Filmozercy.com | Forum
Góry - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie)
+--- Wątek: Góry (/watek-gory)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Góry - MarianPaz - 30-06-2021

Zdjecie z zeszłego tygodnia ze Szpiglasowego Wierchu. W dalszym ciągu na podejściu od Piątku mamy sporo śniegu.

[Obrazek: ME1GIA1_t.jpg]

RE: Góry - Gieferg - 30-06-2021

Byłem dwa lata temu. Jedna z trzech najlepszych wycieczek na których byłem.

RE: Góry - HAL 9000 - 30-06-2021

(30-06-2021, 17:20)MarianPaz napisał(a):  Zdjecie z zeszłego tygodnia ze Szpiglasowego Wierchu. W dalszym ciągu na podejściu od Piątku mamy sporo śniegu.  

[Obrazek: ME1GIA1_t.jpg]

No tak, pięknie to w czerwcu wygląda z tym śniegiem, zazdroszczę, bo miałem tam jechać, ale niestety nogę rozwaliłem, więc na razie mogę tylko góry na zdjęciach oglądać ha ha ha

RE: Góry - Adrian Gawor - 06-07-2021

Pierwszy raz w Bieszczadach,niestety rodzinka bardzo niechetnie wybierala sie ze mna na gorskie wycieczki wiec czas spedzalismy glownie na innych atrakcjach.Gory nie sa zbytnio wysokie ale bardzo urokliwe,udalo mi sie zobaczyc;Tarnica-najwyzszy szczyt polskiej strony Bieszczad
[Obrazek: ME1QILR_t.jpg]
[Obrazek: ME1QIVN_t.jpg]
Polonina Wetlinska
[Obrazek: ME1QIIV_t.jpg]
[Obrazek: ME1QIGX_t.jpg]
[Obrazek: ME1QIN5_t.jpg]
Polonina Carynska
[Obrazek: ME1QI2L_t.jpg]
[Obrazek: ME1QI8X_t.jpg]
[Obrazek: ME1QIAS_t.jpg]
Widoki wspaniale,napewno tu wroce,nie jestem znawca sztuki ale ogromne wrazenie zrobila na mnie wystawa prac Zdzislawa Beksinskiego w Sanoku,facet byl geniuszem i bardzo rozpiera mnie duma,ze mielismy tak wspanialego artyste,polecam ta wystawe zobaczyc na zywo
[Obrazek: ME1QIX0_t.jpg]
[Obrazek: ME1QIY8_t.jpg]
Ostatnie zdjecie to zalew niedaleko tamy w Solinie
[Obrazek: ME1QJ1E_t.jpg]

RE: Góry - Gieferg - 06-07-2021

Cytat:Pierwszy raz w Bieszczadach,niestety rodzinka bardzo niechetnie wybierala sie ze mna na gorskie wycieczki

Widać słabo ich wyszkoliłeś Wink
Jak kiedyś w końcu trafię w Bieszczady, gdzie mi zawsze nie po drodze, to nie będzie to tamto, tylko góry, góry i góry.

EDIT: zabraliście w góry szczura? Wink

RE: Góry - fire_caves - 06-07-2021

Ktoś jakieś rekomendacje górskie z rejonu kotliny kłodzkiej, poza standardem?

RE: Góry - Adrian Gawor - 06-07-2021

To członek rodziny,mój wierny towarzysz Puszek Smile

RE: Góry - Adrian Gawor - 16-08-2022

Pierwszy raz Gor Stolowe i okolice miedzy innymi:Szczeliniec Wielki,Skalne Grzyby,Biale Skaly,Bledne Skaly,Ader Spach,Teplickie Skaly
[Obrazek: MEC6DXS_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DXP_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DXO_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DXN_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DXM_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DWS_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DWQ_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DWP_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DWO_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DWK_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DW0_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DVZ_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DVY_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DVW_t.jpg]
[Obrazek: MEC6DVU_t.jpg]

RE: Góry - Gieferg - 16-08-2022

Muszę się tam w końcu wybrać.

Ja właśnie wróciłem z dwutygodniowych górskich wakacji Zakopane-Szczawnica - wpadła Gęsia Szyja w zestawie z Rusinową Polaną (rewelacyjne widoki), Hala Stoły, Kasprowy Wierch pięknym szlakiem od Przełęczy pod Kopą Kondracką, a w Pieninach Wysoka, Sokolica, Czertezik i Trzy Korony. Miała być jeszcze Radziejowa, ale prognozy na dwa ostatnie dni straszyły deszczem i burzami, więc daliśmy sobie spokój i zamiast tego odwiedziliśmy Zamek w Czorsztynie i Rezerwat Biała Woda - oczywiście żadnych burz nie było Tongue

Wcześniej w tym roku w Beskidach Skrzyczne i Hala Boracza (w ramach rozgrzewki), a w Tatrach Giewont i przełęcz Krzyżne (z której schodziliśmy po zmroku i w deszczu). Mam nadzieję, że jeszcze się coś w tym sezonie uda zrobić.

RE: Góry - Juby - 16-08-2022

(16-08-2022, 10:57)Adrian Gawor napisał(a):  [Obrazek: MEC6DVZ_t.jpg]

Przytyło ci się od czasu Jurassic Park Big Grin

[Obrazek: fxyp9EU.png]