![]() |
|
Mefisto - kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Mefisto - kolekcja (/watek-mefisto-kolekcja) |
RE: Mefisto - kolekcja - piti198 - 01-01-2025 (01-01-2025, 12:06)Mierzwiak napisał(a): Gdyby tak zamiast filmów niektórzy mogli sobie poczucie humoru kupić... A niektórzy rozum. Sejm jakby nie było jest miejscem, które kojarzy się z polityką. RE: Mefisto - kolekcja - piti198 - 01-01-2025 A kim Ty jesteś, żeby mi mówić co mam robić? RE: Mefisto - kolekcja - Reacher - 01-01-2025 (01-01-2025, 12:06)Mierzwiak napisał(a): Gdyby tak zamiast filmów niektórzy mogli sobie poczucie humoru kupić... Tam niestety nie tylko poczucia humoru brakuje ... Mefisto, gratuluję kolejnych zajebistych zakupów .Przy okazji, dla wszystkich wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! RE: Mefisto - kolekcja - piti198 - 01-01-2025 W sumie można było się spodziewać jeszcze od Ciebie kolejnego idiotycznego komentarza. Mam poczucie humoru i zrozumiałem o co chodziło z tym filmikiem, natomiast był zakaz poruszania różnych tematów, w tym i polityki na forum, ale jak widać jedni mogą, a drudzy nie. Zresztą to nie pierwszy raz kiedy widzę, że różne osoby poruszają takie tematy i brak jest reakcji admina. RE: Mefisto - kolekcja - Mefisto - 01-01-2025 (01-01-2025, 13:36)Reacher napisał(a): Przy okazji, dla wszystkich wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! Wzajemnie! A admina proszę o wyczyszczenie tego politycznego offtopa/kłótni. RE: Mefisto - kolekcja - kulcikriu - 01-01-2025 Ależ zakupy! Gratulacje, w szczegolnosci projektora
RE: Mefisto - kolekcja - shaman72 - 01-01-2025 (01-01-2025, 13:19)pred895 napisał(a):shaman72 dateline="<a href="tel:1735663076" original-title="">1735663076</a>' napisał(a): Gratki Mefi Optoma UHD35X i jestem zakochany
RE: Mefisto - kolekcja - sebas - 01-01-2025 Grubo. Bijesz kolejne rekordy, Mefisto. (31-12-2024, 15:23)Mefisto napisał(a): 36 - solidne, schludne, acz minimalistyczne wydanko. Film petarda, więc jak ktoś nie widział, to warto. Na plus obrazek, który tym razem żabojady pozostawili w naturalnej, zimnej kolorystyce, bez ingerencji w barwy.Dobrze wiedzieć. Mam to wydanko na celowniku. Przy okazji może pokuszę się też o Purpurowe Rzeki na UHD, bo już na samych zrzutach ekranu prezentuje się świetnie. Co MR73 to pełna zgoda - za dużo wszystkiego w tym filmie, choć parę scen jest naprawdę mocnych. No i Daniel Auteuil w formie. No i dołączam się do gratulacji odnośnie nowego projektora!
RE: Mefisto - kolekcja - Dusia - 06-01-2025 Mefisto, z tego co pamiętam to Twój pokój był wypchany filmami na maksa, gdzie Ty to wszystko wyeksponowałeś ¿ Dawno mnie nie było i widzę , że w ilości filmów jesteś liderem w naszej bandzie .
RE: Mefisto - kolekcja - Mefisto - 11-02-2025 Mój pokój ma wiele możliwości na wypchanie, także nie narzekam ![]() ![]() Styczeń+2024 c.d. ![]() ![]() ![]() ![]() Sympatyczne to wydanko księżyca z odzysku - i tak, jak nie lubię tych rozkładanych broszurek, tak ta, stylizowana na gazetę, im się udała. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strzała dowaliła do pieca tymi wydankami. Double dip Ucieczki warty był swego, a co do Demolki - cóż, starzeje się ten film, jak wino. Zresztą: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Requiem super transfer - tak się powinno każdy film wydawać, a nie, że co chwila coś. Słonik to kolejna cegiełka to zamku klasycznych i jeszcze oglądalnych Disneyów - zostało już tylko kilka pozycji na liście. Bogart wpadł zupełnym przypadkiem, bo nawet nie wiedziałem, że taki pakiet zrobili, a jakoś update tych dwóch tytułów szedł mi jak krew z nosa. Warto było, choć Falcon ma tutaj tylko jedną płytę, a więc praktycznie brak dodatków; za to Casablanca dwie - wolałbym odwrotnie, ale cóż zrobić. Master do kolekcji PTA - teraz jeszcze tylko 4K Hard 8 i sprzedane zbyt szybko TWBB i mogę odhaczyć kolejne nazwisko z listy. ![]() ![]() ![]() ![]() Eureka tym samym staje się wydawcą z największą ilością pojedynczych wydań na półce. A BFI niech trzepie tego Akirę - jeszcze Ukryta forteca, Dersu Uzała (choć nie jestem fanem), Drunken Angel i Rudobrody czekają na jakiś solidny transfer. A na koniec tradycyjnie bonusik - tym razem do poduszki.
|