Filmozercy.com | Forum
Black Friday 2015 - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Black Friday 2015 (/watek-black-friday-2015)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Black Friday 2015 - hakuu - 28-11-2015

(28-11-2015, 21:53)pred895 napisał(a):  Przesadzasz , bo to rozdarcie jest pierdołką w niczym nie przeszkadzającą w prezentacji jak i przechowywaniu zawartości, a kasę i wydanie zachowasz dla Siebie Big Grin

Może przesadzam, ale skoro to taka pierdółka w niczym nie przeszkadzająca, to po co reklamować??? Moim zdaniem to troszkę nieuczciwe, zarówno reklamacja, jak i "dobra rada".

RE: Black Friday 2015 - pred895 - 28-11-2015

Płacisz za towar który powinien być w idealnym stanie , a dostajesz uszkodzone pudełko zbiorcze ( zwłaszcza że to wydanie kosztuje nie mały grosz ) , tak więc reklamacja jest w 100 % uzasadniona Tongue Przełknięcie tego i akceptacja ,to już indywidualna decyzja Tongue Kolega mógłby bawić się w odsyłanie i czekanie na nowy egzemplarz , co by raczej nie przyniosło efektu , bo praktycznie 9 na 10 egzemplarzy tego wydania posiada tę wadę produkcyjną , więc zwrot siana w całości albo po części , przy zachowaniu uszkodzonej sztuki jest jak najbardziej uczciwym posunięciem Tongue

Black Friday 2015 - Montana - 28-11-2015

Ja z USA zamawiałem kolekcjonerska wersje WANTED i dostałem opakowanie bez tej plaskikowej okładki z nabojem i zareklamowałem wysłali mi jeszcze raz i co? Dostałem to same bez plastikowej okładki z nabojem i dałem sobie spokój ale i tak te wydania sobie leżą bo leżą... Pewnie trafi to na Allegro i tą wersje kupie na eBayu...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: Black Friday 2015 - Ula87 - 28-11-2015

(28-11-2015, 21:23)Montana napisał(a):  2+1? Jest takie multi? To jest 2+ czyli mozesz zamowic 2,3,4... filmy I wszystkie bedą w promocji. Nie musisz kupować parami czy np 2+1. Jedynie ze to wiesz tylko tak napisałaś Tongue

Hehe, miałoby być odwrotnie czyli 1 + prznajmniej 2 z tej oferty i wtedy wszystkie są przeceniane. Big Grin W gruncie rzeczy trzeba kupić minimum 3 filmy z tej oferty, aby promocja się aktywowała.

Black Friday 2015 - Montana - 29-11-2015

Minimum 2 filmy Smile dodaj 2 filmy do koszyka a zobaczysz że będziesz miała oba w cenie promocyjnej.

RE: Black Friday 2015 - Ula87 - 29-11-2015

Ah, może i masz rację...Wink

RE: Black Friday 2015 - Wolfman - 25-11-2016

Ja dziś w stacjonarnych sklepach z grami za granicą kupiłem steelbooki z Usa w MM w NL za 50% ceny min Flash, Ash vs evil, po 20 euro, steele z Uk min Preacher za 15 euro inne pozostałe po 5-7 euro. Kolekcje kubricka z Francji w steelach po 5 euro, Batmany po 5 euro. Nowości growe jak Mafia 3, Battlefield , Deus ex i inne nowości po 50% ceny. Kupiłem około 40 filmów i 10 gier. Jutro składam wizytę w Belgii i Niemczech Smile. To się nazywa black friday