Filmozercy.com | Forum
Małe co nieco od Wolfman - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Małe co nieco od Wolfman (/watek-male-co-nieco-od-wolfman)

RE: Małe co nieco od Wolfman - pmmazz - 17-03-2022

Gdzie konkretnie, jeśli można wiedzieć ???

RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 18-03-2022

(17-03-2022, 09:47)pmmazz napisał(a):  Gdzie konkretnie, jeśli można wiedzieć ???
Nie pamiętam, bo kupiłem online szukając w google. Były dwie sztuki i proponowałem koledze, nie chciał i ktoś kupił. Nie ma już nic.
Musiałbym szukać rachunku jakbyś chciał
Przy okazji RE 1 4k posiada PL. Ma tyle języków, że możecie szukać gdziekolwiek. Sprawdzę jak 2 i pozostałe.

Mały up
[Obrazek: t65Xt5q.jpg]
[Obrazek: yfXdohe.jpg]

RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 22-03-2022

(16-03-2022, 21:07)slavekg napisał(a):  A tę Columbię vol. 1, to gdzie jeszcze dorwałeś? I za jakie pieniądze?
Zapomniałem dodać, że to holenderskie wydanie. Więc artbook ang, ale tylna karteczka i pudełka płyt w ich języku

[Obrazek: XWBcxGo.jpg]

Takie tam

RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 07-04-2025

update z ostatnich 7 mcy, zeby nie było, coś kupuję czasami.
[Obrazek: nI4rE7R.jpg]

[Obrazek: YIcuH84.jpg]

[Obrazek: xtG6Usb.jpg]

[Obrazek: sY4Z7Jq.jpg]

[Obrazek: avSMGgD.jpg]

[Obrazek: CyGJdgG.jpg]

RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 02-05-2025

No i wpadło kilka filmów znowu. Zeby nie było gdy jest coś fajnego to i naszą biedną upadającą dystrybucję wspieram.

[img][Obrazek: yLhD5CH.jpeg][/img]

RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 08-05-2025

Dorzucam znowu żeby Misfit nie pisał, że nic nie kupuję

[Obrazek: XP2tBIc.jpg]

[Obrazek: r2Izp9r.jpg]

Raczej się już skupiam obecnie,  tylko na tych , do których mam chęci często wracać. Filmy - za 10 lat znowu seans- nie kupuję.

Są nowe, otwieram przed obejrzeniem chyba, że mam podejrzenia, że coś uszkodzone. Jeśli nie spodoba mi się, to wylatuje na OLX

RE: Małe co nieco od Wolfman - misfit - 08-05-2025

No i git, oby przebudzenie trwało jak najdłużej. Tak jak pisałem, każdy kto w obecnych czasach kupuje filmy na nośnikach - i już mniej ważne czy UHD, BD lub nawet DVD - jest moim ziomalem.

(08-05-2025, 18:49)Wolfman napisał(a):  Raczej się już skupiam obecnie, tylko na tych , do których mam chęci często wracać.

Dobra, dobra... Smile

RE: Małe co nieco od Wolfman - Mierzwiak - 08-05-2025

Częste wracanie do Quantumanii i The Marvels? Smile

[Obrazek: titanic-leonardo-dicaprio.gif]

RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 09-05-2025

(08-05-2025, 23:17)Mierzwiak napisał(a):  Częste wracanie do Quantumanii i The Marvels? Smile
Oczywiście, że tak, oglądam całość raz na jakiś czas. Niestety zaliczają się do całej serii.

@Misfit cały czas coś kupowałem. Tyle, że nic nie wklejałem. Cała kolekcję zmieniłem w 60%

RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 10-05-2025

Ostatnio zaskoczenie. House sezon 2, jak zwykle jest Czeski, bo ktoś potrafi tam robić biznes i sprzedawać płyty. Polska zadupie w środku Europy zwija biznes i sprzedaż płyt w całym kraju