![]() |
|
Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich (/watek-lektor-gudowski-nagranie-sciezk-lektorskich) |
RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Gieferg - 12-02-2025 Jak gdzieś pokazuję cokolwiek, co zrobiłem (a całkiem często to robię), to jestem ciekaw prawdziwych opinii. Wszystkich, pozytywnych i negatywnych a te, które mi wskażą co można by poprawić/zrobić lepiej, są zazwyczaj cenniejsze (i wiele razy na nich skorzystałem) niż nic nie wnoszące "well done" napisane tylko po to, żeby mi poprawić samopoczucie. I takie same opinie jakie chcę otrzymywać również wystawiam - szczere. Do głaskania po główce i tak zawsze się ktoś znajdzie jak widać. RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Nfsfan83 - 12-02-2025 jedna sprawa, ludziki dobrze ze mówicie co źle było... biorę to na klatę, ale zauważyłem, że tylko lecą złe komenty a nic pozytywnego ( i macie prawo do tego, i nie zmuszam, ale czasami fajnie usłyszeć coś w stylu - zjebaleś tekst ale szacun za całość, to było coś fajnego) z drugiej strony ja mam być z tego zadowolny a nie wy. Nie ma bluzgów i koniec, Gieferg czy Juby jakby to zrobili to będę pewnie uje i kurwy latało na lewo i prawo. U mnie nie ma, bo nie miałem aż takiej potrzeby. Fajna zajawka była i tyle. RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Gieferg - 12-02-2025 Tylko złe komenty lecą? Wut? Pochwaliłem: https://forum.filmozercy.com/watek-lektor-gudowski-nagranie-sciezk-lektorskich?pid=112993#pid112993 Zaraz potem jeszcze prodarek i altair. Pearlzfan oczywiście tego nie widział i wyskakuje z jakimiś z dupy wziętymi problemami, a Ty najwyraźniej też już nie pamiętasz. Cytat:ale czasami fajnie usłyszeć coś w stylu - zjebaleś tekst ale szacun za całość, to było coś fajnegoNa przykład cos takiego? Ale potem sam sie prosiłeś o takie, a nie inne komentarze wrzucając filmik z tytułem sugerującym, że jest "na ostro" tam gdzie na ostro zdecydowanie nie jest ¯\_(ツ)_/¯ I o co chodzi z tym odmładzaniem głosu? Gudowski już brzmi tak źle, że nie można wykorzystać naturalnego brzmienia? RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Nfsfan83 - 12-02-2025 A sorry 2 są pozytywne no ok Gieferg to było spoko, ale potem poczułem się, że to nic nie ważne bo nie ma Fuck You - Pierdol się czy coś. I jakby to było najważniejsze. Takie mam odczucieMogę wrzucić próbke Commando z tv puls? To wrzucę na google drive czy coś. Maciej świetnie i szybko czyta, ale wiek robi swoje, 70 lat i jak sam powiedział (w wywiadzie na YT) doły już nie taki dźwięczne jak kiedyś. To było chyba grudzien czy styczeń gdzieś. No już inaczej brzmi... a ja uwielbiam jego głos z czasów Lethal Weapon z tvn czy Running Man RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Gieferg - 12-02-2025 A nie miałes ochoty nagrac ścieżki do "Death Machine"? Do tego filmu nie słyszałem żadnego lektora poza Orliczem z VHS. Cytat: to nic nie ważne bo nie ma Fuck You - Pierdol się czy coś.Bo to sprawia, że ścieżka jest w stylu telewizyjnym, a takich jest wszędzie na pęczki. A można było zrobić coś naprawdę wyjatkowego - i takie marnowanie okazji odnośnie czegoś, czym się od lat interesuję mnie zwyczajnie boli, nawet gdy kto inny za to płaci - mniej więcej na tej samej zasadzie jak to, że zamiast np. zrobić Terminatora 5 z Bale'm (tylko z lepszym scenariuszem niż 4) i pokazac, to, na co ludzie (w tym ja) czekali latami (czyli pełnoprawne mroczne future war ze Skynetem zakończone wysłaniem T-800 w przeszłość), wydali grube miliony na jakieś gówno o którego istnieniu od lat próbuję zapomnieć (i to dwa razy), a to co było sednem sprawy załatwili w kilku minutach prologu piątego filmu. Ich tez powinienem poklepac po plecach i powiedzieć "Szacun"? ![]() A komentarze dają wyraz tej frustracji. RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Nfsfan83 - 12-02-2025 Chciałbym teraz do Bez Odwrotu 1986 ale też to wszystko zależy od KASY, której nie mam TERAZ za dużo. Bo Podwojne Uderzenie i Bez Odwrotu dał TV Puls ale dali Borowca, który smęci coraz mocniej Death Machine i Gudowski? A Orlicz nie robi lepszego klimatu, mam tak, że tego co pierwszy raz usłyszałem do filmu jest dla mnie ok. Zastanawiałem się nad durną komedia Punktualnie o Trzeciej 1987 ale to też odpuściłem... RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Gieferg - 12-02-2025 Cytat:Death Machine i Gudowski? A Orlicz nie robi lepszego klimatu, mam tak, że tego co pierwszy raz usłyszałem do filmu jest dla mnie ok.No to w takim razie w filmach których nie czytał Gudowski powinien być ok ten, kto czytał i nie ma sensu Gudowskiego do nich nagrywać ![]() Orlicz robi bardzo dobry klimat ale to ścieżka z VHS z jej technicznymi ograniczeniami. Przydałoby się audio lepszej jakości. RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Nfsfan83 - 12-02-2025 Gudowski Command TV Puls nagranie kolega Darek na moją prośbe bo myślałem, że ta wersja będzie super ale żarty najlepsze położyli, wrzucone na chama nic nie ruszane przy audio:Posłuchajcie głosu tutaj i na moich próbkach. A tu moja próbka ten sam moment: poprawiony ton lekko niżej
Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Altair - 12-02-2025 Teksty jak teksty, ale szacunek za inicjatywe i dążenie jego realizacji. RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - prodarek - 12-02-2025 Ja ogólnie rzecz biorąc bardzo rzadko oglądam z lektorem a jak już to z reguły jest to coś z ery VHS. Jak już jesteśmy w temacie Commando to ostatnio zgrywałem trailer.. i tak sobie myślę kurcze kiedyś to potrafili zachęcić... |