Filmozercy.com | Forum
Bourne (seria) - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy)
+--- Wątek: Bourne (seria) (/watek-bourne-seria)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Bourne (seria) - Wolfman - 07-02-2017

Wracają do tych beznadziejnych grubych amarayów? Poważnie i cena 2x tyle, bo grubszy 2x ? Big Grin Już zaczynałem lubić te normalne wydania z Uk

RE: Bourne (seria) - misfit - 08-02-2017

Serio, nie wiesz jak amazon działa z cenami ? Im bliżej dnia premiery tym cena bardziej "normalna".

Wracają do grubasów bo Red Tag.

[Obrazek: TcfwOfi.jpg]

RE: Bourne (seria) - Wolfman - 08-02-2017

Fajnie się kupowało i znowu trzeba szukać gdzie indziej Sad 40 funta za film, to cena daleka do normalności.

RE: Bourne (seria) - Kirek - 08-02-2017

Trochę dziwne, że zmiana w sumie mało istotna z punktu widzenia kupującego jest ogłaszana jako nowe wydanie z pre-orderem, dostaje nowy EAN itp. Szczególnie, że premiery wcześniejszego wydania odbyły się pod koniec listopada. W takim razie informacje o wersjach PL dodałem do obu wydań dla tytułów: The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, The Bourne Legacy.

misfit jak już będziesz gotowy zagwarantować głową wersję PL dla Bourne Identity oraz Bourne Ultimatum to daj znać Smile

RE: Bourne (seria) - misfit - 08-02-2017

(08-02-2017, 00:14)wolfman napisał(a):  Fajnie się kupowało i znowu trzeba szukać gdzie indziej Sad 40 funta za film, to cena daleka do normalności.

Z czym masz znowu problem ? W wielu miejscach "chude" Bourne'y są po £15, m.in. na zoom.co.uk. Można jeszcze skorzystać z -10% po zapisaniu się do ich newslettera.
Co do grubasów to gwarantuję Ci, że w dniu premiery, tj. 20/03 cena ostateczna dla pre-orderów będzie dużo niższa na amazonach i nie tylko.

Cytat:misfit jak już będziesz gotowy zagwarantować głową wersję PL dla Bourne Identity oraz Bourne Ultimatum to daj znać Smile

Ultimatum już potwierdzałem Smile

RE: Bourne (seria) - wachi40 - 08-02-2017

Ultimatum Bourne'a 4k ze strony podanej przez misfit

Cena z przesyłką po zniżce 10% - 81.31zł Smile

w specyfikacji płyty jest podany lektor i napisy pl

RE: Bourne (seria) - Wolfman - 08-02-2017

(08-02-2017, 08:45)misfit napisał(a):  Z czym masz znowu problem ?
Napisałem , bo wracają do grubasów. Bourne, ani jego cena mnie nie interesuje. Zbyt średni film , by wydawać ponownie na to kasę.

RE: Bourne (seria) - Kirek - 02-12-2020

Pełny opis angielskich wydań UHD dostępny w filmoskopie (klik w okładkę):
1. "Tożsamość Bourne'a"
2. "Krucjata Bourne'a"
3. "Ultimatum Bourne'a"
4. "Dziedzictwo Bourne'a"
5. "Jason Bourne"
i jako podsumowanie zbiorcze wydanie składające się z powyższych pojedynczych wydań

[Obrazek: thumb-lg-166124-the-bourne-identity.jpg] [Obrazek: thumb-lg-166112-the-bourne-supremacy-4k-ultra-hd.jpg] [Obrazek: thumb-lg-166126-ultimatum-bournea.jpg] [Obrazek: thumb-lg-166125-dziedzictwo-bournea.jpg] [Obrazek: thumb-lg-166115-jason-bourne.jpg] [Obrazek: thumb-lg-171169-bourne-4k-collection-4k-ultra-hd.jpg]

Dopiero po wprowadzeniu drugiego opisu zorientowałem się, że moje wydania mają trochę inne okładki niż w tych wydaniach powyżej (fotki w filmoskopie zostały umieszczone wcześniej przez innego użytkownika) i okazało się, że moje wydanie to wznowienie z 2019 już bez kodów Digital Download. Trochę dziwna polityka, gdy na przełomie 2016/2017 zmieniali opakowania na grubsze (Red Tag) to wypuścili nowe wydania z nowymi nr EAN choć zmiana bardziej pomagała sklepom a dla odbiorcy skutek był znikomy. Teraz gdy nie dodają kodów zmienili okładki ale postanowili wypuścić je z tym samym EAN i sklepy traktują to jako te samo wydanie co wcześniej.
W każdym razie płyty wyglądają tak samo i zakładam, że ich zawartość jest identyczna tak więc skoro wprowadziłem już dwa opisy to zrobię to również dla pozostałych wydań z 2017 a dodatkowo wprowadziłem opis do moich wydań z 2019. Tutaj zaprezentuje tylko link do wydania zbiorczego, kto będzie chciał to w nim znajdzie przejście do wydań pojedynczych.

[Obrazek: thumb-300x300-55411-front.jpg]

RE: Bourne (seria) - fire_caves - 11-01-2024

Dla wszystkich szczęśliwych nabywców boxa Bourne'a z Francji dodałem wydanie do Filmoskopu.

RE: Bourne (seria) - malpka - 11-01-2024

(11-01-2024, 12:10)fire_caves napisał(a):  Dla wszystkich szczęśliwych nabywców boxa Bourne'a z Francji dodałem wydanie do Filmoskopu.

Jestem jednym z tych szczęśliwych farciarzy. Same płyty 4K bez dodatków.