![]() |
|
Gry komputerowe & konsolowe - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Gry komputerowe & konsolowe (/watek-gry-komputerowe-konsolowe) |
RE: Gry - ashka - 12-11-2014 I ja jeszcze nadrabiam zaległości z X360 / PS3. Istnieje szansa, że kupię coś nowego (pewnie X1, ale to jeszcze nic pewnego) na premierę Wiedźmina. Obecnie gram w Burnout Paradise: pomysł otwartego miasta wydawał mi się absurdalnie zły, a o dziwo b. dobrze się sprawdza. RE: Gry - bananek - 28-11-2014 Kupuje ktokolwiek z Was w ogóle gry z cyfrowej dystrybucji? Polecam zerkać na amerykański playstation store, w 80% są tam lepsze przeceny niż na europejskim. Teraz wisi na przykład Diablo3 (razem z Reaper of Souls) za 19,99$ (ktoś chętny na zakup na pół ?).Ogólnie w ostatnich tygodniach wrzuciłem sobie Trine 2 za 1,99$, Burnout Paradise Ultimate Box za 4,5$ czy Lego Marvel Superheroes za 9$. Mowa oczywiście o PS3. RE: Gry - Szczepan600 - 28-11-2014 Tak ja kupuje sporo na PSN itp. ... w tegorocznych promocjach kupiłem już: Na Pc: Stanley Parable Na ps3: Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3, Crysis, Alice Madness return + cz.1, Trine 2, Kingdoms of Amalur - Ten zestaw kosztował mnie... Niecałe 20 dolarów. Nic tylko kupować gry. RE: Gry - ashka - 29-11-2014 I ja kupuję, choć głównie gry z Xbox Live Arcade, a więc te, które najczęściej nie mają fizycznej dystrybucji. Nadal mentalnie wolę wydania pudełkowe. Na PSN mam tego niewiele (kilka tytułów głównie na PSP), ale na Xbox Live trochę się tego przez lata zebrało. Pewnie z setka będzie. Bardzo polecam "Brothers", jeżeli ktoś nie grał. Gra jest świetna, a obecnie dodatkowo przeceniona. RE: Gry - Jaszczomp89 - 07-12-2014 Jako ciekawostka - trochę fotek i filmik ze skasowanej gry Dirty Harry KLIK.Pamiętam jeszcze jak czekalem na gierke ![]() EDIT. 15 minut gameplayu z Uncharted 4 Wygląda bardzo dobrze i "filmowo", strzelaniny jak zwykle świetne i do tego twórcy grali w czasie rzeczywistym więc bez zbędnych wodotrysków. Dżungla już teraz wyglada świetnie, a do premiery na pewno jeszcze dopracują grafę - co jak co - ale naughty dog potrafi wycisnąć siódme poty z konsol jęsli chodzi o grafę (np. tlou). Postać Drakea też świetnie animowana. Btw. ktoś z forumowiczów składał może jakoś niedawno kompa za ok 2 tyś. zł (sama skrzynka bez monitora)? Da się za taką kwotę kupić coś porządnego do grania? Pewnie o graniu w Wieśka 4 w full hd na takim sprzęcie nie ma co marzyć? RE: Gry - bananek - 07-12-2014 Sama karta graficzna mająca ręce i nogi (czytaj: nie będzie trzeba jej za moment wymieniać) to ponad tysiąc, także za 2 raczej nic nie złożysz. RE: Gry - ashka - 07-12-2014 Do końca dnia można pobrać za darmo: Need for Speed: Most Wanted (PS Vita) Mirror’s Edge (PS3) Plants vs Zombies: Garden Warfare (PS4) -> http://lowcygier.pl/darmowe/3-darmowe-gry-ea-konsole-sony/ Gry można pobrać przez sklep Sony, nie trzeba odpalać / posiadać wszystkich konsol. RE: Gry - pawlowski - 08-12-2014 Mało kupuję gier, więcej dostaję w prezencie. A teraz czekam aż pojawi się GTA V. RE: Gry - Jaszczomp89 - 16-12-2014 Jestem drugi dzień po zakupie Playstation 4 i....jest świetne ![]() Serio, taką przyjemność z grania jak na tej konsoli to miałem chyba z ponad dziesięć lat temu zagrywając się w gry na pc. Jeśli chodzi o samą grafikę to wiadomo, graczy pecetowych nic nie zaskoczy, ale mi jakość jaką prezentuje ps4 wystarcza w zupelności. No i to dopiero początki nowej konsoli więc jeśli chodzi o grafikę mam nadzieję, że będzie tylko lepiej (jak to miało miejsce z ps3). No i nowy pad z którego jestem zadowolony i nawet nie zazdroszcze już pada od xboxa bo ten jest naprawdę świetny. Mając ostatnio porównanie grania na pc, a na konsoli, wybieram z pełną świadomością to drugie - mimo gorszej grafiki i niektorych uproszczeń jeśli chodzi o mechanikę/zawartość samej gry. Na start poszła nowa edycja GTA V i The Last Of Us Remastered. O ile w pierwszy tytuł pograłem z godzinkę na x360 to było dosyć dawno i ciężko mi cokolwiek powiedzieć o różnicach między generacjami konsol - tym bardziej jeśli chodzi o grafikę bo grając w xboxa siedzieliśmy chyba ponad 3 metry od tv 46 cali. Na ps4 gierka wymiata - fabuła, mechanika gry - wszystko jak najbardziej na plus. Z nowości tryb FPS i póki co jak dla mnie tylko zbyteczny bajer. Jeśli chodzi o TLOU też jest świetne - na wyższym poziomie trudności gierka daje trochę w kość - tym bardziej jeśli ktoś nie ma dużego doświadczenia w graniu na padzie. Mimo wszystko porażki nie zniechęcają - chce się grać dalej i kombinować jak rozwiązać kolejne starcie z większą grupką wrogów. Ogólnie nie żałuje wydanej złotówki na ps4. Póki co jestem zachwycony grami i możliwościami konsoli
RE: Gry - Szczepan600 - 16-12-2014 O Jeżu... nawet nie mów. Ja obecnie staram się coś tam ciułać na konsolkę... ale uffff... trudno przy tych wszystkich promocjach, świętach i wakacjach :-D. Fajne gry na start. Moje Must Buy :-D. Wczoraj przeczytałem, że ma tez wyjść remaster DMC. Jedyny dylemat to PS4 czy WiiU (myślę, że oferuje sporo frajdy z gry)...jednak pewnie po latach. Skończę z wszystkimi trzema :-D (XO też może wpaść ;-)). |