![]() |
|
Małe co nieco od Wolfman - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Małe co nieco od Wolfman (/watek-male-co-nieco-od-wolfman) |
RE: Małe co nieco od Wolfman - Nfsfan83 - 24-08-2019 Piszesz "Dużo filmów się pozbyłem/wymieniłem na 4k" czyli dużo z tych fotek nie akutalne??? to wrzuć co masz akutalne a nie spam zdjęciowy tylko ![]() Hardware, Outland, War Games, Nemesis i Running Man - bardzo dobre zakupy, reszta do kosza...
RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 24-08-2019 (24-08-2019, 12:41)Nfsfan83 napisał(a): to wrzuć co masz akutalne a nie spam zdjęciowy tylko . Chyba logiczne, że mam na myśli poprzednie aktualizacje, a teraz wrzucam to co zostało na półce. No ale nie dla Ciebie to jest logiczne
RE: Małe co nieco od Wolfman - Nfsfan83 - 24-08-2019 a to nie skumałem, ciężko piszesz czasami... parę tyt fajnych nie powiem, mam tą samą wersję Hardware
RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 24-08-2019 (24-08-2019, 12:48)Nfsfan83 napisał(a): mam tą samą wersję HardwareJak to taką samą, ale nie masz na myśli płyty? Lecimy z koksem dalej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu jest ładny kontrast pierwsza TA wiek 18 , druga 12. No i koniec serii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak powyżej dwie serie kolejne, R=dobry film, 12=ujnia z grzybnia i koniec serii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Małe co nieco od Wolfman - Dziel - 24-08-2019 Wolfman cała ta twoja kolekcja wygląda naprawdę imponująco. Ja dopiero co zacząłem kolekcjonowanie filmów i mam do Ciebie pytanie skąd głównie zamawiasz steelbooki? RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 25-08-2019 Zavvi, hmv, Best-buy, aukcje polskie i zagraniczne. FIlmarena,ukochany Zoom i promocje, exy z Amazon. Dopiero się rozkręcam , to dwie półki, a zostało osiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 26-08-2019 Dobra zostało sześć półek, na końcu tej długo wyczekiwana wisienka na torcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Małe co nieco od Wolfman - Juby - 26-08-2019 Czy zawartości płyt w tych wydaniach Wonder Woman, lub Blade Runnera 2, lub Civil War różnią się czymś, czy po prostu lubisz wydawać pieniądze na pudełka?
RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 26-08-2019 Blade Runner to kolekcjonerki tego samego formatu, w tym jedna jest exem, a steelów bym chciał więcej, to samo tyczy Predatorów i Obcych. Pozostałe co widzisz to z lenticular, nie dość, że mają małe nakłady i cenowo rosną, to jeszcze wyglądają świetnie na półce. No i są w komplecie moje. Po 300 za sztukę. ![]() ![]() Zostało 6 półek RE: Małe co nieco od Wolfman - Juby - 26-08-2019 (26-08-2019, 07:36)Wolfman napisał(a): Blade Runner to kolekcjonerki tego samego formatu, w tym jedna jest exem, a steelów bym chciał więcej, to samo tyczy Predatorów i Obcych. Pozostałe co widzisz to z lenticular, nie dość, że mają małe nakłady i cenowo rosną, to jeszcze wyglądają świetnie na półce. Okej, a teraz prosta odpowiedź na moje pytanie. Czy zawartość płyt tych filmów czymkolwiek się różni? Nowe remastery? W każdym są inne zestawy dodatków? Czy po prostu lubisz kolekcjonować pudełka do filmów za 300 złotych?
|