Filmozercy.com | Forum
ZOOM sklep, z najlepszymi promocjami i dłuuugą dostawą - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: ZOOM sklep, z najlepszymi promocjami i dłuuugą dostawą (/watek-zoom-sklep-z-najlepszymi-promocjami-i-dluuuga-dostawa)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Glaeken - 17-02-2019

(16-02-2019, 14:49)Wolfman napisał(a):  z tego co widzę wręcz pogorszyło się. Jakoś z Zoomem nigdy nie miałem aż takich problemów i to pomimo tego iż każdy film wysyłają oddzielnie.
Miałem na mysli sklep ZAVVI. Poprawiłem.
(16-02-2019, 14:49)Wolfman napisał(a):  Ja każde zamówienie wysłane w jakikolwiek inny kraj niż Polska otrzymuję szybciej niż z Zavvi. Jaki z tego morał?
Nie rozumiem. Czy aby nie miałeś na myśli "wysłane z jakiegokolwiek innego kraju"?

Zarówno ZAVVI jak i ZOOM to sklepy UK, z jednego otrzymuję paczki i to w miarę szybko, z drugiego w ogóle nie docierają, nie bardzo więc rozumiem co mają do tego inne kraje?

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Wolfman - 17-02-2019

Miało być na jakikolwiek inny kraj niż Polska. Bo tam nie wysyłam już nic od dawna i wszystko do mnie dociera.

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - fire_caves - 19-02-2019

Ja dodam od siebie, że Zoom rzeczywiście jest nie najlepszym sklepem na dostawę do Polski. Zachęcony znaczną promocją zamówiłem tam 9 filmów. Wkrótce potem do Was trafiłem doczytawszy jak to przesyłki od nich się ślamazarzą. I owszem, po 10 dniach roboczych (14.02) wystosowałem maila z prośbą o zwrot kasy, która trafiła do mnie 17.02. Tak więc przynajmniej od tej strony uczciwi, że kłopotów nie robią. Zawsze to coś...

Jakby co, to przesyłka nadana została rzekomo https://www.whistl.co.uk

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Wolfman - 19-02-2019

Chyba sam zostanę takim dostawcą w Polsce. Nikt się nie skarży sklep oddaje kasę, a ja zdobywałbym towar za free Big Grin

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - misfit - 23-02-2019

To ja zapytam inaczej - czy w ciągu powiedzmy ostatnich 3-4 miesięcy ktoś z Was coś zamówił z zoom i przesyłka dotarła do PL ? Smile

EDIT: Brak odzewu więc rozumiem, że nikt nie dostał przesyłki do PL Smile
W związku z powyższym nie skusiłem na zoom day, a interesował mnie Big Lebowski i Shutter Island. Co prawda nic bym nie ryzykował bo kasę i tak by oddali, ale skoro szanse na dojście tych filmów wynoszą 0 (czy nawet kilka procent) to szkoda czasu...

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Kirek - 28-03-2019

Dałem im jeszcze jedną szansę ale nic się nie zmieniło. Wynik  paczki dostarczone 0:3 paczki zagubione. Poddaję się.
Jedyna zmiana to ta że tym razem już nie proponowali ponownego wysłania (na które i tak bym się nie zgodził) tylko od razu zwrot kasy i wiadomość
Zoom Customer Service napisał(a):Your order was dispatched from our UK warehouse on 25/02/2019 via Whistl, our courier service.
Our expected delivery is 3-6 working days so we would have expected it to have arrived by now.

As we cannot guarantee a delivery of this order due to us experiencing issues with Poland deliveries. I have refunded you for you order.

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Wolfman - 28-03-2019

(28-03-2019, 14:01)Kirek napisał(a):  Jedyna zmiana to ta że tym razem już nie proponowali ponownego wysłania (na które i tak bym się nie zgodził) tylko od razu zwrot kasy i wiadomość
Jak pisałem w swojej kolekcji , ktoś coś będzie mocno od nich chciał to możemy się dogadać.

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - misfit - 28-03-2019

Ja im podałem link do tego tematu z prośbą o refleksję, ale pewnie to niczego nie zmieni Smile

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Mierzwiak - 31-05-2019

Fajna promocja: 2 UHD za £20, tylko po co zamawiać?

Zastanawiam się po co Mateusz w ogóle informuje o promocjach w tym sklepie.

RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - pmmazz - 31-05-2019

(31-05-2019, 08:31)Mierzwiak napisał(a):  Fajna promocja: 2 UHD za £20, tylko po co zamawiać?

Zastanawiam się po co Mateusz w ogóle informuje o promocjach w tym sklepie.

Niedawno jeden z kolegów podał, że dotarła mu do Polski przesyłka z zamówieniem z ZOOM, może dlatego?

Spróbować zawsze można... gdyby to była oferta na zavvi, ale cóż. Co ciekawsze zoom.co.uk to UNIVERSAL PICTURES UK ;-)