Filmozercy.com | Forum
Lukee - kolekcja - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Lukee - kolekcja (/watek-lukee-kolekcja)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Lukee - kolekcja - Daras - 19-03-2019

Czyli nie jest źle. Wink
Ja trochę wyłamię się z ogólnego trendu. Po pierwszej projekcji (dość pozytywnie zaskoczony) skłonny byłem dać mocną siódemkę. Z pewnością zmierzę się z „Magicznym pudełkiem” ponownie. Spróbuję nieco krytyczniej odnieść się do pomysłów związanych z elementami „fizyki kwantowej”.

RE: Lukee - kolekcja - lukee - 19-03-2019

Doszła dziś do mnie paczka z filmami z OLX.

Taki oto zestaw udało mi się kupić w przystępnej cenie. Nie każdą pozycją byłem zainteresowany ale była tylko opcja zakupu całości.

[Obrazek: 2u9l8vr.jpg]

Może i nie ma tu pozycji mega trudno dostępnych czy unikatów ale jest parę pozycji które chciałem mieć.

Pacyfik - nie jest to Kompania Braci ale i tak pozycja, którą z czasem bym postawił na półce. Chciałem z czasem zamówić z angielskiego amazona metalowe wydanie ale na razie będzie takie z rodzimej dystrybucji.
Kapitan Ameryka - mam zwykłe wydanie ( pójdzie na sprzedaż ) więc cieszę się, że wpadł steel również u nas wydany o którego istnieniu nawet nie wiedziałem ( kupując ten zestaw myślałem, że to zagraniczne wydanie mające polskie napisy ) - przy okazji zapytam czy pozostałe części u nas miały też takie wydania czy już tylko zwykłe pudełkowe?
Krwawy Diament - bardzo lubię ten film i fajnie, że trafił się nowy w folii
Dracula - kolejna lubiana pozycja, wydanie zagraniczne z napisami ale nie wiem czy nie sprzedam bo planowałem kupić albo steel'a lub z UK wydanie 4K bo obie płyty mają napisy. Też film fabrycznie zapakowany.

Parę pozycji niestety powtórki jak Zimowy Żołnierz którego kupiłem ostatnio w wydaniu 3D i Gladiator. Listy do M nie moje klimaty ale niech zostanie może się przyda Big Grin

Shooter w niemieckim wydaniu. Też chyba pójdzie pod młotek ale pierw obejrzę bo kiedyś oglądałem go na Netflixie ale byłem śpiący i postanowiłem wyłączyć w 2/3 i dokończyć na drugi dzień. Ku mojemu zdziwieniu miałem pecha bo był to ostatni dzień kiedy film był na Netflixie Sad
3 filmy z Chuck'em Big Grin Nie moja bajka ale też wydanie z regionu A bez napisów. Sprzedam za grosze jeśli znajdzie się chętny.

RE: Lukee - kolekcja - Wolfman - 19-03-2019

(19-03-2019, 18:03)lukee napisał(a):  przy okazji zapytam czy pozostałe części u nas miały też takie wydania czy już tylko zwykłe pudełkowe?
Tylko jedynka.

RE: Lukee - kolekcja - Juby - 19-03-2019

Jaka cena za tę paczkę z olxa?

RE: Lukee - kolekcja - lukee - 20-03-2019

(19-03-2019, 19:18)Juby napisał(a):  Jaka cena za tę paczkę z olxa?

240 zł. 17 płyt jest licząc wszystkie.

RE: Lukee - kolekcja - Juby - 20-03-2019

No to cena elegancka, gratuluje zakupu. Smile

RE: Lukee - kolekcja - lukee - 27-03-2019

Ostatnie zakupy.

Media Markt:

Wszystko po 22,99 zł tylko Underworld: Bunt Lykanów za 14,97 zł ( zapomniałęm położyć do zdjęcia ).

[Obrazek: riw3rb.jpg]
[Obrazek: hvqxxf.jpg]

Smyk:
Lego Batman 48,99 zł, Lista Schindlera 56,99 zł, Thor i Avengers po 36,99 zł.

[Obrazek: 143guau.jpg]

Oba steele w idealnym stanie. Lista w moim przypadku bez żadnych wgnieceń czy otarć. Nie ma się do czego przyczepić czyli nie każde wydanie jak widać ma defekt steela.

RE: Lukee - kolekcja - Mefisto - 27-03-2019

Patton to stary transfer przecież.

RE: Lukee - kolekcja - pred895 - 27-03-2019

Obsrany DNR'em Tongue

RE: Lukee - kolekcja - lukee - 31-03-2019

Zakończenie marca Smile

Powidoki za 27,99 zł i Cicha Noc za 32,99 zł ze Smyk.com

[Obrazek: 2q3y70p.jpg]

Most Szpiegów z MM za 19,97 zł.

[Obrazek: 2lmkuu0.jpg]