![]() |
|
Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD (/watek-moja-kolekcja-4k-blu-ray-dvd) |
Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 08-07-2022 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Pierwszy zakup na amerykańskim amazonie. Wyszło ok 37 zielonych z przesyłką w tym kupon na 10 dolarusiów więc poszło na cło. Doszło w niecałe dwa tygodnie, więc ode mnie plus Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Zakup od kolegi z forum. Dzięki fire_caves. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() Aż nie chce mi się wierzyć, że wcześniej nie widziałem tego filmu. Dla mnie bomba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ![]() No i… California Dreamin’ i Faye Wong ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Mefisto - 08-07-2022 Dopiero co był zwiastun Trzech kolorów w 4k - pewnie zamówiłeś wcześniej? Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 08-07-2022 No tak, kupiłem na początku czerwca. No cóż. Spróbuję wystawić może ktoś będzie chętny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - slavekg - 09-07-2022 (08-07-2022, 20:33)RylandGrace napisał(a): Pierwszy zakup na amerykańskim amazonie. Wyszło ok 30 zielonych z przesyłką w tym kupon na 10 dolarusiów więc poszło na cło. Doszło w niecałe dwa tygodnie, więc ode mnie plusJak Ci się to udało? Na Amazonie to wydanie kosztuje 30$ plus wysyłka ok. 10$ plus podatek ok. 10$. Więc z kuponem na 10$ powinno Ci wyjść ok. 40$. Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 09-07-2022 Sorki, faktycznie coś mi się pokręciło. Za wszystko płaciłem 37,12$. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 15-09-2022 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 26-09-2022 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 16-11-2022 Pozycja obowiązkowa na święta (dla mnie) lepsze niż Kevin. Całkiem fajnie to wygląda w UHD ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - pearlzfan - 16-11-2022 Gratki! Ja też się przymierzałem do upgrejdu Griswaldów, ale przeczytałem reckę i emtuzjazm mi trochę opadł. Poza tym byłby to trzeci nośnik na którym mam Christmas Vacation, więc stwierdziłem - pass. Gdyby miał lektora (to jedyny film który moge oglądać w takiej wersji ), to pewnie bym się złamał. (16-11-2022, 10:00)RylandGrace napisał(a): lepsze niż KevinTrue! Jak co roku 23.12 seansik
RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - misfit - 16-11-2022 I u mnie w prawie każde święta obecni są Griswoldowie ![]() (16-11-2022, 11:32)pearlzfan napisał(a): ale przeczytałem reckę i emtuzjazm mi trochę opadł. O którą reckę chodzi i co w niej cię zaniepokoiło ? |