![]() |
|
MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: MasterThief - kolekcja filmów i seriali (/watek-masterthief-kolekcja-filmow-i-seriali) |
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 20-04-2018 Bardzo podobała mi się "Cicha Noc", produkcja bardziej ambitna od ostatnich wątpliwych pozycji Vegi. Wersja Blu-ray ponadto cechuje się naprawdę dobrą jakością wideo oraz audio. Polskie realia imigracyjne połączone z typowym klimatem Wigilii Bożego Narodzenia, okraszone całkiem niezłą grą aktorską. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 24-04-2018 Taki oto steelbook z Zavvi czekał na mnie po powrocie z zagranicznego wyjazdu: Wszystkie części z PL wersją, cena aktualna na Zavvi to niecałe 200 złotych z dostawą. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Mefisto - 25-04-2018 Eee tam jakieś steele. Lepiej napisz, gdzie byłeś i co nam przywiozłeś?
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 25-04-2018 Haha wróciłem ze służbowego wyjazdu z Malagi Gdybym mógł to zostałbym tam na dłużej
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 26-05-2018 Majowa aktualizacja Od teraz będę kolejne fotki wrzucał raz w miesiącu Majowy update jest bardzo duży, bowiem w ostatnim czasie miałem służbowy lot do Nowego Jorku, a skoro USA to nie mogłem się oprzeć wizytom w kilku Best Buy'ach ![]() Gladiator oraz Sekretne Okno przyjechały jeszcze przed moim wyjazdem do USA. Lecimy z filmami kupionymi już w USA - pierwsze w kolejce to Czarna Pantera (był również steelbook ale w realu mi się w ogóle nie podobał i olałem, wolałem zwykłą wersję z błyszczącym kartonem). Siedem filmów z serii Piła kupiłem za 12$ - grzechem byłoby nie wzięcie w takiej promocji Trzeci film to The Post (obejrzałem w samolocie i bardzo mi się spodobał). Kolejne dwie pozycje to steelbooki od Foxa - pierwszy film Czerwona Jaskółka (Red Sparrow), drugi to limitowany Deadpool 2th Anniversary Edition. Pierwsza pozycja z PL wersją, druga bez PL. Kolejne dwie pozycje to zbiorcze wydania Jurassic Park (włącznie z Jurassic World) w limitowanym wydaniu w steelbookach, drugie to Spider-man Legacy Collection (wszystkie 5 filmów w dwóch steelbookach). Przyznam, że ta druga pozycja spędziła mi sen z powiek bo dopiero w czwartym odwiedzonym Best Buy to dostałem Wydanie jest IMO naprawdę śliczne. Ostatnią pozycją jest Dragon Ball Z na Blu-ray Sezon 1 odcinki od 1 do 39. Regiony A/B, dźwięk Dolby True HD, także jest dobrze Jako fan Dragon Balla nie mogłem odmówić, tym bardziej że cena była dobra.
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Mefisto - 26-05-2018 Szpadelmany ładniusie. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wolfman - 26-05-2018 Zastanawiam się , który najbardziej szpetny 1. Jurrasic seria 2. Red sparrow 3. Deadpool Nie , żebym je też nie kupił, ale patrząc na Pajączka ,którego też mam, to istne szkarady. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Juby - 26-05-2018 Skąd ten Dragon ball, za ile, czy jest gdzieś dostępny z dostawą do Polski i jakie wersje językowe posiada? A tak w ogóle to super update.
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - meaner - 26-05-2018 Zamierzasz kupić komplet? Świetnie się prezentuje jak uzbierasz serię i połączysz fronty. Czemu Z-tka a nie Kai? Kai jest pozbawiony ze zbędnych fillerów. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 26-05-2018 (26-05-2018, 16:31)Juby napisał(a): Skąd ten Dragon ball, za ile, czy jest gdzieś dostępny z dostawą do Polski i jakie wersje językowe posiada? Jak mówiłem, kupiony w Best Buy podczas mojego wypadku do Nowego Jorku, dałem około 13$, ale nie mam pojęcia czy jest jakaś możliwość zamówienia do Polski Z kolei co do wersji językowych - jest oryginalny japoński dubbing plus angielski TrueHD i angielskie napisy.(26-05-2018, 16:35)meaner napisał(a): Zamierzasz kupić komplet? Świetnie się prezentuje jak uzbierasz serię i połączysz fronty. Innego akurat wydania nie znalazłem w sklepie jak byłem, natomiast czy będę inwestował w komplet? Chciałbym, ale zobaczymy jak będzie wyglądała sprawa z ewentualną dostępnością. |