![]() |
|
Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD (/watek-pearlzfan-kolekcja-uhd-bd-dvd) |
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 28-05-2025 W końcu po dwóch miesiącach mały updejt, dzięki sensownej promocji na Amazon UK (w sumie to nawet kumulacji dwóch - 3 UHD za 50£ + -5£ przy zakupie za min 15£). Trzy nowe nabytki - dwa uzupełniające kolekcję o "kino kopane" z Jetem Li oraz bardzo dobry, przepiękny wizualnie The Wild Robot. Dragons Forever to upgrejd - w sumie mam go już na BD w boksie Jackie Chan Vintage Collection Vol. 4 i gdyby nie promka, to Smoki w 4K nie doczekały by się zakupu ![]() Smoki posiadają slipcover. Żadno wydanie nie posiada wersji PL. Wydań z Jetem i Jackiem jeszcze nie oglądałem w całości, ale po puszczeniu sobie kilku minut początków wnoszę, że obraz jest tip-top (no, ok, sceny na napisach początkowych w Tai Chi Master są słabe - jakby bardzo... "miękkie" i się trochę skrzywiłem, że tak słabo wyszło, ale na szczęście dalej już jest żyletka). Wydanie The Tai-Chi Master jak i Fist of Legend posiadają dwustronne okładki, ale te drugie są badziewne. Ps. wciąż do oddania w dobre ręce mam trzy częsci Mission Impossible w 4K i Hobbs & Shaw 4K . Ceny do negocjacji ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - paniron - 28-05-2025 Jeszcze The Bodyguard from Beijing brakuje do setu Jet Li, choć on akurat najsłabszy z tych trzech. RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - Mefisto - 29-05-2025 (28-05-2025, 22:25)pearlzfan napisał(a): ale te drugie są badziewne Przecież ta czerwona to sztos. RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 29-05-2025 (28-05-2025, 22:40)paniron napisał(a): The Bodyguard from Beijing Ten mi nie przypadł do gustu, więc nie było sensu dodawać do kolekcji. (29-05-2025, 02:10)Mefisto napisał(a): Przecież ta czerwona to sztos Rozumiem, że może się komuś podobać i fajnie, że jest wybór, mi jednak nie podeszła. RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 26-09-2025 Mam i ja! ![]() ![]() Do tego w końcu dzięki jakimś sensowniejszym cenom na amazonie UK udało się dołożyć kolejne dwie nowości. ![]() Jednocześnie regały powiedziały mi "koniec zabawy. Nie ma takiego kolekcjonowania" i nie wcisnę na nie już nawet monety
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - Mefisto - 26-09-2025 Czyli co, nowy regał nadchodzi?
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - Redrum - 26-09-2025 (26-09-2025, 14:54)pearlzfan napisał(a): Jednocześnie regały powiedziały mi "koniec zabawy. Nie ma takiego kolekcjonowania" i nie wcisnę na nie już nawet monety Smile Wciśniesz, wciśniesz mogę się założyć - to jest taka choroba. RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 27-09-2025 (26-09-2025, 15:17)Mefisto napisał(a): Czyli co, nowy regał nadchodzi? No w sumie jest to jakieś rozwiązanie, muszę tylko zapytać sąsiada, czy nie będzie miał nic przeciwko
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - Mefisto - 27-09-2025 (30-08-2024, 15:37)pearlzfan napisał(a): Ja tu widzę sporo miejsca
RE: Pearlzfan - kolekcja UHD/BD/DVD - pearlzfan - 15-11-2025 U mnie skropmny up. 4 upgrejdy, 2 podmianki i 2 nowości. Czteropak Pogromców wyszedł całkiem nieźle biorąc pod uwagę, że udało się sprzedać cz1 i 2 za 79zł a box kosztował ok 39 Euro. Części 3 i 4 planowałem odsprzedać, ale nie wziąłem pod uwagę, że wszystkie filmy będą w jednym opakowaniu, także raczej ze mną zostaną, choć pewnie długo nie zaliczą wycieczki do odtwarzacza, o ile w ogóle ![]() Pozostałych filmów jeszcze nie oglądałem w całości, ale pobieżne rzucenie okiem utwierdza mnie w przekonaniu, że upgrejd był dobrym krokiem. W tym roku na półkę ma w sumie jeszcze szansę trafić jedynie Arcane S2, ale wstrzymuję się z zakupem i obserwuję cenę, bo może na Black Friday trafi się jakaś promka. ![]() ![]()
|