![]() |
|
Kolekcja seriali i filmów DVD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Kolekcja seriali i filmów DVD (/watek-kolekcja-seriali-i-filmow-dvd) |
RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Ethan - 28-03-2018 za ile tetrycy i gdzie? RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Wojtek - 29-03-2018 (28-03-2018, 22:40)Ethan napisał(a): za ile tetrycy i gdzie? 8,50 zł z wysyłką na olx. RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Wojtek - 20-04-2018 Aktualizacja:
Żandarm z Saint Tropez,Żandarm w Nowym Jorku,Żandarm się żeni ![]() Żandarm na emeryturze,Żandarm i kosmici,Żandarm i policjantki ![]() Indochiny,Dynastia ![]() Literatura:
![]()
RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Wojtek - 08-05-2018 Aktualizacja:
Przyjaciele ![]() ![]() ![]() Wim Wenders,Szpital na peryferiach ![]() Cichy Don,Oni walczyli za ojczyznę ![]() Lecą żurawie,Świat się śmieje,Ballada o żołnierzu ![]() Iwan Groźny,Los człowieka,Tak tu cicho o zmierzchu ![]() Czterdziestolatek,Tygrysy Europy,Graczykowie,czyli Buła i spóła
RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - czuubakka - 09-05-2018 Miałem kiedyś "Friends" na dvd, ale tak szybko jak kupiłem, tak szybko sprzedałem. Obraz fatalny. Nie dało się tego oglądać. Ten twój podpis/zdjęcie to mógłbyś zmniejszyć....
RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Qbrick - 12-05-2018 Za kino radzieckie największe brawa. Wielka szkoda, że nikt nie pomyśli by wznowić tych tytułów, bo takie wspaniałe filmy jak "Stalker", "Andriej Rublov" czy "Dersu Uzała" są do zdobycia za zawrotne kwoty. "Lecą żurawie" i "Ballada o żołnierzu" są chyba taniej dostępne we wspólnym opakowaniu książkowym jak oddzielnie. RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Wojtek - 21-06-2018 Aktualizacja:
Najlepszy filmy 3 DVD,Bracia Marx 6 DVD,Siergiej Paradżanow 5 DVD ![]() Frank Capra 3 DVD,Tennessee Williams 6 DVD,Colin Farrell 3 DVD ![]() Hud,Jak dwie krople wody,Delicatessen ![]() Kolekcja potworów ![]() Rozwodów nie będzie,Miś,Och Karol ![]() Do przerwy 0:1,Wakacje z duchami,Niewiarygodne przygody Marka Piegusa ![]() Droga,Doktor Ewa,Gruby ![]() Stawiam na Tolka Banana,Życie na gorąco,40 latek 20 lat później ![]() Graczykowie ![]() Siedemnaście mgnień wiosny,Moskwa nie wierzy łzom,Dzień świra,Nic śmiesznego
RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Daras - 27-06-2018 Wojtek, oglądając Twoją kolekcję odzyskałem wiarę w człowieka. Czy doczekam kiedyś na BD (w wersji polskiej) np.: „Lecą żurawie” (1957), „Los człowieka” (1959) czy „Świat się śmieje” (1934)?Jak prezentuje się jakość obrazu powyższych tytułów? Dodam, że sporo ukazanych tu filmów mam już w wysokiej rozdzielczości. RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Wojtek - 27-06-2018 (27-06-2018, 11:15)Daras napisał(a): Wojtek, oglądając Twoją kolekcję odzyskałem wiarę w człowieka. Jeszcze ich nie oglądałem na DVD, czekają w kolejce. RE: Kolekcja seriali i filmów DVD - Wojtek - 20-07-2018 Aktualizacja:
Jim Jarmusch 5 DVD,Elvis Presley 8 DVD,Wim Wenders 4 DVD ![]() Oko kota,Martwe zło 2,Przesyłka ![]() Oskar,Robinson Crusoe,Człowiek orkiestra ![]() 3 serca,Królowa kasyna,Z miłości do gwiazd ![]() Dziennik panny służącej,Kochane kłopoty Rok z życia,Tragedia Makbeta ![]() Stalingrad,Ojciec żolnierza,Operacja Y czyli przypadki Szurika ![]() Janosik,Piłkarski poker,Zielona miłość ![]() Święta polskie 4 DVD,Opowieści weekendowe 3 DVD ![]() Nieziemska kolekcja filmowa 22 DVD,The best of Science Fiction 20 DVD ![]() *Wymiana starego wydania Poirot ![]() Charles Bukowski Świecie, oto jestem,Louis de Funes Nie mówcie o mnie za dużo
|