Filmozercy.com | Forum
Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny)
+--- Wątek: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) (/watek-martin-scorsese-presents-masterpieces-of-polish-cinema-24-blu-ray)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - Wolfman - 31-07-2016

Dla mnie Faraon i Krzyżacy. Chciałbym w końcu Sexmisję też

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - misfit - 05-09-2016

Box #1 wyprzedany, #2 wisi od kilku miesięcy z dopiskiem "już wkrótce" - ktoś coś zna jakieś konkrety kiedy można się go spodziewać ? Coś wolno im to idzie... obym się doczekał #3 do 2017r. Big Grin

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - adi90a - 05-09-2016

To nie do mnie ale jeden z wpisów z dyskusji na fb z 17 sierpnia.
facebook DI Factory napisał(a):Panie Kubo - płyty już jadą do Warszawy z tłoczni, jeszcze tylko pakowanie i będą! A gdy się pojawią rezerwujemy dla Pana pierwsze pudełko i za wytrwałość otrzyma Pan je od nas ze specjalnym rabatem! Odezwiemy się do Pana Smile
link
Tylko oni temu gościowi już w połowie lipca pisali, że wszystko jest na ostatniej prostej (tłoczenie i drukowanie), więc jeszcze z miesiąc pewnie przyjdzie poczekać Wink Swoją drogą pamiętam jak pisali, że nakład jest duży i będzie długo dostępny a tu poszło mimo podwyżki ceny.

Dla mnie od początku za drogie były te pakiety Sad Żeby zeszli chociaż do 40zł za film to bym łyknął mimo dubli z tym co mam.

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - hakuu - 05-09-2016

Gdy pisałem tydzień, może 10 dni temu do DiFactory, dostałem wówczas odpowiedź, że za trzy tygodnie box będzie dostępny. Także niebawem. O ile nic się nie zmieni...

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - Wolfman - 05-09-2016

Na sztuki powinni sprzedawać w ładnym digipacku albo steelbook. Kupowanie całości ma sens jak ktoś chce mieć wszystkie filmy w kolekcji

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - Użytkownik usunięty64562 - 06-09-2016

Post usunięty

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - misfit - 06-09-2016

Trafna uwaga z tym Predatorem... Smile

Swego czasu na innym forum były wrzucane screeny prosto z mastera telewizyjnego, które charakteryzowały się podobną przypadłością więc niestety ta rekonstrukcja już tak ma.

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - mk1976 - 06-09-2016

(05-09-2016, 14:23)misfit napisał(a):  Box #1 wyprzedany
Qrcze, a chcialem po najblizszej wyplacie zakupic

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - Użytkownik usunięty64562 - 06-09-2016

Post usunięty

RE: Martin Scorsese Presents: Masterpieces of Polish Cinema (24 Blu-ray) - Wolfman - 06-09-2016

Zamówię to jednak przekonałem się, kiedy nowa dostawa?