![]() |
|
MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: MasterThief - kolekcja filmów i seriali (/watek-masterthief-kolekcja-filmow-i-seriali) |
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Ethan - 09-06-2018 Ale przecież to sceny w podziemiach, więc ciężko, żeby było dobrze widać. Zwłaszcza, że elektryczności nie mieli. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - misfit - 11-06-2018 Włosi kuszą z tymi cenami za GoT 1-7, ale chyba jednak poczekam na całość w UHD ![]() Przy okazji zapytam czy nie masz tak na swoim 55C7V z UHD BD, że po włączeniu filmu w DV przez pierwszych kilka sekund jest brak sygnału ? RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Kirek - 11-06-2018 U mnie często występuje efekt że, po włączeniu płyty UHD (bez DV), przez amplituner jest już dźwięk a na TV mam brak sygnału i włącza się chwilkę później. Jeżeli dobrze pamiętam to potrafi ten efekt wystąpić również po wystartowaniu filmu już z menu płyty. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 11-06-2018 (11-06-2018, 10:07)misfit napisał(a): Przy okazji zapytam czy nie masz tak na swoim 55C7V z UHD BD, że po włączeniu filmu w DV przez pierwszych kilka sekund jest brak sygnału ? Jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - misfit - 11-06-2018 U mnie ten efekt występuje zawsze na płytach w DV i o ile dobrze pamiętam nie tylko przy połączeniu przez amplituner, ale również bezpośrednio do TV. Niby nic denerwującego, ale fajnie gdyby tego nie było
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 12-06-2018 Tak, stało się, powiększam oficjalnie grono użytkowników OPPO UDP-203 Pierwsze co pomyślałem? Ale to bydle jest wielkie ![]()
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - misfit - 12-06-2018 (12-06-2018, 17:10)MasterThief napisał(a): Pierwsze co pomyślałem? Ale to bydle jest wielkie A widziałeś 205 ? To jest dopiero bydle. Graty, jak tak dalej pójdzie to połowa forum będzie miała OPPO
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 12-06-2018 Widziałem zdjęcia, ale fotki to nie to samo Na zdjęciach model 203 już wydawał się duży, ale w realu jest jeszcze większy. Nie chcę sobie wyobrażać faktycznych rozmiarów 205
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 28-06-2018 Dodatkowy update do czerwcowej listy zakupów (tu mnie jednak Amazon US zaskoczył, bo przesyłka dotarła znacznie szybciej niż myślałem), dlatego zamiast w lipcowej aktualizacji film Love, Simon pojawia się jeszcze w czerwcowej ![]() Sam film całkiem przyjemny, zabawny ale z bardzo przesłodzonym zakończeniem. Zaskoczył mnie natomiast stosunkowo wysoki bitrate filmu, rzadko spadający poniżej 70-80 Mbps (niektóre natywne filmy 4K do takich wartości nie dochodzą na płytach)
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - darayavahus - 28-06-2018 Opłacało Ci się zamawiać jeden film? I to taki? Nie lepiej było coś dorzucić? |