - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Lukee - kolekcja (/watek-lukee-kolekcja)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Lukee - kolekcja - KaMario - 17-12-2018

Istnieje wersja drugiej części FF z okładką w języku polskim, było to bodajże wznowienie nakładu po pierwszym wydaniu w wersji z angielskojęzyczną okładką. Mam w swoich zbiorach właśnie to drugie wydanie z okładką po polsku.
A wersja dwupłytowa Spidermana 3 była jak dobrze pamiętam w wersji z okładką po angielsku. Tej już nie mam bo kiedyś zmieniłem na nowsze wydania wszystkich trzech części.

RE: Lukee - kolekcja - lukee - 19-01-2019

Uzupełnienie kolekcji. Grudniowe zakupy z promocji w MM i empikowych wyprzedaży.

Mroczne Widmo za 40 zł, Legion Samobójców za 75 zł i Kapitan Ameryka za 18 zł z empik.com.

[Obrazek: w7gegp.jpg]

Jurrasic World 3D z koszulką za 39 zł, Sherlcok Holmes za 21 zł, Śniadanie u Tiffany'ego za 30 zł. Wszystko również empik. Przyczajony Tygrys Ukryty Smok z MM za 30 zł.

[Obrazek: 30vhoj4.jpg]

Ghost Rider z MM za 22,99 zł i Lot Skazańców z bonito.pl za 25,26 zł.

[Obrazek: 2vj78s8.jpg]

W styczniu na razie tylko zakupy z CEX za vouchery jako, że przecenili ostatnio filmy na BD.

Czas Mroku 40 zł, Zathura i Nieznajomi po 20 zł, Zbaw Mnie Ode Złego za 10 zł.

[Obrazek: 2daeis8.jpg]

Mission Impossible za 10 zł też CEX a Rogue Nation z MM za 40 zł.

[Obrazek: 1z1d1sw.jpg]

Zapomniałem jeszcze o dwóch pozycjach z grudnia też z wyprzedaży w empiku: Król Skorpion 3 za 15 zł i Teoria Wszystkiego za 26,99 zł. Wrzucę foto przy następnej aktualizacji.

RE: Lukee - kolekcja - lukee - 14-02-2019

Uzupełnienie stycznia:

Obie pozycje po 20 zł lokalnie w MM

[Obrazek: 2aaj5on.jpg]

W lutym do tej pory takie zakupy:

Maczeta za 9,50 zł a Sin City za 18,50 zł oba ze Świata Książki.

[Obrazek: 124zlet.jpg]

Trochę szczęścia z OLX Wink Tajemnica Twierdzy Szyfrów za 20 zł Wink Bilbordy za 10 zł Wink Oba filmy nowe w foli Wink Tajemnica nawet z ceną oryginalną 114 zł Wink

[Obrazek: 641e36.jpg]

No i Venom z Empik.com po obniżce kuponem 59,99 zł

[Obrazek: 2hx0fm9.jpg]

RE: Lukee - kolekcja - DaveM - 14-02-2019

(14-02-2019, 21:01)lukee napisał(a):  Trochę szczęścia z OLX Tajemnica Twierdzy Szyfrów za 20 zł Bilbordy za 10 zł Oba filmy nowe w foli Tajemnica nawet z ceną oryginalną 114 zł

Ktoś sprzedał Billboardy za 10zł, ech, ludzie są dziwni, gratuluje polowanka Smile

RE: Lukee - kolekcja - lukee - 14-02-2019

(14-02-2019, 21:08)DaveM napisał(a):  Ktoś sprzedał Billboardy za 10zł, ech, ludzie są dziwni, gratuluje polowanka
Zapytałem z czystej ciekawości skąd taka niska cena i dowiedziałem się że sprzedaje tylko dlatego, że dostał na prezent a już miał i postanowił "zrobić prezent" komuś innemu Wink Co lepsze człowiek okazał się tak honorowy, że po tym jak umówił się ze mną ktoś proponował 3 dyszki byle tylko kupić ale już zdania nie zmienił. Swoją drogą fajnie, że są i tacy ludzie a nie tylko tacy co wykupią hurtem jak gdzieś trafi się tanio i "januszują" na allegro za 5x tyle.

RE: Lukee - kolekcja - DaveM - 14-02-2019

(14-02-2019, 22:14)lukee napisał(a):  
(14-02-2019, 21:08)DaveM napisał(a):  Ktoś sprzedał Billboardy za 10zł, ech, ludzie są dziwni, gratuluje polowanka
Zapytałem z czystej ciekawości skąd taka niska cena i dowiedziałem się że sprzedaje tylko dlatego, że dostał na prezent a już miał i postanowił "zrobić prezent" komuś innemu Wink Co lepsze człowiek okazał się tak honorowy, że po tym jak umówił się ze mną ktoś proponował 3 dyszki byle tylko kupić ale już zdania nie zmienił. Swoją drogą fajnie, że są i tacy ludzie a nie tylko tacy co wykupią hurtem jak gdzieś trafi się tanio i "januszują" na allegro za 5x tyle.

A ok, już myślałem, że po prostu się trafił ktoś nieświadomy co posiada Wink Tym bardziej szacun dla niego!

RE: Lukee - kolekcja - Wolfman - 15-02-2019

(14-02-2019, 21:01)lukee napisał(a):  Tajemnica Twierdzy Szyfrów za 20 zł
Kto to wydał? Masakruje mnie polska dystrybucja. Nakłady limitowane

RE: Lukee - kolekcja - Kirek - 15-02-2019

Z takim stażem a nie wie gdzie szukać informacji Wink
http://filmozercy.com/filmoskop/edition/1236

RE: Lukee - kolekcja - lukee - 06-03-2019

Pozostałe zakupy z lutego:

X-men 2 i Pierwsza klasa odpowiednio 15 zł i 25 zł. 14 Amazonek 10 zł. Wszystko CEX.

[Obrazek: 2rcrddt.jpg]

Annabelle ze smyk.com za 33.99

[Obrazek: 29vfwk.jpg]

Morze Czarne za 20 zł z MM i Kapitan Ameryka oraz Stażnicy również z MM ( najnowsza promocja po 35 zł za sztukę )

[Obrazek: 20uxt8x.jpg]

RE: Lukee - kolekcja - Mefisto - 06-03-2019

Morze czarne? Co to kurwa w ogóle jest? Big Grin