![]() |
|
Koszulki filmowe - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Koszulki filmowe (/watek-koszulki-filmowe) |
RE: Koszulki filmowe - Mr.Hankey - 14-06-2021 (14-06-2021, 13:18)djgromo napisał(a): A jaką formę nadruku polecacie jako najbardziej trwałą?Zdecydowanie sitodruk. Koszulka będzie trwała, a nadruk doskonałej jakości. Trzeba jednak pamiętać, że jakość samej koszulki ma tu też bardzo duże znaczenie. No i nie wiem czy w przypadku jednej sztuki to nie będzie majątek. RE: Koszulki filmowe - Gieferg - 15-06-2021 Glaeken napisał(a):Z jednej strony fajno bo unikat, z drugiej strony jakość materiału jak i samego nadruku ma ogromne znaczenie.No toć mówię, że te z którymi się należycie obchodzę służą latami ostro eksploatowane bo chodzę w nich też w góry, a że raz żonie się temperatura prania pomyliła to już shit happens. Robot Jox druknięty w 2016 dalej wygląda nieźle (z bliska widać, że trochę już zużyty, ale już na zdjęciach tego nie widać). Cytat: Ponadto nadruk samych tylko okładek/plakatów filmowych to trochę nudne. Wolę coś bardziej artystycznego, pomysłowego, kreatywnego ale jednocześnie jednoznacznie sugerującego co to za film.Na zamówienie możesz sobie nadrukować co sobie tylko wymyślisz. Ja akurat wolę plakaty filmowe niż jakieś "kreatywne kombinowanie", ale nic cię nie ogranicza. A jak mam zapłacić 40 zeta za cokolwiek, co mi się umyśli, a szukać nie wiadomo czego, nie wiadomo gdzie i po ile, to wybór jest raczej prosty. Za to skłonny byłbym normalnie kupić koszulkę zadrukowaną w całości (zakładając, że znalazłbym taką, która mi się podoba i nie za jakieś chore pieniądze). RE: Koszulki filmowe - Glaeken - 17-06-2021 (20-06-2019, 14:27)Gieferg napisał(a): Jakieś 40 zeta + wysyłka.Nie do końca chce mi się wierzyć, że za tyle można załatwić zarówno koszulkę i nadruk dobrej jakości. Musiałbym na żywo obadać... A podaj proszę linka firmy której to zleciłeś. Testowo jedna zamówię i się zobaczy. Jak nie w tej to innej. RE: Koszulki filmowe - Gieferg - 17-06-2021 Allprints.pl Ale jak już mówiłem - są problematyczni. A to wydrukują za małe, a to za duże, trzeba im konkretnie pisać w komentarzu do zamówienia , żeby potem w razie wtopy można było rzecz naprostować. Z czasem realizacji i kontaktem też różnie bywa. Cytat:Nie do końca chce mi się wierzyć, że za tyle można załatwić zarówno koszulkę i nadruk dobrej jakości.To już kwestia subiektywnych oczekiwań. Nie wiem jak to wypada w porównaniu z innymi, ale więcej niż sobie liczą i tak nie byłbym skłonny płacić, a jestem na tyle zadowolony z efektów, że co roku robię u nich zamówienie dla siebie + czasami komuś na prezent. PS. Ideashirt omijać szerokim łukiem. Koszulki filmowe - frantic85 - 06-08-2022 Będąc dziś w Kerfurze znalazłem taki koszul, cena 50zł... ![]() ![]() Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka RE: Koszulki filmowe - Gieferg - 16-08-2022 Que? Gdzie konkretnie takie mają? RE: Koszulki filmowe - cyszard - 16-08-2022 Ja z Kerfura mam takie [attachment=1580] [attachment=1581] [attachment=1582] [attachment=1583] [attachment=1584] RE: Koszulki filmowe - frantic85 - 16-08-2022 (16-08-2022, 14:20)Gieferg napisał(a): Que? Gdzie konkretnie takie mają?Warszawa - Galeria północna. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka RE: Koszulki filmowe - Gieferg - 20-08-2022 W Katowicach też się znalazł (39,99), podobnie jak większość z tych z posta wyżej, ale ja akurat za białymi t-shirtami nie przepadam. Koszulki filmowe - RylandGrace - 20-08-2022 W Rybniku jest tylko Terminator za 39,99 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |