Filmozercy.com | Forum
Blue/Black - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Blue/Black (/watek-blue-black)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Blue/Black - Diocletian - 15-06-2021

Tak, proszę pana. Teraz już mocno pociemniały, ale jak tylko do mnie przyjechały były prawie białe.

RE: Blue/Black - Diocletian - 18-07-2021

[Obrazek: c16b6f99eb5491e1.jpg]

RE: Blue/Black - Diocletian - 22-07-2021

Siup
[Obrazek: 2e69ec969e84752d.jpg]

[Obrazek: 233312d1473310c7.jpg]

RE: Blue/Black - Diocletian - 07-09-2021

[Obrazek: d0aded4b3951aff5.jpg]
Batmany przyleciały wczoraj z Allegro. Niby używane, ale w napędzie raczej nigdy nie były. Płyt BD też miało nie być, a są Smile Najprawdopodobniej dołożone z angielskiego wydania.

[Obrazek: f955daa511aee574.jpg]
Pottery z przeróżnych promocji, siedem francuskich i jeden włoski. Wszystkie z PL, podobnie jak francuskie Vendetta i Sherlock.
A Tale of Two Sisters w ciemno. W środku książeczka i miły w dotyku slipcover z nową grafiką.
Promising Young Woman również w ciemno, ale kocham Carey i musiało trafić na półkę.

RE: Blue/Black - Reacher - 07-09-2021

Masz punkcik za wyznanie o miłości do Carey  Tongue. Też mam do niej słabość. A na film czekam, jest już w drodze.

RE: Blue/Black - Diocletian - 07-09-2021

Zaczęło się od Drive i nie puszcza  Heart  Heart  Heart

RE: Blue/Black - Reacher - 07-09-2021

Pierwszy raz ją zobaczyłem chyba w An Education, potem Wall Street: Money never sleeps. Ale Drive to było to...

RE: Blue/Black - misfit - 07-09-2021

Daj znać po seansie czy przypasiła Opowieść o dwóch siostrach... ode mnie film dostał 8/10 - uwielbiam tego typu kino, gdzie dodatkowo jest jeszcze pole do własnej interpretacji.

Pół żartem, pół serio to już ten nowszy nakład z polskimi napisami ? Pytam bo w tych starszych po wyborze polskiego języka wyświetlały się napisy portugalskie Smile

RE: Blue/Black - Diocletian - 08-09-2021

Robi mi japońskie i koreańskie kino grozy, będzie dobrze.
Oczywiście dam znać jak obejrzę.
Napisy w Pół Żartem OK, więc jest to nowsze wydanie. Kamień z serca, bo nie wiedziałem o problemach z tym wydaniem.
Teraz lecę po kolei Pottera z napisami i nie trybi mi to. Uwielbiam tę serię, zawsze oglądałem jak leciało w tv i tak się przyzwyczaiłem do polskiego dubbingu, że teraz oglądając z napisami kompletnie nie mogę złapać klimatu :/
Na co dzień filmy z płyt zawsze oglądam  z napisami, ale nie w tym przypadku. Potter tylko z dubbingiem Smile

RE: Blue/Black - Diocletian - 25-12-2021

Albumy Star Wars z Biedry. 35 zł za sztukę. Alien od wydawcy.
Wszystkie filmy UHD z polską wersją językową, z wyjątkiem Last Duel, który PL ma tylko na płycie bluray.
Wick to najnowsze wznowienie z Monolith, LA Confidental z Niemiec, polska wersja na pokładzie.
Polański z polskiego Amazonu, 28 zł z przesyłką.
Po szczegóły odsyłam do Filmoskopu.
[Obrazek: 45ad628a5ed2a234.jpg]
[Obrazek: 0c62a960797a1d34.jpg]