![]() |
|
ZOOM sklep, z najlepszymi promocjami i dłuuugą dostawą - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy) +--- Wątek: ZOOM sklep, z najlepszymi promocjami i dłuuugą dostawą (/watek-zoom-sklep-z-najlepszymi-promocjami-i-dluuuga-dostawa) |
RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Pablo0909 - 31-01-2019 Co do Zavvi to bym się nie zgodził- przedwczoraj zamawiałem na Zavvi film i miałem 3 opcje dostawy. Dzisiaj chciałem wrzucić tu screenshota, ale teraz nie było tej opcji, była tylko wysyłka standard, bez trackingu. Ciekawe czym to jest powodowane? Amazon z kolei, ma wysyłkę naprawdę Express Ostatnio, po przygodzie z zamówieniem listopadowym, zamawiam już tylko Express i dziwię się, jeśli kuriera nie ma po 2 dniach pod drzwiami. jeśli idzie o najtańszą formę wysyłki z Amazon, to rzeczywiście różnie z tym bywa
RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Wolfman - 31-01-2019 (31-01-2019, 14:38)Pablo0909 napisał(a): Co do Zavvi to bym się nie zgodził- przedwczoraj zamawiałem na Zavvi film i miałem 3 opcje dostawy.Który film? RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Pablo0909 - 31-01-2019 "Escape from New York" 4K UHD steelbook. Były trzy opcje- standard, ze śledzeniem i jakiś express, podobno byłby w 2 dni. Wybrałem standardową wysyłkę, bo na szczęście z Zavvi nie miałem jeszcze problemu
RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Wolfman - 31-01-2019 (31-01-2019, 17:03)Pablo0909 napisał(a): Escape from New YorkJego już nie ma, ale sprawdziłem inne. Wrzuciłem nawet "pełną garść" to była anomalia systemu RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Pablo0909 - 31-01-2019 Zamówiłem przedwczoraj, mam już potwierdzenie wysyłania. Możliwe, że to jakiś wybryk, ale fakt jest faktem, że była taka opcja. Może testują wprowadzenie więcej opcji wysyłki? RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Maras - 31-01-2019 na zavvi jest opcja ze śledzeniem RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Wolfman - 31-01-2019 Sprawdź inne filmy, to jest boxowe wydanie i podchodzi pod wydania kolekcjonerskie. RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Maras - 31-01-2019 tak wiem że tracking nie jest dostępny do każdego zamuwienia ale to nie jest żadna anomalia systemu RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Wolfman - 31-01-2019 Do żadnego steelbook, a biorę je garściami jak i zwykłe wydania nie miałem, ani razu wyboru śledzenia , a sprawdzałem pod różnymi krajami.W kolekcjonerkach i większych przedmiotach jest możliwość. Jeśli komuś się przypadkiem pojawi pod steelbookiem wybór śledzenia i to pod tym samym co kupiłem, to co to jest jesli nie błąd systemu? Skoro ja tego nie miałem. RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Maras - 31-01-2019 wydaje mi się że tu chodzi o gabaryty dodałem parę razy Boxy 4K i na 5 w 4 można było z trackingiem nie zabardzo ciebie rozumiem z tym błędem systemu czyli jak wybiorę opcję przykładowo za 9,99 to przy zatwierdzaniu zamuwienia system pokaże błąd czy coś wtym rodzaju ? raczej mało prawdopodobne zresztą można to łatwo z weryfikować przez chat z obsługą sklepu ![]() Nawet jak dodasz parę wydań normalnych amaray czy steelbook i dodasz Boxa to odrazu pojawia się opcja śledzenia |