![]() |
|
Czarnobyl /Chernobyl - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Seriale (https://forum.filmozercy.com/dzial-seriale) +--- Wątek: Czarnobyl /Chernobyl (/watek-czarnobyl-chernobyl) |
RE: Czarnobyl /Chernobyl - Cisek - 28-11-2020 (27-11-2020, 14:10)Cisek napisał(a): Wysłany przedwczoraj, jest już w Niemczech, ale wylosowali mi jako dostawcę Pocztę Polską, więc z ostatnim odcinkiem może być różnie. Ku mojemu zaskoczeniu francuski steelbook dzisiaj znalazł się w mojej skrzynce. Wysłany we środę, więc bardzo dobry wynik, przyzwyczaiłem się do ślimaka Zavvi .
RE: Czarnobyl /Chernobyl - pred895 - 28-11-2020 France wysłali przed chwilą jakimś Chronopostem czy innym brizarssrem ? RE: Czarnobyl /Chernobyl - Glaeken - 28-11-2020 (28-11-2020, 11:30)MasterThief napisał(a): Pierwsze słyszę, że w ciągu 2-3 dniJeżeli produkt jest wysyłany z magazynu PL - a tak często ostatnio jest - to dochodzi błyskawicznie. Tyle, że w porównaniu do innych amazonów francuzi strasznie ociągają się z przeprocesowaniem wysyłki. RE: Czarnobyl /Chernobyl - MasterThief - 29-11-2020 No właśnie zauważyłem to, paczka od dobrych 3 dni ma status "Przygotowywanie do wysyłki" i nic się nie dzieje
RE: Czarnobyl /Chernobyl - pred895 - 03-12-2020 Udało się zdobyć naszego steelbooka w stacjonarnym Markecie i to w ludzkiej cenie. Tak więc jak już chcecie go dostać to polecam sprawdzić najpierw dostępność zwykłego BD w waszych pobliskich marketach, ponieważ istnieje duże prawdopodobieństwo że jakieś niedobitki steela też tam są. Jeśli market nie ma w dostępności żadnej wersji to na 90 % niczego tam nie znajdziecie. PS. jak ktoś jest z Trójmiasta to może darować sobie odwiedziny w Media Galeria Bałtycka i ten na Grunwaldzkiej. RE: Czarnobyl /Chernobyl - Marioo - 03-12-2020 Widzę, że dostępność się kończy. Ja nie czekałem na empik.com, kiedy przesunęli termin dostawy, tylko klepnąłem na swiatksiazki i przyszło we wtorek. Empik jednak tym razem nie blefował i nie anulował zamówienia i wczoraj kopia przyszła do salonu. Nie będę się jednak po nią fatygował skoro już mam, więc sobie przeleży 5 dni i trafi pewnie znów do obiegu. RE: Czarnobyl /Chernobyl - pred895 - 03-12-2020 Unboxing << pikny jest ten steelbook ![]() RE: Czarnobyl /Chernobyl - LukeTerry - 03-12-2020 Ja wczoraj odebrałem z Empiku swoje zamówienie. Po przesunięciu pierwotnego terminu, teraz już doszło zgodnie z deklaracją. Czarnobyl /Chernobyl - Glaeken - 04-12-2020 Czarnobylek z FR wlasnie przyszedl... as expected Pisałem ze jak wyślą to szybko dochodzi.Dwa najładniejsze steelbooki jakie posiadam i oba z tym serialem lol ![]() Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka RE: Czarnobyl /Chernobyl - Cisek - 04-12-2020 (04-12-2020, 08:14)Glaeken napisał(a): Czarnobylek z FR wlasnie przyszedl... as expected Pisałem ze jak wyślą to szybko dochodzi. Sprawdź sobie dla bezpieczeństwa stan płyt - u mnie były popalcowane i ze sporymi rysami .
|