![]() |
|
Gry komputerowe & konsolowe - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Gry komputerowe & konsolowe (/watek-gry-komputerowe-konsolowe) |
RE: Gry - Jaszczomp89 - 16-12-2014 Boję się tylko, że to najlepsze gry na start, a potem długo będzie posucha Ale co tam, kupowałem z tą świadomością. Najśmieszniejsze, że to tylko remastery, które sam niedawno krytykowałem. Następne u mnie w kolejce to Tomb Raider i dwie części Metra. Czyli kolejne remastery heh no i ewentualnie najnowsze Call of Duty z naciskiem na multi. No i czekam też na Wieśka 3 i The Order 1886.
RE: Gry - Szczepan600 - 16-12-2014 Te Remastery to ja BluUpy w kolekcji filmowej :-D. Spokojnie... Remastery, ale zaraz wyjdzie sporo dobra. Sony się rozkręca. Ja zreszta bym nie narzekał gdybym pograł w nowe Infamous np. Cień Mordoru czy nowe CoD do sieci :-). RE: Gry - Jaszczomp89 - 16-12-2014 Infamous jakoś zawsze mnie odrzucało a co do dwóch pozostałych to spoko, no i może z nowości jeszcze Far Cry 4.Na przeczekanie pozostaje zawsze jeszcze ps3 na którą jest jeszcze masakryczna ilość gier w które muszę zagrać. Czasu nie starczy na to wszsytko. No i w sumie to chyba więcej grałem przez jeden weekend w ps4 niż w ps3 przez kilka miesięcy
RE: Gry - bananek - 17-12-2014 Brałeś bundle z gta czy z last of us? Jak będziesz miał chwilę to zerknij i napisz z jakiej serii są pady w tych zestawach (211 czy 221)? Ponoć w tych ostatnich gumy na analogach zrobione są w końcu porządnie. Ja się właśnie zastanawiam nad zakupem bundle z driveclub, last of us i lbp3, bo lista gier do ogrania doszła do 15 tytułów, ale chyba poczekam jeszcze z miesiąc aż ogram ostatnie 5 gier z ps3.. RE: Gry - Szczepan600 - 17-12-2014 No ja obecnie na PS3 młócę Indyki. W sumie zupełnie inny świat gier... Plus kupuję sporo tanich, a porządnych tytułów i tez ogrywam... i Retro z PSX... Zawsze w cenie :-D RE: Gry - Jaszczomp89 - 17-12-2014 (17-12-2014, 00:01)bananek napisał(a): Brałeś bundle z gta czy z last of us? Jak będziesz miał chwilę to zerknij i napisz z jakiej serii są pady w tych zestawach (211 czy 221)? Ponoć w tych ostatnich gumy na analogach zrobione są w końcu porządnie. Brałem z GTA V. Pad jest z serii 121 więc chyba jeszcze nowsza od tych, które podałeś (tak przynajmniej gdzieś wyczytałem, że te z numerami 121/131 są nowsze i lepiej zrobione). Model konsoli jakby coś - CUH-1116A. Też "podobno" jakaś lepsza partia. RE: Gry - bananek - 17-12-2014 Według tego co piszą na forum ps3site (temat o dualshockach 4 ma... 119 stron) najnowsza seria z lepszymi gumami na analogach to 221. Szkoda, że nie da się tego sprawdzić przed zakupem. RE: Gry - Jaszczomp89 - 17-12-2014 Szczerze mówiąc nie przejmuje się tym jak się coś rozpierniczy to wtedy będę się martwił, a póki co mam w planach zakup drugiego pada - tym razem białego dla narzeczonej, która też nie może się oderwać od konsoli. A co do tych problemów z anlogami to nawet nic nie wiedziałem, dopiero Twój post mnie uświadomił, że takie problemy występują. Zakup konsoli co prawda miałem w planach - bliższych czy dalszych, ale kupienie jej teraz to był raczej spontan. Z doświadczenia wiem, że im więcej człowiek czyta przed zakupem tym mniej wie i gdyby miałe się opierać tylko na opiniach z internetu to nic bym nigdy nie kupił bo zawsze będzie coś nie tak. Póki co jestem zadowolony z konsoli (jest bardzo cicha), a z pada jeszcze bardziej, analogi są mniejsze niż w padzie z ps3 ale jak dla mnie to na plus. No i jeśli chodzi o dualshocka 4 to są fajne bajery jak się gra w GTA V - rozmowy z telefonu komórkowego i z radia policyjnego wydobywają się z pada i podczas pościgu miga na czerwono-niebiesko taka pierdoła ale całkiem spoko.
RE: Gry - bananek - 03-01-2015 No i nie wytrzymałem. W sylwestra kurier przywiózł paczkę z ps4, zestaw z Driveclub, Last of Us i LBP3. Ta ostatnia już poszła na allegro i zamiast niej kupiłem Obcego Następne w kolejce Shadow of Mordor i GTA.Na razie wszystko działa świetnie tylko te pieprzone analogi... Są za małe i z dziwnego materiału, przy Fifie palce się ześlizgują :/ Ogólnie pad lepiej leży w dłoni niż ds3, ale "grzybki" nie mają w ogóle startu do tych z poprzedniej konsoli niestety. RE: Gry - Jaszczomp89 - 03-01-2015 Pogratulować Ja póki co ogrywam The Last Of Us i GTA V, następne co kupie to zapewne Metro Redux, nawet ceny nowych są znośne (ok 110 zł).A co do analogów to ja szczerze mówiąc nie mogę narzekać, gra się świetnie na nowym padzie i nawet powiedziałbym, że zmiana analogów w porównaniu do ds3 in plus zawsze można dokupić nakładki na analogi do ds4, może cos pomoże.A jak oceniasz grafę w porównaniu do pc?
|