![]() |
|
The Abyss (Otchłań/Głębia) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy) +--- Wątek: The Abyss (Otchłań/Głębia) (/watek-the-abyss-otchlan-glebia) |
RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Gieferg - 06-03-2019 Cytat:Dla mnie to pierwszy krok na przód do zrobienia ALIENS!!Aliens już dawno dostało odnowiony obraz (w pierwszym i ostatnim wydaniu BD), zakładam więc, że przyszłe wydanie UHD będzie wyglądało bardzo podobnie do Blu. Ta sama sytuacja z pierwszym Terminatorem choć ten miał po drodze również lipne wydanie BD. Abyss w wersji HDTV już chyba miało typowy dla Camerona teal więc chyba nie ma tu nawet specjalnie miejsca na żadne gdybanie. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Mefisto - 06-03-2019 (06-03-2019, 14:48)Wolfman napisał(a): Jaką robi różnicę co wsadzi Camereon? Ręce opadają, więc mogę tylko odpisać: sraką. A potem wyjdzie i będzie płacz jak w przypadku T2, SW, Predatora i innych kamieni milowych, których nie ma obecnie sposobności obejrzeć w ich pierwotnej formie, bo wszystkie zasrane od góry do dołu czym popadnie. No, ale nieważne - w końcu Gieferg sobie poradzi, tworząc na swoim super-duper sprzęciku kopię zapasową, żeby móc nawet z Cyganami pod mostem oglądać, więc kogo to obchodzi, prawda? Żal. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - pred895 - 06-03-2019 (06-03-2019, 20:59)Mefisto napisał(a): No, ale nieważne - w końcu Gieferg sobie poradzi, tworząc na swoim super-duper sprzęciku kopię zapasową, żeby móc nawet z Cyganami pod mostem oglądać, więc kogo to obchodzi, prawda? Żal. Padłem
RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Mierzwiak - 06-03-2019 Wydanie nie ma nawet daty premiery (o ile w ogóle będzie to dostępne fizycznie) a tu już gównoburza o... nie wiadomo o co. Żałość aż zęby bolą. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Pablo0909 - 06-03-2019
RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Wolfman - 06-03-2019 (06-03-2019, 20:59)Mefisto napisał(a): Ręce opadają, więc mogę tylko odpisać: sraką.Szkoda, że z reguły napiszesz zanim pomyślisz. Post był skierowany do osoby, która nie kupuje , ani nowych filmów ani remasterów. Więc robi mu różnicę żadną. Czy będzie nalot zielony czy niebieski, a może oryginalne kolory to i tak nie kupi. Następnym razem zluzuj zawory i będzie git (06-03-2019, 21:11)Mierzwiak napisał(a): Żałość aż zęby bolą.Co prawda to prawda RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Mr.Hankey - 06-03-2019 (06-03-2019, 20:59)Mefisto napisał(a): A potem wyjdzie i będzie płacz jak w przypadku T2, SW, Predatora i innych kamieni milowych, których nie ma obecnie sposobności obejrzeć w ich pierwotnej formie, bo wszystkie zasrane od góry do dołu czym popadnie.A co jest nie tak z wydaniem Predatora 4K? RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Mefisto - 07-03-2019 (06-03-2019, 22:32)Wolfman napisał(a): Szkoda, że z reguły napiszesz zanim pomyślisz. Post był skierowany do osoby, która nie kupuje , ani nowych filmów ani remasterów. Więc robi mu różnicę żadną. Ale innym robi, zatem odbiję piłeczkę - po co siejesz zamęt i sadzisz personalne przytyki w ogólnych tematach, szczególnie, gdy ktoś prawdę pisze. Cytat:A co jest nie tak z wydaniem Predatora 4K? Nie wiem, nie mam 4K sprzętu, a wrzucić nowy master na dołączone do tego samego wydania BD to najwyraźniej przekracza ludzkie zdolności manualne. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Wolfman - 07-03-2019 (07-03-2019, 02:20)Mefisto napisał(a): Ale innym robi, zatem odbiję piłeczkę -Dla wiadomości ja i Nfsfan znamy się od 10 lat, więc on nie odbiera tego w ten sposób, a post był skierowany do niego. Sam się czasami "wyrażasz" inaczej do znajomych , których znasz dłużej czy lepiej, a może , z którymi wódkę piłeś. Nic mi do tego. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Nfsfan83 - 07-03-2019 #Wolfman skąd masz 10 lat, 4-6 z tamtego forum to może ok. Zresztą jak to mówię sobie, potyczki słowne z Wolfman-em zawsze mi służą (nauka ciętości ripost ) więc są bardzo wskazane ![]() Teal można w przypadku kodowania w prosty sposób ograniczyć zmniejszając kolor Green ale to już i tak zaburza w jakimś stopniu film, jednak w przypadku Aliens pokazało mi, że film już trochę przypomina wersję, którą lubię. |