![]() |
|
Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Dziel - Kolekcja 4K/BD (/watek-dziel-kolekcja-4k-bd--2819) |
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 02-07-2020 Ostatnie zamówienia. Wpadło 5 steelbooków z włoskiego amazonu za które zapłaciłem dokładnie 102 zł. Posłużą jako case do przełożenia płyt z wydań 4K ![]() ![]() Kolejne steelbooki z Zavvi do uzupełnienia kolekcji + Birds of Prey z Francji ![]() ![]() ![]() ![]() Można gdzieś sprawdzić wykończenie tego steelbooka Birds of Prey? Wydaje mi się, że to francuskie wydanie nie błyszczy aż tak bardzo jak steelbook z Best Buy, ale dla mnie i tak jest to jeden z najlepiej wyglądających steelbooków z tego roku
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 03-07-2020 What A Lovely Day! - No prawie Przyszedł Mad Max TOC. Wszystko fajnie, steelbook wygląda bardzo ładnie, ale niestety ma na froncie małe wgniecenia po mini steelbooku Wychodzi na to, że więcej z niego szkody niż pożytku. Ciekawe ile osób będzie miało podobny problem ![]() Napisze do działu obsługi klienta w sprawie wymiany. Mam nadzieję, że mają jeszcze gdzieś na stanie i wymienią mi go na nowy. Tak prezentuje się to wydanie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolekcjonerka Wizard of Oz 4K. Musze przyznać, że wygląda to przepięknie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 03-07-2020 Niestety tak jak się spodziewałem mogą dokonać jedynie zwrotu pieniędzy. Dlatego wybrałem zwrot 20% za ten uszkodzony steelbook, bo koniecznie chcę mieć to wydanie z UK w swojej kolekcji a wszędzie jest już wyprzedane. Jakoś przeżyje to mało widoczne wgniecenie Dlaczego zawsze to ja muszę mieć takiego pecha?
Dziel - Kolekcja 4K/BD - Glaeken - 04-07-2020 Na swoj jeszcze czekam. Dam znac jaki stan gdy juz dojdzie. Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - MasterThief - 04-07-2020 3 dni temu też dostałem Mad Maxa Titan of Cult, u mnie wszystko w porządku Serio Dziel masz jakiegoś pecha z tymi steelbookami
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 04-07-2020 Trudno co zrobić. Wgniecenie jest o tyle mało widoczne, że nie rzuca się od razu aż tak bardzo w oczy. Jedynie pocieszenie jest takie, że zwrócą mi 30 zł za ten steelbook Gdzie zamawiałeś Maxa?
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wolfman - 04-07-2020 Zastanawiam się nad tym całym titan of cult. BB wydaje to samo bez tego paskudnego plastikowego pudełko o nijakiej jakości plus zbędnego śmiecia w postaci extra czegoś. Jeszcze żeby to w tekturkach z szybką wydali to spoko , a ten plastik się rozłazi w rękach RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - MasterThief - 04-07-2020 @Dziel Amazon.co.uk RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 04-07-2020 Wolfman masz rację. Jest to moje pierwsze wydanie TOC i podczas unboxingu byłem zdziwiony, że zapakowali to w tak dziadowski plastik, który jest podatny na uszkodzenia. Już wolałbym żeby pakowali te steelbooki w twardy slipcase. RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - MasterThief - 04-07-2020 Co ciekawe w identyczny sposób zapakowane są chociażby steelbooki Gry o Tron (te z magnesami)
|