![]() |
|
Amazon.pl - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy) +--- Wątek: Amazon.pl (/watek-amazon-pl) |
RE: Amazon.pl - fire_caves - 12-10-2021 Z FAQ: Co jeśli posiadam już Prime na innej stronie Amazon? Jeżeli mieszkasz w Polsce i posiadasz Amazon Prime na innej stronie Amazon, zachęcamy do zmiany subskrypcji na Amazon.pl. Ciesz się szerokim wyborem polskich marek z dostawą Prime, obsługą klienta w języku polskim oraz dostępem do szerokiej oferty filmów i seriali na Prime Video. A to wszystko za 49 zł rocznie! --- EDIT Taką radę znalazłem na Łowcach Gier: "musisz wejsc jakby w opcje i wybrac roczna subskrypcje z poziomu strony nie programu na tel, tez tego szukalem i znalazlem." RE: Amazon.pl - pearlzfan - 12-10-2021 Yep, dokładnie, trzeba wejść przez stronę amazon.pl. Zalogować się na swoje konto a potem Moje konto -> Prime -> "Plan Prime Wyświetl dostępne plany" i zmienić na roczny. Podziękował
Amazon.pl - Glaeken - 12-10-2021 Też miałem abonament za ponad 20pln/mies... Po prosu wchodzicie na swoje konto i kupujecie Prime "na nowo" za 49pln/rocznie. Po potwierdzeniu zakupu dostaniecie dwa maile: o tym, że zmieniliście subskrypcję i jeżeli was to dotyczy to poniesione koszty w danym miesiącu na rzecz poprzedniej subskrypcji zostaną wam zwrócone i drugi mail to przywitanie i jednoczesne potwierdzenie uruchomienia nowej subskrypcji. Za roczną subskrypcję pobiorą mi kasę w dniu 11.11.2021 czyli za miesiąc. RE: Amazon.pl - Mefisto - 12-10-2021 Raczej meh. Filmów i seriali na tym nie będę oglądał, grał też nie. Zostaje płacenie 50 zł za darmową przesyłkę w skali roku, czyli musiałbym iść w ilość zamówień, co nie jest gwarancją (w tym roku 6 póki co, z czego 2 bez opłat za wysyłkę). RE: Amazon.pl - fire_caves - 12-10-2021 (12-10-2021, 11:19)Mefisto napisał(a): musiałbym iść w ilość zamówień, co nie jest gwarancjąJak już kupisz to nie będziesz miał wyjścia Ja mam 5 zamówień na liczniku i w sumie z dobraniem do darmowej wysyłki ani do 100 ani tym bardziej do 40 zł problemów nie miałem.
RE: Amazon.pl - Mefisto - 12-10-2021 (12-10-2021, 12:01)fire_caves napisał(a): Jak już kupisz to nie będziesz miał wyjścia Póki co polski amazon jeszcze nie jest tak bogaty - cenowo (tu głównie okazjonalne zbijanie cen wydań z Francji) czy towarowo. Amazon.pl - Glaeken - 12-10-2021 Zależy co zamawiasz Poza tym polski amazon dopiero wystartował wiec może być tylko lepiej.50pln w skali roku to śmieszne pieniądze, zaraz startuje kolo czasu i expanse 6 sezon wiec mi pasuje Jeszcze nawet na początek LOTRa się załapię w przyszłym roku w ramach tego abonamentu
Amazon.pl - vandel - 12-10-2021 49 zł za 13 miesięcy Super Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka RE: Amazon.pl - lovelybones - 12-10-2021 (12-10-2021, 11:19)Mefisto napisał(a): Raczej meh. Filmów i seriali na tym nie będę oglądał, grał też nie. Zostaje płacenie 50 zł za darmową przesyłkę w skali roku, czyli musiałbym iść w ilość zamówień, co nie jest gwarancją (w tym roku 6 póki co, z czego 2 bez opłat za wysyłkę).Jak dla mnie dobra oferta. Oglądam na Amazonie ATP i WTA Tour. Jak ktoś lubi to jest też ogórkowa Premier League. RE: Amazon.pl - OSFP - 13-10-2021 Premier league na Amazonie? Z jakims VPN tak? |