Filmozercy.com | Forum
Sklep Dvdmax.pl - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Sklep Dvdmax.pl (/watek-sklep-dvdmax-pl)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Allegro - okazje, interesujące aukcje - Wolfman - 14-03-2019

Polskie promocje... Cóż to były za emocje, lepsze niż na meczu. Tego nic nie zastąpi. Szkoda,że wynik zawsze ten sam.

RE: Allegro - okazje, interesujące aukcje - kondzioff - 14-03-2019

No cóż, u mnie ta sama sytuacja, w sumie nie wiem czego się mogłem spodziewa, w końcu to polski sklep Tongue

RE: Allegro - okazje, interesujące aukcje - Pablo0909 - 14-03-2019

(14-03-2019, 11:26)kondzioff napisał(a):  No cóż, u mnie ta sama sytuacja, w sumie nie wiem czego się mogłem spodziewa, w końcu to polski sklep Tongue

Ale spełniłeś patriotyczny obowiązek Big Grin Nie to co ja Big Grin

Allegro - okazje, interesujące aukcje - vandel - 14-03-2019

U mnie cisza na razie

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

RE: Sklep Dvdmax.pl - gumbas - 14-03-2019

(14-03-2019, 11:26)kondzioff napisał(a):  No cóż, u mnie ta sama sytuacja, w sumie nie wiem czego się mogłem spodziewa, w końcu to polski sklep Tongue

Można posypać troche negatywami na allegro na ten pseudo sklep

RE: Sklep Dvdmax.pl - Mr.Hankey - 14-03-2019

(14-03-2019, 11:04)Dżem napisał(a):  pytanie czy w takiej sytuacji stawiać negatyw na allegro czy nie...
A nad czym tu się zastanawiać, zrealizowali zamówienie?

RE: Sklep Dvdmax.pl - Pablo0909 - 14-03-2019

(14-03-2019, 18:41)Mr.Hankey napisał(a):  
(14-03-2019, 11:04)Dżem napisał(a):  pytanie czy w takiej sytuacji stawiać negatyw na allegro czy nie...
A nad czym tu się zastanawiać, zrealizowali zamówienie?

Warto być złośliwym? Przecież odpisali dlaczego i skąd takie ceny. Przynajmniej nie walą jawnie w kulki, jak MM czy inne empiki, które zgarną kasę i bezczelnie odpiszą, że brak na magazynie, np. 2 dni przed premierą Smile

RE: Sklep Dvdmax.pl - Mr.Hankey - 14-03-2019

Nie bardzo wiem co tu niby jest złośliwego? Aukcja była? Przedmiot kupiony? To o co chodzi, że się pomylili? Jak mi ich szkoda... Może ci, którzy skorzystali z okazji i kupili powinni ich jeszcze za to przeprosić...

RE: Sklep Dvdmax.pl - ifeelveryblah - 14-03-2019

Ja u nich teraz zamówiłem 5 filmów, wszystkie przyszły przefoliowane. Pudełka w takim stanie jakby były foliowane ponownie ze 20 razy. Filmy używane za 16 zł z przesyłką z musicmagpie przychodzą w dużo lepszym stanie. Pierwszy i ostatni raz.

RE: Sklep Dvdmax.pl - Dżem - 14-03-2019

Rewelacyjna firma uznałaby błąd i zrealizowała zamówienie
normalna firma przeprosiła by i każdemu klientowi przyznała np jakiś rabat na następny zakup w ramach tych przeprosin.
Ta firma...mam wrażenie że chcieli napisać " oszalałeś ? za takie ceny mamy Ci sprzedać ? wina sytemu ,nie nasza!"
Mimo wszystko zobaczę jak zareagują inni i wstrzymam się na razie z jakąkolwiek opinią ,chociaż wypadałoby wstawić negatyw w końcu zamówienia nie będzie.