![]() |
|
bartnikp - moja kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: bartnikp - moja kolekcja (/watek-bartnikp-moja-kolekcja) |
bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 06-08-2016 Dzięki. Jeszcze kilka nowo upolowanych snapperów (bez napisów PL): Snappery - Allegro - 9zł szt. Firefox i Władza Absolutna dołączają do reszty: Orbitowanie bez cukru - Allegro - 9zł
bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 16-11-2016 Kolekcja Spielberga - Empik - 162zł Zavvi: Star Wars FA Ebay Allegro
RE: bartnikp - moja kolekcja - Monica_Geller - 17-11-2016 Bardzo udany up. Nie mogę znieść, że ta promocja w empiku na -15% przyszła tak późno Wtedy ten box Spielberga też kupiłabym za 162, no ale trudno. I gdzie i za ile Zatoichi?
bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 17-11-2016 Dzięki. 189 to i tak dobra cena za tego Spielberga. Zatoichi - Allegro - 9zł
bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 16-12-2016 Universal Classic Monsters Collection (Zavvi 12,59£) Dracula, Frankenstein, The Mummy, The Invisible Man, The Bride of Frankenstein, The Wolf Man, Phantom of the Opera and Creature From the Black Lagoon To Live and Die in LA - Dual Format (Includes DVD)-Blu-ray (Zavvi 13,49£) Foxy Brown-Blu-ray (Zavvi 9,99£) Body Double - Dual Format (Includes 2D Version)-Blu-ray (Zavvi 16,19£) Midnight Special (Allegro 30zł) QDVD - Duch i Mrok, Porozmawiajmy o kobietach, Mgła (Antykwariat 5zł szt.) Galipoli Special Edition, Jak to się robi w Chicago (Antykwariat 5zł szt.) Przesyłka, Bling Ring (Antykwariat 5zł szt.) Vanilla Sky, Pentameron, Życie na podsłuchu (Antykwariat 5zł szt.) Vidocq (Antykwariat 5zł szt.)
RE: bartnikp - moja kolekcja - Użytkownik usunięty64562 - 16-12-2016 Post usunięty RE: bartnikp - moja kolekcja - kryst007 - 16-12-2016 Jak zwykle fajne zakupy. Podoba mi się ta kolekcja potworów Universala - filmy bez polskich napisów jak rozumiem? Duży plus też za te digipacki, u mnie w mieście też by się przydały takie antykwariaty
RE: bartnikp - moja kolekcja - Verrax - 16-12-2016 O, to ten zestaw Potworów Universala nie dostał jeszcze (typowej dla większości specjalnych wydań z UK) reedycji w amarayu? Dobrze wiedzieć, może się w niego kiedyś zaopatrzę - wygląda świetnie, a same filmy też całkiem lubię.
RE: bartnikp - moja kolekcja - bartnikp - 16-12-2016 (16-12-2016, 10:19)poral napisał(a): Vidocq pozbylem sie zanim zaczął wyciekać klej jak większość płyt z vision.Nigdy o tym nie słyszałem - klej z płyt?!?! podczas odtwarzania?!? (16-12-2016, 10:33)kryst007 napisał(a): Jak zwykle fajne zakupy. Fajna ta kolekcja potworów Universala - filmy bez polskich napisów jak rozumiem? Duży plus też za te digipacki.Dzięki. Tak - potwory nie mają napisów (żaden z tych filmów z zavvi nie ma napisów pl - niestety nawet Świadek mimo woli, który w poprzednim wydaniu DVD je miał). (16-12-2016, 11:29)Verrax napisał(a): O, to ten zestaw Potworów Universala nie dostał jeszcze (typowej dla większości specjalnych wydań z UK) reedycji w amarayu?Na szczęście nie Za taką cenę, moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać. Rewelacyjnie jest to wydane.
RE: bartnikp - moja kolekcja - pred895 - 16-12-2016 Fajne zakupki Nie lepiej było zapolować na Australijskie BD Gallipoli ?? Swego czasu odświeżyłem sobie ten film i jak nic dałem mu 10/10
|