Filmozercy.com | Forum
Używane wydania w marketach - ponowne foliowanie opakowań - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny)
+--- Wątek: Używane wydania w marketach - ponowne foliowanie opakowań (/watek-uzywane-wydania-w-marketach-ponowne-foliowanie-opakowan)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Używane wydania w marketach - ponowne foliowanie opakowań - Wolfman - 13-04-2018

(13-04-2018, 05:59)Juby napisał(a):  Miałem tak z wygranym na filmozercach TFA
Pewnie cała redakcja go testowała czy będzie działał.

RE: Używane wydania w marketach - ponowne foliowanie opakowań - truvneeck - 13-04-2018

(13-04-2018, 05:59)Juby napisał(a):  A spotkaliście się z czymś takim, że otrzymaliście film, zafoliowany prawidłowo, oryginalnie przez dystrybutora, a po włożeniu płyty okazało się, że jest odtwarzana i włączając film od poprzedniego momentu

Przecież to nie jest informacja zapisywana na płycie (bo niby jak???) tylko w odtwarzaczu. Jak już napisano wyżej: albo podobna płyta była już odtwarzana, albo odtwarzacz błędnie zidentyfikował płytę jako inną, już odtwarzaną. To ostatnie raczej nie powinno się zdarzyć ale kto tam wie. Glitch jakis.

RE: Używane wydania w marketach - ponowne foliowanie opakowań - ifeelveryblah - 13-04-2018

(13-04-2018, 05:59)Juby napisał(a):  A spotkaliście się z czymś takim, że otrzymaliście film, zafoliowany prawidłowo, oryginalnie przez dystrybutora, a po włożeniu płyty okazało się, że jest odtwarzana i włączając film od poprzedniego momentu wskakuje wam na napisy końcowe (tak jakby ktoś skończył oglądać)? Miałem tak z wygranym na filmozercach TFA i z kupionym Civil War.

To wygląda na to, że kupiłeś używany odtwarzacz, pewnie też był ponownie foliowany Smile

RE: Używane wydania w marketach - ponowne foliowanie opakowań - Juby - 13-04-2018

Anochybażetak. Smile Możliwe, że wcześniej oglądałem już te filmy (bracia posiadali), więc sprawa wyjaśniona.

RE: Używane wydania w marketach - ponowne foliowanie opakowań - KaMario - 27-04-2018

(12-04-2018, 07:20)KaMario napisał(a):  Wczoraj odebrałem w salonie stacjonarnym paczkę z empik.com z trzema tytułami na blu-ray UHD 4K zakupionymi w niedawno zakończonej promocji 3 za 2.
Po rozpakowaniu paczki już w domu okazało się, że jeden z tytułów a konkretnie od Galapagos BATMAN v SUPERMAN: Świt Sprawiedliwości 4K UHD był zapakowany w folię termokurczliwą, bez dodatkowego nasuwanego kartonika. Oczywiście takie zafoliowanie foliarką spowodowało trwałe pofałdowanie (zniszczenie) pudełka. Nie wiem w jakim stanie były płyty w środku, bo niezwłocznie wróciłem do salonu i oddałem ten dla mnie niepełnowartościowy i używany produkt w ramach reklamacji. Reklamacja została przyjęta przez pracowników salonu. Ciekawe jaki będzie efekt realizacji mojej reklamacji. Z pewnością poinformuję...
Obiecałem, że poinformuję, więc wracam do tematu.
Empik.com uznał moją reklamację dotyczącą filmu BATMAN v SUPERMAN: Świt Sprawiedliwości 4K UHD - co prawda nie wymienili mi filmu na nowy egzemplarz, a zwrócili na konto pełną kwotę 149,99 zł. Zachowali się jak trzeba.